Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula86

Oczekujace dziecka i braku -JEST KTOS TAKI?

Polecane posty

Cześć kobitki :) Fretka fajniutki masz brzuszek :), ja zaczęłam mieć taki mniej więcej w 20 tyg. Dziewczyny życzę udanego wypoczynku no i żebyście bardziej odpoczęły niż ja w tym tygodniu bo miałam urlop a czuje się jakbym codziennie siedziała w pracy co najmniej po 15 godzin :( Nicola pewnie już urodziła i teraz to musimy czekać na wieści od niej jak poszło. Ja byłam w środę u lekarza i dowiedziałam się, że mogę w każdej chwili urodzić no i mam się oszczędzać żeby wytrzymać chociaż do 1 lipca więc na pewno mały Jasiu przyjdzie przed planowanym terminem porodu :) Co do objawów to prawdę mówiąc nie pamiętam jakie miałam poza tym, że było mi niedobrze od samego początku i że cały czas miałam wrażenie że jestem głodna. Podwyższona temperatura raczej świadczy o ciąży ale nie nakręcaj się za bardzo bo szkoda żebyś się rozczarowała. A no i co do testu to ja robiłam w dniu planowanej miesiączki i wyszedł negatywny, dopiero drugi tydzień po wyszedł pozytywny.

cześć:) Jesli chodzi o objawy to mnie strasznie cycki bolały, ale tak dopiero ze 2 tyg po terminie@. W terminie @ nie miałam żadnych objawów oprócz podwyższonej temp, a test zrobiłam dzień przed i wyszła blada kreska. Fretka, do tej pory się nie obrócił, jutro zaczynam 39tydz, został mu tydzień, więc wątpię, ale wcale się tym nie przejmuję. Fajny masz brzuszek. Ja juz bym się z chęcią pobyła swojego, bo niewygodny:P Ale na szczęscie paznokcie u nóg obciąć daję radę :D Nicola nicola!!!!! Dawaj jakies newsy! Sylvia to dawaj fote brzucha, jestem ciekawa jaki masz teraz, bo miałas taki maluśki:)

Sylwia jaki ty masz malusienki brzuszek!!! To jest niesamowite!!! Ty te swoje malenstwo chyba w plecach nosisz:) Bardzo fajny brzusio:)

Fretka w plecach i za kośćmi biodrowymi :) Bo tak wyszło na ostatnim USG. A tak na serio to mało kto mi chce uwierzyć, że to już końcówka ciąży.

sylwia nie ma sie co dziwic ze ci nie wierza:) Ale powiem ci ze ja juz tez spotkalam 1 raz na swojej drodze dziewczyne z malutenkim brzuszkiem do porodu,taki jak ty masz teraz a urodzila dziewczynke 3400!!!takze chowaja sie te maluszki:)

Skoro nie chcecie ze mną pogadać to zmykam :( Do jutra, mam nadzieję, że więcej was tu zaglądnie :) Miłego popołudnia :)

witam was dziewczyny ale jesteście niecierpliwe już melduję urodziłam już swojego skarba 13.06.2009 o godz 15.40 Emilianek dostał 10 w skali apgar waga 3450 i 58 cm tak że dość duży kawał chłopa poród poszedł bardzo szybko aż za szybko w sumie z pierwszymi bólami 3h i 10 min dobrze że zdążyliśmy do szpitala mały oczywiście wierna kopia tatusia i jak narazie to pije cyca i śpi także dziewczyny życze wam bezproblemowego rozwiązania i porodu tak jak mój a staraczkom życze powodzenia w miare możliwości bęe śledzić postepy na naszym forum pa

Nicola gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Życze duuuzo zdrówka dla synka i Ciebie:) Super ze tak szybko Ci poszło, ja jak juz może czytałas bedę miała cesarkę w następnym tygodniu, bo mały jest ułożony pośladkowo, mam skierowanie do szpitala na poniedziałek i wtedy wyznacza mi datę cc. Mamy pierwszą AKTYWNĄ topicową mamusie i pierwszego dzieciaczka:D Buziaczki dla Ciebie i Synka!!! :*:*:*:*:*:*

