Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny Europejczyk

Jestes w ciaze i jestes sama? SZUKAM ZONY

Polecane posty

Gość samotnaaaaaa
Czesc Europejczyk! Skad u ciebie tan niechec do palacych kobiet? Zawiodles sie na jakiejs palaczce? Ja tez osobiscie palaczy NIENAWIDZE, tak samo jak grafomanów i pedofilów. Duzo szczescia w poszukiwaniu żony.

Dla \"a kalina\" >jestem sama i sie boje o ciaze / ze zaszlam / ozenisz sie ze mna? Kalina, pisz do mnie na moj email, ok? --------------------------------------------- Dla \"samotnaaaaaa\" > Czesc Europejczyk! > Skad u ciebie tan niechec do palacych kobiet? Zawiodles sie na jakiejs > palaczce? Ja tez osobiscie palaczy NIENAWIDZE, tak samo jak > grafomanów i pedofilów. Duzo szczescia w poszukiwaniu żony. Nie sadze ze, zeby unikac osobe palace trzeba \"sie zawiesc na jakiejs palacze\"... Jest tyle powody! 1) nie znosze dym, udusze sie 2) cialo kobiety palacej CALY smierdzi dymem.. co za przyjemnosc kontatk fizyczne z taka kobieta? 3) jest to SMIERTELNY nalog, codziennie w UE umiera 1800 palaczy z powodu palenia, a co najgorzej, codziennie w UE umiera 200 niewinnych ofiar biernego palenia... Palenie tytoniu zabija o niebo wiecej niz inny narkotyki. Owszem, rowniez nie chce narkomanka ktora uzywa inne narkotyki zamiast palenia... -------------------------------------------------- dla WSZYSTKIE KOBIETY TU. Probowalem sie \"oglaszac\" tutaj i na inne pod-fora kafeterii... TU sa glowne kobiety mezatki. I wiele kobiet wspieralo mnie.... TAM, gdzie probowalem, sa wiekszasz osobe same. I wieszosz osob mi atakowalo. To nie nowosc. Ja czesto probuje poznac kobiety na kazdej okazji, bo nie chce zostac sam, a \"szczescie trzeba pomoc\". Owszem, jesli kobieta ma obraczka W OGOLE nie zaczepiam. Ale te ktore mi sie podobaja i \"wygladaja wolne\", zaczepiam. A przewaznie jest tak: - jesli jest bardzo mila, okazuje ze jest ZAJETA, wiec ja sie zegnam - jesli traktuje mi zle, jak napastnikiem, to potem sie okazuje ze jest wolna, ale \"nie chce nikogo poznac\"... Koszmar. Albo \"zajete\", albo \"niedostepne\" :( No i te \"zajete\", sa fajne, mile, zycia mi zebys znalazl milosc mojego zycia.. ale jak znalesc, jesli te wolne uciekaja od facetow? :(

dla \"a ja nie zycze\" > buhahaha panie europejczyk, pije/pil pan czasami piwo? lyczek wina? > nie mysl pan, ze samotne mamy wezma takiego Narkomana Tak ze sklada ze osobiscie jestem ABSTYNENTEM. :) Ale nie mam nic przeciwko alkohol, a jesli kobieta lubi to, co za problem? Jeden nie lubi ogorki, drugi mleko, a trzeci alkohol :)

Gość Maja102
Jeszcze aktualne?

Do autora Napisz cos o sobie ile masz lat, gdzie mieszkasz itp. ja jeszcze nie jestem w ciązy, ale szukam męża - jesli zajdzie taka potrzeba to bede w ciązy :P Ps Bardzo jestem fajna tylko jeszcze nie umiem gotowac:P ale dla ciebie sie nauczę :)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
samotny_europejczyk@o2.pl - TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to ja Ci bardzo gratuluję
I życzę szczęścia Waszej rodzinie:)

Gość adela z rodera
z tego forum znalazłeś - dziewczyne z dzieckiem ?

Gość Jessy28
a ja mysle,że to kolejny zboczeniec na punkcie cieżarnych jak bywalec

Gość yany52
Jestem samotny bezdzietny i bezpłodny, zwiąże sie z panią ktora spodziewa sie dziecka, lub planująca potomstwo. Pani może być lekkich obyczajów, nie będe przejawiał żadnych scen zazdrosci. napisz do mnie na tel. SMS-a 661045102

