Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksadjkjadka

jak wasi faceci zachowuja sie po 4 latach zwiazku???

Polecane posty

Gość ksadjkjadka

jestem z Facetem prawie 4,5 roku, a kochamy sie, zachowujemy sie jak na poczatku zwiazku,szal cial, iskry w oczach. Mieszkamy razem od 2 lat, a ON, od kilkunastu tyg zawsze w poniedzialek, jak dojezdza do pracy, smsem dziekuje mi za wspaniale, wspolnie spedzony weekend!jest cudowny. KOCHAM CIE!!!

Gość musztarda
Od kilkunastu tygodniu, zawsze w poniedziałek ten sam tekst? Ależ to romantyczne...

Gość moj tak samo robi
od 10 lat ;)

Gość musztarda
Nie powiem Wam co robi Mój od ponad dwudziestu, bo się posikacie w majtki z zazdrości.

cholera muszę swojego przeszkolić

Gość do musztardy
od 10 lat coś, po czym posikałabym się z zazdrości? ależ to romantyczne :P:P:P:P

Gość lusia-siusia
nam 12 lipca minely 4 lata, malzenstwem jestesmy od roku, a uklada nam sie super:)jest kochany czuly troskliwy i to czuc na kazdym kroku:)

Gość musztarda
do musztardy od 10 lat coś, po czym posikałabym się z zazdrości? ależ to romantyczne Dokładnie. Gdyby mi facet od 20, 10, 4 lat powielał ten sam tekst, w tych samych okolicznościach, to bym się porzygała chyba. Sorry, że przy śniadaniu. :P

Gość do musztardy
dokładnie. ale ile pampersów przy tym trzeba zużyć było ;) a tak swoją drogą to przez 2 lat nieźle Ci żołądek, przełyk i całą resztę wyjadło:P:P:P:P i On Cię jeszcze chce? ble, fuj :P:P:P:P

Gość do musztardy
20 sorki ;)

Gość musztarda
do musztardy dokładnie. ale ile pampersów przy tym trzeba zużyć było a tak swoją drogą to przez 2 lat nieźle Ci żołądek, przełyk i całą resztę wyjadło i On Cię jeszcze chce? ble, fuj Widzę, że czytanie ze zrozumieniem jest niektórym osobom obce. Składam to na karb wczesnej pory.

brat_niedzwiedz - wiemy jak sie zachowala . Powtarzasz to przy kazdej okazji , a to Ci raczej nie pomoze. Wez sie w koncu w garsc !

hmmmm czyi rozumiem jednak nie szkolić.........

Angel_81 brat_niedzwiedz - wiemy jak sie zachowala . Powtarzasz to przy kazdej okazji , a to Ci raczej nie pomoze. Wez sie w koncu w garsc ! ja juz sie wziałem..........zostały juz tylko resztki i ochłapy wspomnienia:P:P:P:P.....ale zostały:(

Im więcej słów kocham Cię, zapewnień o miłości, wazeliniarstwa i wchodzenia w tyłek tym lepszy facet?? Tylko tak się najczęściej dzieje, że ta wrona, co najbardziej kracze najszybciej stado opuszcza.

no dobrze to ja teraz mój mąż jest normalny? nie wypisuje mi smsów o miłosci i z podziękowaniami za wspólny weekend acz kolwiek pisze inne nie szepcze przy świecach o amorach tylko klepie po tylku i krzyczy ziutka kocham cię a czasem jak dzieci śpią żartuje- pokaż cycki suko, albo zdejmuj matki będziemy się całować i mówi że dobrze gotuję:P

ike no dobrze to ja teraz mój mąż jest normalny? nie wypisuje mi smsów o miłosci i z podziękowaniami za wspólny weekend acz kolwiek pisze inne nie szepcze przy świecach o amorach tylko klepie po tylku i krzyczy ziutka kocham cię a czasem jak dzieci śpią żartuje- pokaż cycki suko, albo zdejmuj matki będziemy się całować i mówi że dobrze gotuję nie jedna na tym forum juz ci zazdrosci:P

brat_niedzwiedz ona nie zaslugiwala na Ciebie i w koncu niech do Ciebie dotrze , ze sa na tym swiecie tez "normalne" dziewczyny . wiem , rozstanie boli :( , ale jak sie z tym nie pogodzisz - nie bedziesz w stanie stworzyc nowego zwiazku .

i nie jeden zazdrości mojemu mężowi żony co dobrze gotuje:D

Gość musztarda
ike no dobrze to ja teraz mój mąż jest normalny? nie wypisuje mi smsów o miłosci i z podziękowaniami za wspólny weekend acz kolwiek pisze inne nie szepcze przy świecach o amorach tylko klepie po tylku i krzyczy ziutka kocham cię a czasem jak dzieci śpią żartuje- pokaż cycki suko, albo zdejmuj matki będziemy się całować i mówi że dobrze gotuję Jak najbardziej, tylko ta Ziutka jakoś średnio brzmi, lepiej byłoby Zocha.

Angel_81 brat_niedzwiedz ona nie zaslugiwala na Ciebie i w koncu niech do Ciebie dotrze , ze sa na tym swiecie tez "normalne" dziewczyny . wiem , rozstanie boli , ale jak sie z tym nie pogodzisz - nie bedziesz w stanie stworzyc nowego zwiazku . oczywiscie ze nie zasługiwała:( zgadzam sie z toba na tym swiecie w tym kraju na tym kafe w moim miescie jest tyle wspaniałych kobiet ze nawet mi sie nie sniło.Ja juz zapominam o tym co było...to jest pewien etap który człowiek musi samotnie przejsc.Wiem ze jestem na dobrej drodze.Kwestia myslenia o niej juz odchodzi zostaja juz tylko fragmenty i przebłyski z zycia we dwoje których w najblizszym czasie tez mam zamiar sie pozbyc Angel_81 dziex powoli PROSTA sie robi:):):):):):)

musztardo ale jest ziucia on zrosztą jest ziuciem a dzieci są mini ziutkami zocha nie przejdzie

Gość do niedzwiedzia
daj jus spokoj czlwoeiku, w kolko piszesz o tym samym, az rzygac sie che. nie dziwi mnie teraz ze laska cie rzucila bo tez bym miala dosc takiego nudziarza i marudy

ike i nie jeden zazdrości mojemu mężowi żony co dobrze gotuje i daje tyłek do klepania:P:P:P:P...........taka mała złosliwosc na kafe przy kawie:P:P:P:P

oj tam chłopiec musi po prostu przeboleć potem będzie już tylko pięknie;)

do niedzwiedzia daj jus spokoj czlwoeiku, w kolko piszesz o tym samym, az rzygac sie che. nie dziwi mnie teraz ze laska cie rzucila bo tez bym miala dosc takiego nudziarza i marudy nie czytaj..........to była tylko odp na pytanie...ja do tematu juz nie wracam........bo tez juz nim rzygam

niedzwiedż ale ja nie daję:p sam bierze:D c0 nie przeczę bardzo mi się podoba:P