Aktualizuję tabelke bo zaczełam juz 39 tydz, i trzeba Nicolę oficjalnie dopisać jako mamuśkę! STARAJĄCE SIĘ Nick........|.Data @...|Test....|CyklStarań.|..Miasto....|..Wiek...|Dziecko ________________________________________________________ Aszti.......|..23.05......5.06........12........Warszawa ........32 zabcia86...| 18.06.....kolejny.........- ......kuj-pom...........23 achaja82..|..25.06........?..........11........Trójmiast o.. ....27 Ptakowa...|.....?...........?.........17.........ok.Kłod zka.......26 Eddi29.....|.....?...........?..........6.........śląski e. ..........27 ZACIĄŻONE: Nick......|..Wiek..|..TC..|...Data Porodu...|Płeć......|..Miasto......|...Dzieci ________________________________________________________ ___ Dominikap...27....!...12..I...14.04.2009.....I.......... .| .lubuskie. ...I....1.... Tulipanek....28....I...22..I....26.05.2009....I ...........|małopolska...I....-.... Dianak.......26....I...20...I...11.06.2009....|chłopak.. | warszawa....|.......... Loona_84....25....|..39...|...30.06.2009...|chlopak... | dolny śląsk..|....-...... Sylvia25...|.25.....I..37...I....16.07.2009...Ichłopak.. .|Kraków.......I........... J_A_N_A...|..26..|.37..|...15.07.2009|(dziew)Gabriela|Zi el. Góra|Justysia 2l kasza83......25....|...?...|....21.07.2009?..|.......... .|.łódź..........|.... LUŚKA28...|.28.....I..9....I....23.09.2009...I.......... ..I..opolskie.... I..syn 2lata fretka83......26.....| 14|....06.12.09?......|....?.......|Śląsk/Szwecja.|syn 6l.,syn 3l NASZE MAMUSIE I DZIECI :):):) NICK…|.....URODZINKI..|.....WAGA/WZROST...|....IMIE.....|....miasto _________________________________________________________________ Nicola81......13.06.09..........3450/58cm.....Emilianek....Górny Sląsk GOŚCIE: ________________________________________________________ ___ kasiula86.. Poznań........22 marta84....Poznań .......24 Edusia83....Kraków.......25

Nicola gratuluję :) Bardzo fajnie, że się odezwałaś i napisałaś jak przebiegł poród, no i najważniejsze że był lekki i szybki a mały zdrowy jak ryba :D Loona to Ty już za tydzień o tej porze możesz mieć małego też przy sobie :) Kurdę mam nadzieję, że Cię nie wyprzedzę bo od paru dni mi strasznie napiera brzuch a wolałabym nie urodzić przed 1 lipca :(

STARAJĄCE SIĘ Nick........|.Data @...|Test....|CyklStarań.|..Miasto....|..Wiek...|Dziecko ________________________________________________________ Aszti.......|..23.05......5.06........12........Warszawa ........32 achaja82..|..25.06........?..........11........Trójmiast o.. ....27 Ptakowa...|.....?...........?.........17.........ok.Kłod zka.......26 Eddi29.....|.....?...........?..........6.........śląski e. ..........27 zabcia86...| 15.07.....kolejny.........- ......kuj-pom...........23 ZACIĄŻONE: Nick......|..Wiek..|..TC..|...Data Porodu...|Płeć......|..Miasto......|...Dzieci ________________________________________________________ ___ Dominikap...27....!...12..I...14.04.2009.....I.......... .| .lubuskie. ...I....1.... Tulipanek....28....I...22..I....26.05.2009....I ...........|małopolska...I....-.... Dianak.......26....I...20...I...11.06.2009....|chłopak.. | warszawa....|.......... Loona_84....25....|..39...|...30.06.2009...|chlopak... | dolny śląsk..|....-...... Sylvia25...|.25.....I..37...I....16.07.2009...Ichłopak.. .|Kraków.......I........... J_A_N_A...|..26..|.37..|...15.07.2009|(dziew)Gabriela|Zi el. Góra|Justysia 2l kasza83......25....|...?...|....21.07.2009?..|.......... .|.łódź..........|.... LUŚKA28...|.28.....I..9....I....23.09.2009...I.......... ..I..opolskie.... I..syn 2lata fretka83......26.....| 14|....06.12.09?......|....?.......|Śląsk/Szwecja.|syn 6l.,syn 3l NASZE MAMUSIE I DZIECI NICK…|.....URODZINKI..|.....WAGA/WZROST...|....IMI E.....|....miasto ________________________________________________________ _________ Nicola81......13.06.09..........3450/58cm.....Emilianek. ...Górny Sląsk GOŚCIE: ________________________________________________________ ___ kasiula86.. Poznań........22 marta84....Poznań .......24 Edusia83....Kraków.......25

