Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksadjkjadka

jak wasi faceci zachowuja sie po 4 latach zwiazku???

Polecane posty

Gość do niedzwiedzia
serio po tym jak piszesz i co piszesz to coraz lepiej ją rozumiem. taka cipka jesteś a nie mężczyzna. idzie ją zrozumiec, naprawde. tez bym kopnela w tylek takiego goscia co sie uzala nad sobą w kolko zamiast zrobic ze soba cos konstruktywnego. jak ty taki sam byles w zwiazku z nią to ja jej sie naprawde nie dziwię, pewnie juz miala dosc tej twojej cipowatosci. badz mezczyzną i nie pisz wiecej na tym glupim forum, bo tylko pokazujesz jaka z ciebie pipka. dojrzali normalni faceci tu nie piszą.

ike oj tam chłopiec musi po prostu przeboleć potem będzie już tylko pięknie chłopiec:P juz od dobrego czasu ma pysk w kształcie jokera:):):):)

Niedźwiedź - istnieje teoria, że dochodzenie do siebie zajmuje połowę czasu, który się razem spędziło.

Pewnie facet ustawił sobie stały sms w notatniku w komórce i mu sie automatycznie wysyła :P Ps brat niedźwiedz - wiem, że tego chcesz.... opowiedz co Twoja zrobiła po 3,5 roku :P czyżby nie wysłała Ci smsa? :P

niedźwiedż ja ogólnie na mężczyzn mówię chłopcy tak jak na kobiety baby albo dziewczynki- wczoraj nawet jedna za dziewczynkę się obraziła

na ambicje mi nie wjechałes wiec mozesz wiecej sie nie meczyc z tymi textami w rytmie niezłych błedów ortograficznych......:):):)

Ps brat niedźwiedz - wiem, że tego chcesz.... opowiedz co Twoja zrobiła po 3,5 roku czyżby nie wysłała Ci smsa? BINGO........czekałem własnie 3,5roku na tego esa:P

Gość do niedzwiedzia
nie wiem gdzie ty widzisz bledy ortograficzne ćmoku....

niebo-piekło brat_niedzwiedz a co to za historia , bo ja nie slyszałam nie moge mówic bo mnie na kaffe zbanuja rozumiem, że pikantna???:D to nic napisz na erotycznym i podeślij linka ;)

zastanawiam dlaczego zawsze gdy jest jakiś temat to sie go omija i zawsze znajdzie sie jakiś troll ktory zaczyna obrażąć :P:P:P

Gość do niedzwiedzia
tobie tez powinni dac bana za pisanie w kolko o tym samym jak jakas meska cipa. pewnie wiekszosc ludzi juz rzyga tobą. i serio cieszę sie ze laska cie zostawila bo jestes beznadziejny.

niedźwiedź- i dobrze:) ma się podobać ;)

Gość do niedzwiedzia
bo ja nie mam czarnego nicka. a ty niedziedz wstydz sie pisac non stop o tym samym. jakby teraz przeszukac wszystkie twoje posty to pewnie wiekszosc na jeden i ten sam temat hahahaha. ale ubaw. zupelnie jak niejaki Tomek. on tez ciagle o tym samym pisal.

do niedzwiedzia tobie tez powinni dac bana za pisanie w kolko o tym samym jak jakas meska c*pa. pewnie wiekszosc ludzi juz rzyga tobą. i serio cieszę sie ze laska cie zostawila bo jestes beznadziejny. ban nr 2

do niedziwdzia , nie masz czarnego nicka bo chodzisz na topiki jak TROLL i obrażasz chowając sie pod róznymi nickami zamiast mieć jeden czarny, pewnie sie wstydzisz glupot jakie piszesz:P:P:P

Gość do niedzwiedzia
że niby ja piszę glupoty tak? ja sie nie uzalam nad sobą. jakbym byla facetem to bym miala swoją dumę i nie robila z siebie ofiary jak niedzwiedz i pisala na babksim forum :o. poza tym mysle, ze lepiej poczytac sobie ksiazke niz gnic na tym durnym forum, gdzie niestety wiekszosc ludzi jest bardzo prymitywnych.

Gość do niedzwiedzia
ty masz chyba 12 lat, bo sądzac po poziomie cipowatosci jaką reprezentujesz to mali chlopcy tak mają. idź sie poplacz, to robisz najlepiej ... i przytul sie do mamusi, ona cie jakos pocieszy bo cie laska zostawila 😭

do niedzwiedzia że niby ja piszę glupoty tak? ja sie nie uzalam nad sobą. jakbym byla facetem to bym miala swoją dumę i nie robila z siebie ofiary jak niedzwiedz i pisala na babksim forum . poza tym mysle, ze lepiej poczytac sobie ksiazke niz gnic na tym durnym forum, gdzie niestety wiekszosc ludzi jest bardzo prymitywnych. nikt ci ne broni czytac ksiazek,ani mik cie nie zmusza do czytania na kaffe ...nie wiem o co ci chodzi???? czyzby okres?