Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostowłosa

Chce mieć kręcone włosy.Bo ....

Polecane posty

Gość prostowłosa

Kochani pomóżcie mi. Pewien chłopak ma kręcone włosy bardzo mi się podoba. Ale zwraca uwagę na dziewczyny z kręconymi włosami z tymi co mają proste nawet nie gada:-( Więc jak mam sprawić że moje włosy kręciły by się od cebulek do samych końcówek

Jest taka fajna lokówka.. na taką jakby baterie.. ona jest gładka.. można ją otworzyć ( na dwie połówki) bierze się pasmo włosów.. łapie się tą lokówką.. i zawijasz aż do samej góry głowy.. potem sa takie fajne małe loczki.. pozawijane.. od samej góry głowy.. Ale jeżeli nie chcesz się w to bawić.. to zrób trwałą

Gość Paulina.=*
12:32 prostowłosa napisała: Kochani pomóżcie mi. Pewien chłopak ma kręcone włosy bardzo mi się podoba. Ale zwraca uwagę na dziewczyny z kręconymi włosami z tymi co mają proste nawet nie gada Więc jak mam sprawić że moje włosy kręciły by się od cebulek do samych końcówek Hahaha :) Wybacz ale ja na tekiego kolesia nawet uwagi bym nie zwróciła :D Chłopak ma Cie kochać taką jaką jesteś a nie masz udawać kogoś innego żeby zwrócić jego uwage pomyśl nad tym i daj znaka :D