Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula86

Oczekujace dziecka i braku -JEST KTOS TAKI?

Polecane posty

Achaja nie bylo mnie tu 6.06 i nie wiedzialam o twoim pecherzyku:( CIESZE SIE BARDZO :D:D:D:D:D:D:D Moze ci sie wreszcie uda!!!! Zycze ci tego z calego serducha a nawet dwoma,bo teraz mam dwa;) Nie wypuszczaj twojego "M" z łozka i bierz od niego towaru ile sie da :D

Dzięki fretka :) A jak Ty się czujesz ? Wszystko ok ? Niedługo skończysz pierwszy trymestr - kurcze, jak ten czas leci ;)

Achaja ja juz skonczylam 1 trysemstr:) I to juz tydzien temu ;) Juz jestem 15 tydzien ,tylko tabelka nie zaktualizowana ;) Bede musiala to zrobic... A ja sie czuje dobrze,dziekuje:) Mam trzy stale mankamenty,ale tak to OK ;) 1 to mam straszna cere,mam pryszcze wszedzie :O 2 mam ciagle humorki,raz mi sie plakac chce byle z glupoty za chwile jestem zla jak osa i niech nikt sie nie zbliza :p 3 mam ciagle mdlosci,jeden dziej to az z odruchu wymiotnego mnie zolądek boli,a pozniej na drugi dzien ok :O Ale jezeli chodzi o brzuszek to nic mi sie nie dzieje,jakies tam czasem klucie ,jakis maly bol ale to wszysko w normie ;) Nawet nie mysle o nospie czy jakies tabletce,zaraz przechodzi i jest OK. Przestalam byc juz taka "leniwa" :) Dzis nawet okna pomylam,teraz musze posprztac,ale gdybym tu nie zajrzala to bym chyba oszalała :p Pozdrawiam wszystki kobietki i milego dnia:)

A widzisz fretka, zmyliła mnie Twoja stopka ;) Fajnie, że wszystko u Ciebie dobrze, życzę końca mdłości :) lonna - wiesz co ? musisz rodzić w weekend, bo ja będę wtedy miała owulkę po zastrzyku, a obiecałaś mi swój brzuch więc prosze się nie ociągac za bardzo :P

hej Achaja jak tylko wyrobię się z remontem i sprzątaniem to mogę rodzic w weekend:P Jutro idę do gin i dowiem sie czy maly sie obrócił i czy czeka mnie cc i jesli tak to kiedy. Chwilowo jestem u mamy i zajrzałam do was bo u mnie dzisiaj szlifowanie scian, czyli najbrudniejsza robota, ale do srody powinni skonczyc i zostanie jeszcze tylko posprzątac, poprasować ubranka, bo część juz wyprałam, spakowac torbę do szpitala i moge zaczynac:) Ciekawe jak tam nicola, moze juz urodziła....

Achaja mam nadzieję ze w tym cyklu juz ci się uda (to będzie tak jakbysmy sie wymieniły:P) ja urodze Ty zaciążysz:) Ale powiem wam ze te 9 miesięcy zleciało migiem...nie wiem kiedy. Aaa pozdrów ode mnie moje kochane Zakopane, ale Ci zazdroszczę. Macie upatrzoną kwaterę? My zawsze jeździliśmy na Harendę, bardzo fajne warunki i niedrogo 30zł/os.

No to daj koniecznie znać co Ci lekarz powie i nie przemęczaj się przy tym sprzątaniu. Miejsca w pensjonacie już dawno zarezerwowane, fajna miejscówa, blisko Krupówek.

Zakopane oczywiście pozdrowię :D No i się chciałam pochwalić, że w niedzielę mam pierwszą rocznicę ślubu :D

to gratuluję i wszystkiego dobrego z okazji rocznicy:) Ide z mamą na spacer:) Jutro postaram się odezwać:)

Hej:) byłam u lekarza, mały dalej główką do góry, dostałam skierowanie na ostatnie badanie krwi i moczu, L4 do konca miesiąca, a 19 czerwca mam przyjsc po skierowanie do szpitala na cc i 22 idę juz do szpitala, także moje dziecko przyjdzie na świat 22-23 czerwca, jeszcze TYLKO DWA TYGODNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ooo, żabcia się pojawiła i siedzi cicho, się nie odzywa, nie ładne :P Jak tam Twoja owulka, pojawiła się w końcu ??

zdecydowanie duzo mniej boję się cesarki niz gdybym miała rodzic sn. W sumie to się nie boję:)

Nie chodziło mi tylko o sam poród, ale o to co będzie potem. Nie boisz się, że sobie nie poradzisz z maleństwem, bo ja bym się na pewno bała ...

