Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ULALAL.

ON CODZIENNIE CHCE ANALU, A JA SIE BOJE

Polecane posty

Gość ULALAL.

zawsze gdy się chociaż miziamy i patrzy na mój tyłek (obsesja) to mamrocze, że chce dupke. Ja nie jestem za tym, to dla mnie obrzydliwe, ale poswięciłabym się gdyby nie to, że jak dokładnie bym nie umyła tyłka, to gdy włożę kawałek palca zawiniętego w papier, ZAWSZE wyjmuje brudny ! lewatywy nie zrobię, a z tym nie wiem jak sobie poradzić. jak jest z Wami. ? poza tym on chce bez gumki :O:O a nawet jak wyjmie w gumce to bedzie nieziemsko śmierdział , a ma zwyczaj wąchania palca i wszystkiego :O

Gość gość
Poświecać sie dla faceta?:oA czy on poswieca sie dla Ciebie?Łoooo ludzie:o

Gość ULALAL.
ale pytałam o czystość dupy. xD

Gość oihoh
nie przejmuj sie, jak chce anala to musi byc swiadomy, ze wyjmie go ubrudzonego kakalcem. jake sie zdziwi, to moze mu przejdzie.

Gość ULALAL.
ale co zrobić, zeby wyjął czystego:(

Gość Wr9000-AN
zrobić lewatywe

Gość comtessa
widzę, że ty nie tylko masz problemy z samodzielnym ubieraniem się ale też ze swoją dupą. Moja rada: przed seksem wsadź se w tyłek szczotkę do mycia kibli, będziesz miała czyściutki i pachnący odbyt.

Gość piczka koziczka
juz ja widzę, jak on by sobie mył dupe od środka, zeby ci nie smierdziało

Gość malaalinka
ech mam ten sam problem. moj facet chce analu, tez taka obsesja na punckie mojego tylka :O strasznie mu sie podoba, zadne z nas nie uprawialo jeszcze analnego. bylismy i jestesmy swoimi pierwszymi (jdynymi) partnerami seksualnymi i naprawde bym dala mu w ten tylek , tylko ze mam wrazenie, ze wyjmie brudnego... a sposob prosty na czystszy tylek. zrobic kupe a potem myjac sie na zewnatrz mydlem, a wewnatrz normalnie palcem ale tylko zamoczonym, bez mydla zadnego ani niczego innego. bedzie po jakims czasie mycia czysta w 100%. ja sie obawiam bardziej, ze on ''napompuje'' mi tam powietrza (wchodzac, wychodzac) i pojdzie wiatr:D albo samo z siebie i dlatego od pol roku nie moge sie na to zdecydowac..:O

Gość nie wierze w to co czytam
naprawdę jesteście takie żałosne, że zrobicie wszystko, żeby tylko facet was nie zostawił?:O Fajnie.

Gość malinkapielgrzymka
nie wierze w to co czytam - ja tez mam ochote na anala :P:P

a ja gdzieś czytałam ze jak sie zrobi kupke conajmniej 3 godziny przed seksem analnym to bedzie czysto :P no i w sumie ja z chlopakiem to robilismy i nigdy nie bylo brudno a lewatywy nie robilam :P

Gość byłem w Niej w ten sposób
i nigdy nie miałem kłopotów dla tego dziwię się ...

Zaprawdę powiadam wam że anal wcześniej czy później sprowadzi na was jakieś nieszczęście. Jeżeli uprawia się seks analny bez użycia prezerwatywy to bakteria kałowe mogą się łatwo dostać do cewki moczowej mężczyzny i co wtedy ? Infekcja gotowa. Ponad to po pewnym czasie zwieracze odbytu kobiety mogą ulec naciągnięciu, efektem czego mogą być trudności z trzymaniem kału. Zwracam też uwagę że bycie partnerem biernym w trakcie stosunku analnego jest jednym z czynników ryzyka wystąpienia raka odbytu: http://www.medicinenet.com/anal_cancer/article.htm Prorok Mahomet wyraźnie zabronił odbywania stosunków analnych. Nie wyjaśnił dlaczego, ale z upływem czasu kolejne odkrycia medycyny pokazały że miał rację.

To było tak: Jeden Sahabi spytał się kiedyś Proroka o zbliżanie się do kobiet od tyłu. Prorok powiedział: "Jest to dozwolone." Gdy człowiek ten odchodził, Prorok zawołał go z powrotem i powiedział: "Co miałeś na myśli ? W który z dwóch otworów? Jeżeli chodzi o pochwę od tyłu, to tak. Lecz jeżeli o chodzi o jej odbyt, to nie. Zaprawdę Allah nie wstydzi się prawdy: nie zbliżajcie się do kobiet przez odbyt." (Przekazał asz-Szaf`ii, Bayhaqi i inni). Prorok Mahomet nie był świętym katolickim ale miał rację. Wiedział co mówi.

"...nie zbliżajcie się do kobiet przez odbyt." Tym samym Prorok zakazał seksu analnego, niezależnie od tego czy zbliżasz się do kobiety od przodu czy od tyłu.

Gość DXZ
hej! co wy za głupoty wygadujecie!!! jak sie nie znacie to sie nie wypowiadac!!! odkrecasz sluchawke od prysznica, dajesz na minimalny strumien (tak zeby tylko lekka gorka wody była na kilka mm max) i temperature neutralna dla ciala (lepiej zimniejsza niz za ciepla - testuję na języku) i przykladasz rurkę do dziurki tak żeby w miarę szczelnie lecialo do srodeczka i czekasz chwilę (jakies 5-7 sekund) i sie normalnie wyprozniasz - po dwoch, trzech przeplukaniach bedzie czysto jak ta lala!! nie dawajcie za mocnego strumienia bo potem może trochę brzuch bolec takze lepiej powoli a zbyt wysoka temperatura może uszkodzić warstwę ochronną jelit. stosować tylko jeśli macie pewne ogrzewanie wody, bez wahan temperatury, pproponuje odczekac zanim wsadzicie do pupci, czy temp. sie nie zmienia. tyle w temacie. kwestia doświadczenia, testowane na sobie wiele razy i wszystko ok. miłego wieczoru :)

Gość gośćjj
nie wierze w to co czytam 2008.07.16 Też się dziwię. Ja nie chce i koniec tematu. Mi się to kojarzy z typowym pedalstwem. Mój mąż też kilka razy zapytał o to, ale nie nalegał. Kocha mnie i rozumie, że nie znaczy nie.

Gość gość
lewatywa to podstawa oprócz tego dieta by regularnie i do końca się wypróżniać , ja mam takie okresy gdy zaniedbam dietę to mam problem z wypróżnianiem i w tym czasie sex analny nie jest za czysty pomimo robionej lewatywy więc w tych okresach go unikam a gdy jest wszystko okej to jest wszystko czyściutkie i pachnące i w trakcie sexu nie myśli się o niespodziankach można puścić wodze fantazji i jeszcze jedno nienawidzę sexu z prezerwatywą więc uprawiam bez .

Gość gość
Jestem facetem i trochę inaczej patrzę na anal od kiedy moja kobieta zaopatrzyła się w strap ona i się na zmianę nim zabawiamy kilka zasad musi być zachowanych lewatywa to podstawa czystość i higiena później masaż i powolne otwieranie o***tu pieszczotami tak by był rozluźniony i podniecony później już idzie gładko dużo żelu i zabawa po same jaja no chyba że strapem w tyłek to wtedy k*****m po jaja w c**eczkę ;) gdy ja ją a gdy ona mnie to strapem w tyłek a jaja wraz z k*****m do masażu na żelu i jest odlot w obu wersjach ;)