Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka_18+

Emeryci w tramwajach

Polecane posty

Gość Jolka_18+

Jeżdżą za pól ceny albo za darmo, dlaczego więc domagają sie aby im ustepowac miejsca ? Chyba logiczne jest, że jeżeli ktoś płaci więcej za bilet to powinien mieć lepsze miejsce. Tak jak w pociągu gdzie jest I i II klasa

Gość pomorskikról
Zastrzel się:classic_cool:

Gość ja kiedys zaczelam
emeryty na dachy

Gość autorka.....
nie no troche szacunku...z grzeczności,ale im sie nalezy:) Ale samej mi sie podnosi cisnienie gdy z jednego konca tranwju do drugiego konca gdzie wszyscy siedza przechodzi babcia,dziadek i w koncu staje i opiera sie o siedzenie na którym siedzi młoda osoba-dajac w ten sam sposob do zrozumienia....to juz jest wymuszenie:)Z miła checia ustepuje miejsca ale jak takie cos ma miejsce to az mnie trzesie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Gość Jolka_18+
Poza tym przez gramolących sie emerytów tramwaje odjeżdżają z opóźnieniem

Gość Jolka_18+
Precz z emerytami!!nienawidze ich!!jak tak mozna??ja nigdy nie bede stara!!!

Gość ja kiedys zaczelam
a jak oni strasznie śmierdzą ! Albo potem, albo starymi ubraniami albo tandetnymi perfumami. Fuuuuj!!!

Piękne pokolenie nam rośnie! Aż strach się bać. Słuchaj głupia cipo! : TY TEŻ KIEDYŚ BĘDZIESZ STARA! I być może i Ciebie nie będzie stać na własny samochód, albo Ci go zabiorą z powodu demencji starczej i też będziesz musiała jeździć do lekarza i różnych urzędów tramwajami. I życzę Ci szczerze z całego serca, żebyś też taką głupią cipę spoktała, która Ci nie ustąpi miejsca i będzie krzywo patrzeć.

Gość ewaka33
trupem smierdzą

Masz rację :) Wkurza mnie, jak starsza osoba się telepie nade mną, chociaż miejsce dla uprzywilejowanych jest za mną i przede mną Tyle, że tam siedzą osobniki męskie, a wiadomo, że na takim się nie wymusi kaszleniem/pierdzeniem/smarkaniem/... miejsca. I tak nie ustąpię :classic_cool:

Gość Jolka_18+
Ja będę jeździć taksówka albo moje dzieci mnie będa wozic. Nie jestem taka pierdołą zyciową co niczego się nie dorobiła i tylko umie narzekać

Gość majka2111
Scenka z życia....Siedzę w tramwaju i bardzo żle się czuję.Myślę o tym aby jak najszybciej dotrzeć do lekarza.Na przystanku wpada do środka starsza pani obładowana ogromnymi siatami.Na następnym przystanku WPADA do tramwaju starsza pani obładowana ogromnymi siatami i staje obok mnie.Gdy widzi,że nie podnoszę się na jej widok zaczyna głośno komentować moje zachowanie.Przy okazji dostało się mojej mamie bo \"nie potrafiła mnie wychować\".Chora i upokorzona wstaję i ustępuję miejsca pani a ona...KŁADZIE NA TO MIEJSCE TORBY.....Szok.Nie mówcie więc o tym,Ze młodzież jest żle wychowana.Ja mam 40 lat i nie uważam,że mama żle mnie wychowała.Ta pani miała około 60 lat i chyba wychodzi z założenia,że z racji wieku wszystko jej wolno.Czy starsi ludzie nie powinni również szanować młodszych?

Gość Jolka_18+
a moje dzieci to bedą oj będa mnie wozic! wkoncu ich ojcem jest pan gienek z pod sklepu wiec napewno odniesiemy sukces!!

Gość Jolka_18+
jem kupę mojego psa:classic_cool:

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin