Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bastet_86

Jak To Wyjaśnić

Polecane posty

Gość Bastet_86

Gość Bastet_86
Moja mam jest po przeszczepie juz 6 miesiecy z czego 5 miesiecy byla w szpitalu bo ciagle cos zlego sie dzialo :( teraz znow jest w domku , ale znow dostala zaplalenia nerwu twarzy :( Tata miał wypadek samochodowy chwile pozniej brat mial wypadek takze samochodowy ( 2 samochody rozbite ) Tydzien po wypadku brata stal w korku no i oczywiscie kolejny pech nieoznakowany samochod policyjny przywalil w ten korek :( 3 auto rozbite !! zeby wszystkiego bylo malo ja dolaczylam sie do seri niefortunnych zdarzen ! jechalam do chlopaka ,samochod wpadl w polslizg no i wyjechalam na czolowke z drugim autem:( ! Jak to tlumaczyc ?? czemu ciagle sie cos zlego nam przytrafia !:( ale z tego wszystkiego najawazniejsze jest to ze wszyscy nadal zyjemy ! ale czemu taki pech ??

Gość ................13
Może ktoś rzucił klątwę ostatnio na tvn oglądałam rozmowy w toku i o takim czymś było

Gość Paulina.=*
Ahaaaś ja tez to oglądałam na TVN-ie leciało że można na kogoś klątwe rzucić i tylko nie które osoby mogą ją zdjąć :) Oo

Hmm.. dziwne to jest.. ale i tak najważniejsze, że nikomu nic się nie stało..

Gość Bastet_86
klatwa ... :/ no nie bardzo w to wierze! ale przeciez rozne rzeczy sie zdazaja :( mam nadzieje , ze juz teraz bedzie dobrze !