Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo mi źle

niewiem co robic, pomóżcie ...

Polecane posty

Gość tak bardzo mi źle
oj taka - wiesz co? wolałabym dostac w pysk - chwyciłabym co pod ręką a potem wywaliła z domu - tego jestem pewna, a on męczy mnie ... ale psychicznie :( coraz częściej - niewiem, ale chyba nie wyolbrzymiam

Gość ir_is
Być może twój partner nie ma świadomości o tym co obecnie przechodzisz, cóz nie kazdy rodzi sie jasnowidzem, czasem odsłoniecie chociaz skrawka własnych obaw pozwala nawiazac głębsze relacje, bliskość z drugim człowiekiem.

Gość oj taka
ja tez tak sobie pozwalalam...ale teraz to widze inaczej...daj siebie wszystko i przeciw sobie bo wiem ze go kochasz...ale pokaz mu choc jeden raz ze Ty te pierwsze skrzypce grasz..i niech on wreszcie o Ciebie zacznie walczyc...trzymaj sie..i nie daj sie..powiedz wreszcie sobie dos...a przepraszam a kim Ty jestes nie kobieta dla niego...

Gość ...*
>on nawet niema pojęcia co przechodzę i jak się poświęcam< nooo moja droga z poświęcaniem to sprawa śliska...

Gość tak bardzo mi źle
...* - chodzi o to, że przeszłam wiele zabiegów, jedną operację, a teraz w wieku 28 lat mam menopauze! (było we wcześniejszych postach) - tak, dziecko to piękna sprawa, ale niewiem czy jest sens walki za wszelką cenę skoro niewiadomo czy za kilka miesięcy po terapii będę jeszcze chciała miec z nim dziecko (jeśli będę mogła) - a potem? niewiem czy później będzie szansa

Gość tak bardzo mi źle
ale wjechałam na cieżki temat, a nie o to mi chodziło

Gość piczka koziczka
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3793843&start=0 Poczytaj sobie tu. Moze to nie calkiem to samo i nie musisz od razu rozwodzic sie z meżem, ale zobacz na przykladzie innej osoby, co sie dzieje, jak człowiek pozwala po sobie deptać.

Gość piczka koziczka
Musisz po prostu trochę stwardnieć.

Gość tak bardzo mi źle
piczka koziczka - u mnie to wszystko w czterech ścianach się dzieje ... to taki typ a'a Pani Dulska

Gość piczka koziczka
sytuacja jest inna, ale rady i spostrzeżenia może ci pomogą, bo inaczej sie patrzy na problem mkogo innego, a inaczej na swój

Gość ...*
dziewczyno określ swoje granice i nie pytaj nikogo co robić. Wiesz co czujesz i jak się czujesz z takim traktowaniem. Ani milczenie ani jak ktoś tu określił kara nie załatwi problemu. Przygotuj się do/na poważną rozmowę i bądź konsekwentna w postanowieniach.

Gość tak bardzo mi źle
no tak - masz racje

Gość tak bardzo mi źle
dziękuje za rady i spostrzerzenia macie racje - niemożna wiecznie dawac, z życia trzeba też brac i dzielic się nim, ale obustronnie - bycie w związku to dialog, a nie monolog :( eh, no nic, chyba spróbuje zasnąc

Gość tak bardzo mi źle
wszystkim życzę wiele szczęścia i dobrej nocy

Gość ir_is
śpij smacznie, buziaki

Gość ...*
>czy jest sens walki za wszelką cenę ...< za wszelką cenę to dbaj o siebie i zastanów się czego ty chcesz i o tym mężowi powiedz. Zobaczysz wtedy czy liczy się dla niego to co ty powiesz...czy też nie a wtedy będziesz miała sprawę jasną...no i wtedy zdecydujesz czy chcesz być z nim. Naprawdę szkoda życia na wzajemne utarczki.

Gość piczka koziczka
...* -> rozmowa w obecnej sytuacji niewiele da, bo facet nie uwaza, zeby wydarzyło sie coś nadzwyczajnego - ot nawrzeszczał na nia i ponizył ją, tak jak to czasem robi, normalka Najpierw ona mu musi pokazac obrazowo, ze tym razem przegiął pałę i po to własnie proponuję nieodzywanie się. Jak on zauwazy, ze sie zawzięła i nie popuści, to wtedy mozna gadać. jak ona teraz pójdzie do niego i zacznie rozmowę, to on ją wyśmieje, znowu poniży i powie, ze nie wie, o czym gada. Dobranoc

Gość ir_is
To twoje spekulacje, byc moze podparte wczesniejszym doswiadczeniom, moze tym razem bedzie zgoła inaczej. Dobrej nocy.

Gość ...*
kaziczko milczenie moim zdaniem może być odczytane jako foch a moim zdaniem hm...doroślejszym jednak jest jasny komunikat.

Gość piczka koziczka
Komunikat równiez przewiduję

Gość ...*
skoro komunikat nie skutkuje...to dla mnie znaczy, że moje potrzeby, życzenia są ignorowane wyśmiewane..i nie zależy temu komuś na związku ze mną.