Gość do jany
To lipa i prowokacja,wiekszosc tych z ktorymi pisalam,ujawniajac ze jestem w ciazy jak najszybciej chciala zebym sie do nich wprowadzila,jednak rozsadek i zdrowa ocena sytuacji zwyciezyla,panowie jednak po dluzszym czasie dopiero zdawali sobie sprawe z tego w co chca wpakowac kobiete i siebie,mieli w glowach scenki z filmow i reklam platkow sniadaniowych.Pomimo ze mieszkam w kraju UE gdzie nie mam ani ja ani oni problemow finansowych,to jednak nie o to chodzi,kobieta w ciazy sie zmienia,hormony buzuja,nie zawsze jej cialo i sylwetka sa kuszace,czasami pojawiaja sie problemy medyczne i kobieta moze potrzebowac wsparcia i opieki,na co samotny singiel nie jest przygotowany,bo co innego jest przezywac ten fakt ze swiadomoscia ze oczekuje sie wlasnego dziecka a co innego gdy kobieta,jej brzuch,jego zawartosc naleza do kogos innego,a rezygnacja i w efekcie wyrzucenie kobiety w zaawansowanej ciazy na bruk,bo ..,,myslalem ze to bedzie inaczej,,...Moze niezbyt to opisalam ,zaraz bede lapana za slowa i przekrecicie w swoj ulubiony sposob moja wypowiedz na niekorzysc...no coz dla tych co mysla,napewno zrozumiecie o co mi chodzi.

Gość do jany
Ja juz mam jedno dziecko,oczekuje drugiego,zdecydowalam sie na samotnosc,bo to byla lepsza opcja niz zycie z tyranem,klamca i chamem

Gość mmadddaaa
może ty lepiej poszukaj lekarza na nogi, bo na głowę to już u ciebie za późno.

Gość a ja... nie
I....D....I....O....T....A.... :)))

Gość do jany
teraz tyran, cham itp. i masz dwoje dzieci z chamem, tyranem. No gorszej szalonej to nie widziałam. Robi dzieci z byle kim. U ciebie to widzę, ż dupa rządzi głową.

Gość do jany
WER19 Szukam zony "dziwki" kobiety żądną przygód stały związek zapewniam, tylko taka pani spełni moje marzenia, jestem bezpłodny mile widziana ciąża. Jestem w srednim wieku stabilny ekonomicznie odpowiedzialny bez nłogow adres e-mail; yanux_nk@o2.pl

Gość po co ci brzuchhhhhh
ja jesteś bezpłodny to po ci kobieta w ciąży, czyżbyś chcial za jednym zamachem i dziecka nauczyć przygód, niech się patrzy jak to się robi, bo zazwyczaj ciąża jet bezpieczna przed wpadką, ponieważ dwóch ciąż nie może być na raz.

aaaaah facet napisal normalnie ze chetnie pozna jakas fajna babke , i to nie problem ze ma dziecko, a nawet lepiej a wy od razu szalejecie.. ja mam synka ale mam tez i meza.... jak jestes przystojny i bogaty to moze sie nawet rozwiode ehheheeh nie zartuje.. ale powodzenia zycze. a znam nawet jedna zajebista laske..nie ma dzieci ale jest sama.

Gość yany52
yany52 do elita 83 Jestem samotny bezdzietny i bezpłodny, zwiąże sie z panią ktora spodziewa sie dziecka, lub planująca potomstwo. Pani może być lekkich obyczajów, nie będe przejawiał żadnych scen zazdrosci. napisz do mnie na e-mail; yanux_nk@o2.pl

Gość do jany 52
ha,ha,to ja nie spelniam wymagan,nie jestem k...wa:) a po drugie przenigdy nie wrocilabym do PL. chocby tam mial palac na mnie czekac i ksiaze z bajki. A do tej panienki co uwaza ze jest taka madra,ze bedzie oceniac czym ja mysle...zacznij sama myslec zanim siadziesz do kompa i zaczniesz obrzucac ludzi blotem,bo widac jak g..niane masz pojecie o zyciu.

Gość Idź Ty osle do psychiatry

Gość qwer
QER19 Szukam zony "dzi**i" kobiety żądną przygód stały związek zapewniam, tylko taka pani spełni moje marzenia, jestem bezpłodny mile widziana ciąża. Jestem w srednim wieku stabilny ekonomicznie odpowiedzialny i bardzo samotny.

Gość anna1988
A ja szukam męża, najlepiej lekarza ( sama nie wiem dlaczego). Nie musi być przystojny, ważne żeby był dobrym człowiekiem, wierzącym, szanującym innych ludzi. A wygląd i kasa to sprawa drugorzędna. Wiek 26-36lat.

Gość Aaaby
Wygląda na to, że kreujesz się na muzułmanina na tym wątku. :) Z tego co zdążyłam pobieżnie tu wyczytać, tak właśnie wynika. Zgadłam?