Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny Europejczyk

Jestes w ciaze i jestes sama? SZUKAM ZONY

Polecane posty

- Jestes w ciaze? - Jestes sama? - bedziesz matka samotna? Chetnie z toba sie ozenie :) Kocham dzieci! :) Zainteresowane zapraszam na moj email :) Samotny Europejczyk

Gość ja mam tylko nadzieje
ze to prowokacja ????? :O

Gość Jaaaasne
To "kocham dzieci" bardziej mnie przeraza niz zacheca :D Brzmi to jak "szukam dupeczki do moich praktyk pedofilskich". A fe :/

Gość 2/10
na zachętę

cudze też "kochasz" od razu??? :O :O :O moze lepiej bylo napisac ze ewentualnie pokochasz cudze...:O ja mam 25 "swoich" , moge Ci je nawet odstapic bo ni huja nie moge nad nimi zapanowac...:O :P

DLA "ja mam tylko nadzieje" > ze to prowokacja ????? Nie, zadna prowokacja. Przeciez dawalem moj adres emailowy. ------------------------------------------------- DLA "Jaaaasne" > To "kocham dzieci" bardziej mnie przeraza niz zacheca > Brzmi to jak "szukam d**eczki do moich praktyk pedofilskich". Za takie oskarzenie mozna siedzic czlowieku. Do roku. Przeczytaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Oszczerstwo --------------------------------------------------- Jestem sam, wolny, i chce miec rodzine, dzieci. Bardzo normalne pragnienie. A jesli rodzina zaczyna od 3 osoby zamiast od 2, co za problem? UMIE KOCHAC, moze ci ktorzy sa zdziwiony to ludzie prymitywne ktore mysla ze mozna kochac tylko swoje wlasne dzieci biologicznych... Samotny Europejczyk

buahahahaha to mnie podaj, ciulu :D posiedze do roku za to, ze skladasz niedwuznaczne propozycje? marzenie, mlodys i glupis :) wikipedia edytowana jest przez wszystkich internautow, wysil sie bardziej i pogrzeb w ustawach a dowiesz sie miedzy innymi rowniez tego, ze na forum istnieje wolnosc slowa i kazdy ma prawo napisac co jakbrzmi, gdybys mial ciut oleju w glowie to umialbys odroznic oskarzenie od tego jak brzmi czyjas wypowiedz.. ale niestety oleju nie masz, to lepiej nie pisz nic, bo moze przynajmniej wtedy wyjdziesz na bardziej inteligentnego niz teraz :D :D :D

Gość Jaaaasne
To wyzej to bylam ja, skopiowalam do pseudonimu nie swoja linijke ;P

Oto dowod ze jestes prymytywna istota: "cudze też "kochasz" od razu??? moze lepiej bylo napisac ze ewentualnie pokochasz cudze.." Trzeba byc TROGLODYTA zeby odroznic dzieci miedzy "cudze" i "wlasne". Jesli 2 osobe tworza rodzine, WSZYSTKIE DZIECI SA "NASZE". Co za ludzi na ten forum.. brrrrrrrrrrrr Samotny Europejczyk

Gość Jaaaasne
prymitywny to jestes ty, bo zacytowales nie ta osobe, wystarczy umiec czytac ze zrozumieniem i DO KONCA ale zbyt tepy jestes na to, spadaj misiu ;)

DLA "Jaaaasne" czlowieku czytaj moj post 3 razy, moze uwazasz ze ja POTEPIALEM debilnego zdania o "cudze dzieci", nawet NIE CYTUJAC pseudonim autora tego zdania. Wiec o co CI chodzi? Kto nie umie czytac? To ty :) hahahahhaa

Gość szukam meza
do Samotny Europejczyk : 1. Jaki jest twoj miesieczny dochod netto? 2. Z jakiego kraju pochodzisz? 3. Ile masz lat? 4. Gdzie chialbys mieszkac po slubie? 5. Jak wyobrazasz sobie malzenstwo Matka Polka z Samotny Europejczyk?

dla "szukam meza" do Samotny Europejczyk : 1. Jaki jest twoj miesieczny dochod netto? powiem tak, zeby zarabiac "średnia krajowa", potrzebuje kilkanascie godzin pracy :) 2. Z jakiego kraju pochodzisz? to ci powiem przy spotkanie :) - ogolnie: UE 3. Ile masz lat? miedzy 30 a 100 :) 4. Gdzie chialbys mieszkac po slubie? jestem bardzo elastyczny :) ustalimy to razem :) 5. Jak wyobrazasz sobie malzenstwo Matka Polka z Samotny Europejczyk? O tym na zywo rozmawiamy :) Zapraszam WSTEPNIE na moj email, potem bedzie wymiana telefony, rozmowa i spotkanie. Jesli tobie chodzi tylko o samego pisania, mowie od razu ze unikam grafomanek :) Samotny Europejczyk

Gość szukam meza
oooo :) znasz slowo grafomanek :) musisz byc Polakiem :D niewazne.... ;) poniewaz nie chcesz napisac odpowiedzi nawet na pytanie o wiek, o kraju pochodzenia juz nie wspominajac (co to za tajemnice? :O)uznam, ze szukasz czegos innego niz powazny zwiazek. szukaj wiec dalej! powodzenia! :D

