Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana0987

pomocy

Polecane posty

Gość Załamana0987

pONAD MIESIĄC TEMU WSPÓŁRZYŁAM Z CCHŁOPAKIEM PODEJRZEWAM , ŻE JESTEM W CIĄŻŻY CO TEGO BARDZO NIE CHCEM BO NIE DOSTALAM MIESIĄCZKI. MAM DOPIERO 17 LAT DLATEGO NIE CHCEM TEJ CIĄŻY I MAM PYTANIE CZY JEST JAKIŚ SPOSOB BY USUNĄĆ TĄ CIĄŻĘ. PROSZĘ BARDZO O POMOC...

Gość hiennawojenna
No jest. Aborcja. Ale to nielegalne, a jeśli na czarno - bardzo drogie. Raczej Cię nie będzie stać.

a gdzie zabezpieczenie? nie uzywaliscie gumki, albo tablet nie bierzesz? kazdy chce sie dobrze bawic a o takich "malo waznych" sprawach sie nie mysli a pozniej szuka sie sposobu na usuniecie

Gość Załamana0987
to co ja mam zrobić , nie chcem tej ciąży, jak moja mama się dowie to nie wiem. A nie wiesz ile może taka aborcja kosztować, albo nie ma żadnych tabletek

Gość Załamana0987
używaliśmy gumkę ale pękła

nie potrafie Ci pomoc, czemu nie wzielas wczesnoporonnych? skoro wiedzialas ze guma poszla mialas 3 dni na to

Gość Załamana0987
nie wiedziałam , dopiero jak spuźniał mi się kres to zaczeliśmy podejrzewać o inaczej by nie mogło być...

a moze to przez stres sie spoznia albo bylas przeziebiona czy cos? masz twarde podbrzusze? robilas test? jestes pewna ze zaszlas?

Gość hiennawojenna
Nic nie zrobisz. Możesz oddać dziecko do adopcji. Możesz zatrzymać, jeśli Ci ktoś pomoże je wychować. Nie zazdroszczę Ci, to parszywa sytuacja, ale się stało. Musisz porozmawiać z mamą, na to nie ma rady.

Gość sexyliciousgurl
kochałam się z chłopakiem który miał wytrysk ale nie we mnie tylko na zewnątrz. o kilku godzinach ten chlopak ponownie włorzył mi do srodka, czy mozliwe ze od spermy ktora sie znajdowala na czlonku 3-4 godziny wczesniej moge zajsc w ciaże?!!!!!