Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w rozterce jestem...

czy opłaca się studiować...

Polecane posty

farmację? bo dostałem się w tym roku na nią, a bardziej chciałem na medycynę, lecz się nie udało... warto zostać farmaceutą?

nikt nie dorodzi? ;-(

jesli masz zamiar zalozyc wlasna apteke keidys to chyba sie oplaca dla kasy :P

zalezy.. pytanie powinno brzmiec: czy oplaca sie studiowac cos co mnie nie pociąga? odpowiedz znasz;)

w sumie to farmacja też bardzo mnie pociąga, bardzo podoba mi się zarówno możliwość studiowania medycyny, jak i farmacji, choć wolałbym jednak medycynę... dlatego chciałbym wiedzieć czy da się dużo kasy wyciągnąć z farmacji? bo uczymy się nie tylko z zamiłowania, ale niestety głównie dla pieniędzy...

Gość Sialalinkaaaaaaaa
farmacja to swietny kierunek, kasa napewno jest niezla, ale jesli wolisz medycyne.... Ja tez chce isc na medycyne, to w tym roku mozesz isc na farmacje, jesli Ci sie spodoba to zostaniesz, a jesli nie to za rok popraw wyniki i zloz papiery na medycyne

Nie wiele wiem na temat farmacji natomiast wiem, ze panie ktore sprzedaja w aptekach skonczyly takie wlasnie studia i kurcze zastanawiam sie, stuiowac zeby podawac lekki zza lady?! ... To zalezy, czego naprawde chcesz...

a nikt się nie orientuje ile takie panie zarabiają? bo jeśli sporo, to chyba każdy chciałby stać za taką ladą w aptece, ale o ile mi wiadomo, to nie tylko na tym polega ich praca

Gość Sialalinkaaaaaaaa
no wlasnie tylko takie panie po farmacji za taka lada nie sa oplacane jak jakies butikowe panienki, z tego co sie orientuje to zarabiaja ok 5, 8 tys, na stanowisku kierownika ok 10, a jak juz sie ma wlasna apteke to zyc nie umierac, kasa leci za nic ;)