mimo slabej pogody i morza czerwonego bylo cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie!!potem bylismy u mamy i juz 10 dni slodkiego lenistwa:))

ale mi sie w racy porobilo....mozliwe jest ze tylko do konca sierpnia bedziemy mieli gdzie pracowac....normalnie wyc sie chce!!!! ale to nie zmienia faktu ze dalej walczymy o dziecko:)

Witam po urlopie :D O dziwo w górach pogoda była całkiem fajna :) Nachodziłam się jak szalona i jestem zmęczona i wypoczęta jednocześnie ;) Niestety nie obyło się bez przygód i w połowie drogi samochód odmówił nam posłuszeństwa !!! Co było robić ? Zostawiliśmy go u jakiegoś mechanika (na szczęście okazał się uczciwy) i w dalszą podróż wyruszyliśmy pociągiem. Sylvia - o matko jaki masz fajny mały brzuszek - ja tez taki chcę :D Za bardzo Ci chyba nie ciąży więc postaraj się jeszcze z nim wytrzymać :) Loona - Ty jutro do szpitala ??? Trzymaj się kochana, na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie i by maluch był zdrowy - odezwij się jak najszybciej 🌼🌼🌼 zabcia - przykro mi i trzymam kciuki za kolejny cykl. Mam nadzieję, że z praca nie będzie jednak tak źle jak by się mogło wydawać. Trzymajcie się ciepło i odzywajcie częściej :D

No i oczywiście gratulację dla naszej topikowej mamuśki. Nikola - ogromne GRATULACJE 🌼 🌼 🌼 🌼 Super, że masz już swoje maleństwo !

Hej Tak jutro do szpitala ale z tego co wiem co mnie tylko zbadają i wyznaczą termin. W każdym razie gina kazała sie spakować bo być moze mnie jutro zostawią. Jakby co to dam jutro znać:)

Dzień dobry wszystkim. No dziewczyny fajnie, że już wróciłyście z tych urlopików przynajmniej będzie można z kimś pogadać :) Żabcia przykro mi, że znowu się nie udało, a co do pracy to mam nadzieję, że się jeszcze wszystko ułoży i będzie ok. Loona jak będziesz mogła to napisz na kiedy Ci wyznaczyli ten termin cesarki żebym wiedziała kiedy trzymać kciukasy :D Achaja no brzuch w ogóle mi nie ciąży z czego się bardzo cieszę. No i mam nadzieję, że jak ja już urodzę to dowiem się, że teraz to Ty czekasz na swoje upragnione maleństwo :)

Hej no co z wami ? Znowu wszystkie zajęte czy co ? Loona właśnie leży podpięta pod KTG i od tego jak wyjdzie zależy czy będzie miała dzisiaj czy jutro cesarkę. Jak będę wiedziała coś więcej to dam znać :)

Ej, a skąd Ty masz do Niej numer ? No i dlaczego ja go nie mam ?! To chyba jakieś niedopatrzenie :P Ja dziś jeszcze niezbyt obecna, bo jeszcze na urlopie i musiałam zaliczyć dentystę i gina. Od jutra jestem w pełni dostępna :D Gin potwierdził, że owulka była więc teraz czekam do końca tygodnia, ale jakoś tak dziwnie nic nie czuje i mam przekonanie, że nic z tego. No coż ? Zobaczymy...

