Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noxxxman

Faceci są naprawdę prości drogie Panie

Polecane posty

Co niekoniecznie można powiedzieć o sytuacji odwrotnej - że fajnie jest, jak facet ma pierwiastki kobiece (jesli juz, to musi tutaj wystąpić ścisła selekcja ;) )

klaudka a jaki konkretnie męski pierwiastek masz na mysli?;) no nie powiedz:D

Komiczne normalnie jestes GURU tego forum ;) Molestują Cię wszystkie :D:D:D:D

v33- to wina mamci natury, ze komiczne jest molestowany ale on coś nie narzeka z tego powodu:D

jestem kobietą- facet metroseksualny dba o siebie jak kobieta- przywiązuje duża uwagę do wygladu, higieny, dba o paznokcie, włosy modeluje, w szafie ma więcej ciuchów niż przeciętna baba:D

szkoda tylko że jak na męzczyzne małe ma poczucie humoru ;) a moze też wina Mamci Natury?:D:D

akurat brak poczucia humoru to ostatnia rzecz o która podejrzewałabym komicznego- ma po prostu specyficzne:)

Uwielbiam brutali :classic_cool: prawie tak jak sex :D:D:D:D

Klaudko, nie ma na to reguł. Są tacy faceci, którzy uważają za dopełnienie kobiecości "jak kobieta ma w sobie jakieś męski pierwiastek (który nie umniejsza jednak jej kobiecości)". I są chyba w większości, choć część nie potrafi się do tego głośno a nawet przed samym sobą przyznać:) Dopiero by mu kobieta w swojej niezależności na głowę weszła:D Jednak niektórzy wolą eteryczne, delikatne i esencjonalnie kobiece obiekty do uwielbiania, bo np. mają silnie rozwiniętą potrzebę bycia opiekunem, ostoją i nieustannym adoratoro-podziwiaczem (co taka kobieta im oddaje z nawiązką dawką uwielbienia dla jego "męskości". Każdy wybiera typ dla siebie odpowiedni. W razie rozminięcia się w oczekiwaniach - zadyma, rozwody i wieczne niezadowolenie z "insektów" czy "kretynek". A co do pierwiatka kobiecości w facecie - tylko kobiety mogą się na ten temat wypowiadać. Najlepiej tuż przed wyjściem na wspólne zakupy. A co doCo niekoniecznie można powiedzieć o sytuacji odwrotnej"

Gość Minar73
"Poza tym tekst jest jakąś kalką i niedopasowany do polskiej kultury" Jest przetlumaczony tekst z angielskiego, wiem bo pracuje w Angielskiej firmie i wersje Angielska juz byl lata temu. Nie pasuje nawet do Poskiej kultury, oproc tego jednego o zakupach, nie zmuszajcie facetow na zakupy isc :(

Doprawdy, to w takim rozumieniu nie jest metroseksualny a swoją drogą to ciekawi mnie dlaczego ludzie na tym forum widzą same skrajności - albo facet w ogóle nie dba o siebie, albo przesadnie dba a mój akurat jest po srodku :) jest zadbany, ile trzeba, nosi eleganckie garnitury i koszule, krawaty zawsze dobrane do reszty itd itp po prostu normalny facet Doprawdy, a skąd Ci w ogóle ta metroseksualność przyszła do głowy?

jestem kobietą- zapytałam tylko, określenie kogoś jako metroseksualnego nie jest pejoratywne- to taki znak naszych czasów po prostu, niektórzy faceci wpadaja w skrajności wlaśnie, fajnie, że twój jest po środku:D

Szukanie dziury w całym ---> zgadza się, dlatego nie napisałam \"wszyscy mężczyźni\" ale mam wrażenie, że Ty piszesz o pewnych typach kobiet, a ja o pierwiastu, który w nich jest - a to co innego. Jesli jest to dajmy na to męski pierwiastek, to wcale nie przeszkadza w tym, żeby kobieta nadal była np. \"eteryczna, delikatna, uwielbiana i otaczana przez faceta opieką\". Dominanta dominantą, a pierwiastek czegoś innego to coś w rodzaju urozmaicenia - on dominanty nie przesłoni, jaki by nie był

Gość ooIga
komiczne: dopiero potem uznalem, ze skoro laska tak sie rozkręca bezp owodu, to ciekawe co zrobi, gdy powod bedzie miała... Sądzisz, że można jednocześnie kreować się na bycie i nie-bycie sqrwysynem? Wczoraj zapierałeś się zadnimi łapami, że nie pojechałeś kaci po rodzinie/rodzicach/ poczęciu... Zrobione to było - fakt- po mistrzowsku, same hipotezy...

Klaudka mężczyźni też mają w sobie pierwiastek kobiecy, tylko że zwykle nie chcą sie do tego przyznać, gdyż uważają ten fakt za ujmujący im męskości pomyśl o tłumionych emocjach męskich no albo o fakcie, ze oni też czasem mają wszystkiego dość i chcieliby, żeby ktoś się nimi zaopiekował, odciążył itp

\"Sądzisz, że można jednocześnie kreować się na bycie i nie-bycie sqrwysynem?\" bo ja po niej nie pojechałem... po prostu nie jestem typem Jezusa Chrystusa i gdy ktoś przesadza, bez najmniejszego powodu, to wtedy zasługuje na to, by go odrobinę pomęczyc... olciu - ukułas sobie jakś teze i chcesz na siłe mnie do niej dopasować

"terzeba mówić do nich wprost, inaczej sie nie domyślą," i właśnie to jest jedna z tych bardzo fajnych cech u facetów. Można to różnie nazwać - Ty to nazywasz, że sie nie domyślą, jak sie nie powie wprost (i w sumie też trafnie ;) ), a ja, że nie tworzą sobie w głowie własnych interpretacji, nie wyszukują między wierszami tego, czego nie ma. Osobiście lubię takich facetów, bo mogę sobie z nimi swobodnie rozmawiać, nie bojąc się, że pojawiają im się w myślach niestworzone rzeczy ;)

poluś, zgadzam się i wcale mężczyznom tego ani nie odmawiam, ani nie wymawiam ;) (chociaż dla mnie osobiście niekoniecznie jest to ta najbardziej pociągająca sfera ich osobowości ;) ). Ale faktem jest, że pierwiastki kobiece w mężczyznach są raczej jakąś formą ich słabości (co nie znaczy, że jest to wada), a pierwiastki męskie w kobietach to częsciej atuty (o ile oczywiście nie zabijają kobiecości, ale odpowiednio z nią współgrają)

\"to jest oczywiście kompelment (domyśliłeś się ??? \" komplement? o tym, ze mnie znasz i dlatego niczego ode mnie nie kupisz?? :P:P:P czuje sie jak złodziej jakiś :D:D (jestem facetem - wszystko biore dosłownie :P )