Hmm wiadomo mam obawy, raz większe raz mniesjze, ale dam rade:) Juz nie mogę się doczekać:) Kurcze czyżby Nicola rodziła? Bo się nie odzywa od kilku dni...

pojawila sie z nienacka,codziennie badalam szyjke,objawy szyjki byly ok 5 dni wcesniej niz sama owulka,nawet sluzu nie mialam zadnego,dlatego w tym miesiacu nie ma co sie nastawiac,tylko czekac na @. postanowilam badania M zrobic po prowrocie z nad morza,zeby sobie nastroju nie psuc w razie czego:) a pojawiam sie tak zadko,bo nie mam kiedy na spokojnie usiasc i pogadac

Ja bym chętnie zajrzała ale nie wiem jak :o A z badaniami to masz rację, lepiej poczekać i zrobic po urlopie, plemniki będą wypoczęte to wyniki będą lepsze ;)

aaa. Bo pewnie zalogowanym trzeba być ... Chyba, że byś nam linka wrzuciła ;)

Dzięki żabcia :) Jak będę miała chwilę czasu to się zarejestruję, bo wykresu i tak nie widzę. Będziesz go uzupełniać na urlopie ? To sobie pośledzę Twoje postępy ;) U mnie niestety teraz mierzenie temperatury nie bardo ma sens, bo leki mają na nią wpływ.

Ha, prześledziłam Twój wykresik :) Teraz się przede mną już nic nie ukryje :P

Gość nowa starająca sie o dziecko
ja tez sie staram, pozdrawiam staraczki:)

Pozdrawiam nową staraczkę 🖐️ :D Z racji tego, że za chwilę kończe pracę, a jakoś nad ranem wyjeżdżam to zycze wszystkim miłego długiego weekendu (o ile taki macie :)) A Tobie żabcia udanego pobytu nad morzem. Postaram się zajrzec od czasu do czasu jak będę miała chwilę żeby do laptopa usiąść, ale może byc z tym ciężko, więc na wrazie co ostrzegam - wracam 21 czerwca ;)

no ja zasiade do kompa po 15 czerwca,ale pewnia na chwile bo potem do mamy jade,tempke postaram sie mierzyc ale co z tego bedzie okaze sie:)) milego wakacjowania:))

Hej Achaja Żabcia zyczę udanego wypoczynku. Achaja wracasz 21 a ja 22 do szpitala. Mam nadzieję ze się jeszcze jakoś uda zamienić pare zdań przed moim pojsciem no i oczywiście musisz obiecac ze bedziesz trzymac kciuki. A ja zaczynam juz od dziś bo mówiłas ze owulke bedziesz miała na wyjezdzie, więc owocnych starań i powodzenia. :):):) Łapcie juz raczej moje ostatnie fluidki ciążowe: 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 A nicoli nie słychac......kobieto urodziłas juz???????? Czekam na wieści z niecierpliwością:)

Hej kobietki:) Chcialam wam zyczyc milych wakacji:) A dla Lonny chcialam powiedziec ze twoj maluszek sie moze jeszcze odwroci,trzymam kciuki zeby bylo wszystko Ok:) A ja wstawialam nowa stopke mojego brzuchaczka :)

Gość jakie miałyście objawy
czesc, z chłopakiem staram się o dzidziusia i chcialabym wiedzieć jakie wy miałyście objawy ciąży? ja mam mieć @ dopiero za 2dni ale juz kupiłam test w razie jakby mi się spóxniła a moje objawy to mdłosci i podwyższona temp. nic wiecej i boje sie ze to jednak nie ciąza:( (((