Achaja nie mam numeru do loony. Ona tak samo jak ja i Jana jesteśmy też na kafe lipcówek i stąd wiem co u niej :) A skoro już o loonie rozmawiamy to z najnowszych wieści od Loony, wczoraj URODZIŁ SIE KAMILEK o godz. 14.30, Synek ma 55 cm i waży 3400g i MA DUŻO CIEMNYCH WŁOSKÓW - JEST ŚLICZNY. Loona czuje się po cc bardzo dobrze. Więc mamy kolejna topikową mamusię :)

W takim razie przeniosę ją jeszcze do tabeli z mamusiami :) Achaja a za Ciebie trzymam kciukasy żeby tym razem się powiodło. Kurcze byłoby super jakby tym razem udało Ci się zajść w ciążę :) STARAJĄCE SIĘ Nick........|.Data @...|Test....|CyklStarań.|..Miasto....|..Wiek...|Dziecko ________________________________________________________ Aszti.......|..23.05......5.06........12........Warszawa ........32 achaja82..|..25.06........?..........11........Trójmiast o.. ....27 Ptakowa...|.....?...........?.........17.........ok.Kłod zka.......26 Eddi29.....|.....?...........?..........6.........śląski e. ..........27 zabcia86...| 15.07.....kolejny.........- ......kuj-pom...........23 ZACIĄŻONE: Nick......|..Wiek..|..TC..|...Data Porodu...|Płeć......|..Miasto......|...Dzieci ________________________________________________________ ___ Dominikap...27....!...12..I...14.04.2009.....I.......... .| .lubuskie. ...I....1.... Tulipanek....28....I...22..I....26.05.2009....I ...........|małopolska...I....-.... Dianak.......26....I...20...I...11.06.2009....|chłopak.. | warszawa....|.......... Sylvia25...|.25.....I..37...I....16.07.2009...Ichłopak.. .|Kraków.......I........... J_A_N_A...|..26..|.37..|...15.07.2009|(dziew)Gabriela|Zi el. Góra|Justysia 2l kasza83......25....|...?...|....21.07.2009?..|.......... .|.łódź..........|.... LUŚKA28...|.28.....I..9....I....23.09.2009...I.......... ..I..opolskie.... I..syn 2lata fretka83......26.....| 14|....06.12.09?......|....?.......|Śląsk/Szwecja.|syn 6l.,syn 3l NASZE MAMUSIE I DZIECI NICK…|.....URODZINKI..|.....WAGA/WZROST...|....IMI E.....|....miasto ________________________________________________________ _________ Nicola81......13.06.09..........3450/58cm.....Emilianek. ...Górny Sląsk Loona_84....22.06.09...........3400/55cm.....Kamilek......Dolny Śląsk GOŚCIE: ________________________________________________________ ___ kasiula86.. Poznań........22 marta84....Poznań .......24 Edusia83....Kraków.......25

No tak, macie swój wspólny alternatywny topik ;) Loona - ogromne GRATULACJE 🌼🌼🌼🌼 Życzę Ci, żeby Kamilek się zdrowo chował. Napewno jest śliczny :)

No Achaja bo już myślałam, że dalej śpisz :) Wiesz to, że jesteśmy też na innym topiku to nie znaczy, że o was zapomnimy :) no bo w końcu tutaj się wszystko zaczęło prawda :)

Hej, Ale cichutko ... Jak tam Sylvia Twoje samopoczucie ? Gotowa do porodu ? Jak bedziesz miała jakieś wieści od loony to daj znać :)

Cichutko, cichutko :) Co do loony to wczoraj czuła się całkiem nieźle, troszkę ją tylko bolało ale to normalne, a małego podobno może się patrzeć godzinami :) No i się jej nie dziwie :D Co do mojego samopoczucia to całkiem nieźle. Powiem ci, że jak na razie nie mam stresu odnośnie porodu, w końcu co ma być to będzie teraz to już raczej nie mam odwołania :)

Ja czekam na poród niecierpliwie :) Nie moge sie doczekać! Tak bym juz chciała tulić do siebie Gabi.... to takie dziwne, nigdy jej nie widziałam a tak do niej tęsknie....