Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noxxxman

Faceci są naprawdę prości drogie Panie

Polecane posty

:D:D moze ją jeszcze przejżał na DVD :D:D:D:D

eee... wychodzi na to że w moim związku ja jestem facetem. O_o wyjaśni mi ktoś do cholery jak wygląda ta fuksja?? 😠

Żona - nie czyutalem zadnej ksiązki... życie mnie tego nauczylo... taka moja delikatna ekstrapolacja smerf - ludzie są ogolnie dosc prosci do manipulownaia... kobiety łatwiejsze, ale dla faceta...

cycki?? gdzie??!! może nam się pokazują inne reklamy. cholera, masz fajniejszą :/

Żona poka wszystkim swoje tzytzki ;) milusio się zrobi ;)

no mówiłam że ksiązki to On na DVD :D:D:D

:) najfajniejsze jest to, że kobietom wydaje się, ze łatwo sterowac facetem a facetowi, ze łatwiej sterowac kobietą, jestem pewna, że żona chwali się kolezance na tej samej imprezie, ze ma męza pod pantoflem, podczas, gdy mąż czule wypowiada się o żonie, ze jest jego królową a królestwem jej kuchnia:D

aaa... już wiem, poszukałam w google, chcę na taki kolor pomalować pazurki mojemu Wampirowi. tylko że ja na to mówię emowski róż. :p

z tymi kolorami to tez troche bzdura.... z iloma kobietami rozmawiam, to chyba zadna nie odóżnia amarantowego od karmazynowego i np szkarłatnego... kazda mowi "czerwony" do cholery :P

Doprawdy --> ja naprawdę mam pełną kontrolę, a dowodem niech będą różowe paznokcie mojego jeszcze nie chłopaka :p

komiczne--> bo dostosowują swój język do Ciebie, myślą że Ty nie odróżniasz i mówią po ludzku :p

huńćwok- związki geyowskie sa takie same jak heteryckie:D nie wiem jak to ustalacie, który z was jest pierwiastkiem damskim, który męskim i w jakim stopniu...wyraźnie twój nie chłopak jest bardziej damski:P

"z tymi kolorami to tez troche bzdura.... z iloma kobietami rozmawiam, to chyba zadna nie odóżnia amarantowego od karmazynowego i np szkarłatnego... kazda mowi "czerwony" do cholery" bo czerwien lepiej nam się kojarzy ;)

ciekawe pod jakim pantoflem mozna trzymac męza?:P czy moze byc szpilka?:D szmaragdowa?:D:D:D

Doprawdy --> racja, ja jestem facetem w moim "związku" ...nawet mam większe mięśnie. :p ja ja nie mogę nikogo trzymać pod pantoflem, bo nie mam pantofli... tylko wielkie męski buciory :p

i latekst w kolorze ametystowym ;) mniam Żona :D

totalny ze mnie dalton przyznaje się bez bicia :classic_cool: to potwierdza teze zem nie do konca skomplikowana niewiasta :D:D:D

v33 --> to że faceci są prości nie znaczy że laski są skomplikowane, po prostu samce biją wszelkie rekordy :p

tak Żona :D:D:D a jak masz ich mało toś pustak a jak wiela toś nad wyraz inteligentna :D:D:D

wszędzie masz proste?:P upppsss zapomniałam ze to inne forum zaraz nas tu.....:P

huncwok- a nic, znam już trochę wasze środowisko i typowe dla męskich geyów jest to, że sa bi:D