helloagatka 0 Napisano Lipiec 16, 2008 mam problem poniewaz na czesci mojej piczy wyskoczyly mi krostki i napuchła mi poza tym swedzi i boli do tego boli nie na dole brzuch pomózie co to jest!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniaaaaaaaaa Napisano Lipiec 16, 2008 \"na części mojej piczy....\" ale masz słownictwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helloagatka 0 Napisano Lipiec 16, 2008 to nei jest wazne w tej chwili bardzo prosze o pooc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz syfa Napisano Lipiec 16, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniaaaaaaaaa Napisano Lipiec 16, 2008 Hmmmm najlepiej udaj się do lekarza, to może być jakaś grzybica, zapalenie pochwy i inne tym podobne rzeczy. Ginekolog zapisze Ci odpowiednie leki. A tymczasem jak swędzi możesz kupić sobie maść clotrimazolum (około 4 zł- bez recepty a aptekach) i smarować zmienione miejsca lub kup tantum rosa (w saszetkach) i rób sobie płukanki. Ale tak czy inaczej bez lekarza sie nie obejdzie. Bo objawy mogą na chwilę ustąpić a potem wrócić ;( :(. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helloagatka 0 Napisano Lipiec 16, 2008 dziekuje za opowiedz bardzo byłam wystraszona i moje słowa faktycznie nei były zbyt na miejscu ale najwazniejssza byla dla mnie w tym momencie pomoc... dziekuje aniu:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vivaO_o 0 Napisano Lipiec 16, 2008 wszystko by było ok, tzn. mogłabym podejrzewać co to, ale wybiło mnie to że napisałas że boli cię brzuch... takie krostki to ja tez miałam, przezywałam katusze bo strasznie piekło, opuchlizna tez wystąpiła, ale smarowałam maścią ALANTAN PLUS, robiłam okłady z rumianku i myłam czesto mydełkiem i przeszło, to były otarcia-odpazenia, goraco na dworze, ja miałam okres, zrobiło mi sie to od podpasek, na wagrach sromowych. tam skóra jest bardzo delikatna i łatwo o cos takiego... ale nie wiem czy ty masz to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapraszamy serdecznie Napisano Lipiec 16, 2008 do ginekologa szybko ale juz ,napisz kolezanko czy moze upojna noc wczesniej byla jak to :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapraszamy serdecznie Napisano Lipiec 16, 2008 ty masz kile ja zerzaczke wiec pojadajmy sobie raczke sorki nie moglam sie opanowac wipsz w google i sobie poszukajhttp://kafeteria.pl/porgin/ moze tu poszukaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mury libanu Napisano Lipiec 17, 2008 Może masz opryszczke? Poszperaj na necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach