Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mola2

To szczyt taktu czy

Polecane posty

Gość mola2

Powiedzenie,że ktoś dla dwudziestoletnich dzieci pewnej pani jest starą kobietą choć ma zaledwie 30lat-to szczyt taktu czy czegoś zupełnie innego.Przejaw szczerości.Pani ta uświadamia,że jej dzieci o 30-lenich ludziach mówią a stara Czy mówienie o kobiecie w wieku swej matki 60 lat,że ma dobrą kondycję jak na swój wiek to szczyt taktu czy

Gość jakos tak bez skladu
i ladu napisalas, ze nie do konca wiem o co biega :P

Gość alle o ssoo choziiiiiiii
?

Gość a co to jest
piszesz tak niegramotnie, ze nie wiadomo o co ci chodzi

Gość mola2
Chodzi o to,że pewna pani powiedziała do mnie,że dla jej ponad dwudziestoletniej córki i syna osoby w mym wieku są stare.

tak jest ,ale olej sprawę , oni też będa 30latkami wkrótce

Gość mola2
Tak jest,że co ?30 latki są stare i trzeba to nagłaśniać.Dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam.

Gość ależ to normalne
sama jak miałam to naście lat to myślałam że 30sto latki to już starzy ludzie, teraz sama mam tyle i nadal czuje się młodo i uważam, że to było głupie z mojej strony- a nie tak dawno, od młodszej siostry męza usłyszałam o sobie coś w stylu "no w taaaakim wieku..." hehe czyli ona tak samo mysli jak ja kiedyś....ot taki cielęcy wiek- nie oburzaj się im to minie ;)

Gość to normalka
zauważ że choćby na forum moda i uroda, nastolatki piszą, że w wieku 30 lat będą nosić tylko garsonki, stonowane kolory, grzeczne fryzury, że wielu rzeczy już nie wypada itp. itd. Ja mam prawie 30tkę ale taki styl to dla mnie abstrakcja, pomyślę nad garsonkami za jakieś 15 lat ;)

Gość a co to jest
masz 30 lat i się wysłowic nie potrafisz?

Gość la sombra
Wydaje mi sie, ze to normalne. Mam siostre starsza o 8 lat i dla mnie ona jest duuuzo starsza(moze nie stara). Pamietam jak ja mialam 16 lat, a ona 24. Wydawalo mi sie, ze ona jest juz taka dorosla. A teraz sama mam 24 i uwazam sie za mloda, a siostre w wieku 32 lat za duuuuzo starsza:O Pewnie jak bede miala 32 lata bede sie uwazala za mloda, a ja za stara i tak do smierci;)

Gość la sombra
A co jest zlego w modnej, dobrze skrojonej marynarce? Takie rzeczy nosza nawet 20stki...

Gość la sombra
*zamiast :O mialoby byc :D