DLA "szukam meza" > oooo znasz slowo grafomanek musisz byc Polakiem widze ze jestes prosta baba :) myslysz ze "trudne slowa" sa najtrudniesze do nauczenia sie? PL - Grafomania DE - Graphomanie EN - Graphomania FR - Graphomanie IT - Grafomania ES - Grafomanía PT - Grafomania ... HAHAHAHHAHAHHA - bardzo trudne slowo, co? > poniewaz nie chcesz napisac odpowiedzi nawet na pytanie o wiek, o > kraju pochodzenia juz nie wspominajac (co to za tajemnice? )uznam, > ze szukasz czegos innego niz powazny zwiazek. szukaj wiec dalej! a ja odpowiem ze kobieta ktora MA moj emial i NIE UZYWA GO by poznac mnie, nie szuka faceta, ale tylko dany/polemiki/ciekawoski :) a ja szukam ZONY a nie "bla bla bla" :)

dla "grudniowa mama 06" dzieki skarbie, jestes jedyna osoba tu ktora byla mila z mna... Niech Bog, moj wielki Przyjaciel, blogoslawy ciebie i twojego dziecka! :)

Gość a jjaaaa
A czego Ty oczekujesz od swojej przyszłej partnerki ? Jaka ona ma być / dla Ciebie / ?

dla "a jjaaaa" > A czego Ty oczekujesz od swojej przyszłej partnerki ? > Jaka ona ma być / dla Ciebie / ? dzieki Boga, ktos stawia normalne pytania! powiem tak, przedewszystkim sa kilka rzeczy na ktore jestem NIEKOMPATYBILNY. Glownie chce powiedzic ze szukam kobiety NIEPALACEJ. Palenie traktuje za co to jest, czyli narkomania. Palaca osoba = Narkoman. Wiec samy rozumiecie ze nie mam zamiaru sie zwiazac z narkomanka... Reszte pytania prosze EMAILEM :)

Gość mam męża
co wy durne baby chcecie od "samotnego europejczyka"? Mało jest takich jak on (chcących pokochać nie bilologiczne dziecko), więc szanujcie takich ludzi. Samotny życzę powodzenia:)

ja chce miec duzo dzieci ale w cizy jeszcze nie jestem :P a bogaty jestes? 🖐️

dla "mam męża" > co wy durne baby chcecie od "samotnego europejczyka"? > Mało jest takich jak on (chcących pokochać nie bilologiczne > dziecko), więc szanujcie takich ludzi. > Samotny życzę powodzenia dzieki. ty potwierdzasz fakt ze w Polsce jest BARDZO DUZO DOBRYCH KOBIET. "niestety" dla mnie, te dobre sa juz mezatke :) Dobranoc

Gość wiktoriaaaaa
Ale wy kobiety jestescie wredne dla tego milego pana

czytam dzis w gazecie: -------------------------------------------------------- ----------- Wielkopolska policja wciąż szuka mężczyzny, który dźgnął nożem ciężarną żonę w brzuch i uciekł. Teraz prosi też o pomoc wszystkich, którzy go widzieli - Sebastian Stefaniak ma 34 lata. Zranił nie tylko kobietę, ale i noworodka. By uratować życie obojgu, lekarze musieli poddać matkę zabiegowi cesarskiego cięcia. Ten dramat wydarzył się wczoraj przed południem w jednej z wsi w okolicach Środy Wielkopolskiej. 34-letni Sebastian Stefaniak zaatakował żonę, bo dowiedział się, że dziecko nie jest jego. -------------------------------------------------------- ----------- Teraz rozumiem dlaczego WY Polacy nie potraficie wierzyc ze ktos moze przyjac kobieta z dzieckiem... Ten facet to WSZYSTKO WYJASNIA! Noz w brzuchu.. "bo dowiedział się, że dziecko nie jest jego" NO COMMENT

Gość asienkalllaaaa
no tak to jest u nas samotny europejczyku, ludzie sa wredni, zawistni dla innego i nam polakom pasuje jedno przysłowie: SAM NIE WEZNIE A DRUGIEMU NIE DA! A ja zycze Ci powodzenia:)

Gość asienkalllaaaa
co prawda faceta mam i dziecko mama ale jakby cos to wiesz.....:D

Gość życzę wszystkiego naj
i to szczerze Samotny Europejczyku. Z tego jak piszesz wnioskuję że jesteś bardzo inteligentny i moze się mylę ale dobry z Ciebie facet:) Ja już mam męża i dziecko i jestem szczęśliwa ale mam nadzieję ze Ty dasz komuś szczeście.Pozdrawiam :):):)

Gość ewelinay24
ja również zyczę szczęscia w poszukiwaniu żony:)

Gość a ja nie zycze
"Glownie chce powiedzic ze szukam kobiety NIEPALACEJ. Palenie traktuje za co to jest, czyli narkomania. Palaca osoba = Narkoman. Wiec samy rozumiecie ze nie mam zamiaru sie zwiazac z narkomanka..." buhahaha panie europejczyk, pije/pil pan czasami piwo? lyczek wina? nie mysl pan, ze samotne mamy wezma takiego Narkomana :P http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3797098&start=30

Gość życzę wszystkiego naj
EEE bzdury piszesz, bardzo dobrze że szuka niepalącej i o tym pisze, palenie codzienne a wypicie lampki wina od czasu do czasu to nie to samo!!! Doucz się kobieto, pewnie sama palisz bo byś się chetnie kolo niego zakrecila:P