Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabel1

czy potraficie egzystowac w zwiazku..

Polecane posty

Gość ty powiedz mu
juz na poczatku rozmawiaj z nim co ci nie pasuje bo pozniej jak tak to zostawisz to zobaczysz co sie bedzie dzialo dalej,i jeszcze jedno faktycznie nie strzelaj fochow na poczatku zanjomosci,najwyzej powiedz co ci nie pasuje

Gość kizzzzzz
izabel..... oni takie czułe słówka piszą na ogół bo maja coś za uszami i oczyszczaja sumienie.... jeeeny jak ja ich nie nawidze za to !!!! :/:/:/:/

Gość izabel1
klaudka no widzisz nie podobalo by ci sie to ze idzie z kolezanka... poza tym ty je znasz ja poki co nie

Gość ty powiedz mu
mam nadzije ze sie dogadacie i bedzie ok,zreszta ja k mu zalezy to bedzie wszystko dobrze,nie denerwuj sie ,pozdrawiam :)

Gość kizzzzzz
isabel a ile jestescie razem ??? niby krotko a on Ci juz mowi ze iCie kocha ???

Gość izabel1
ty powiedz mu --> znamy sie ok rok ale wiecie jak to jest w zwiazkach na odleglosc po podsumowaniu nie wyjdzie az tak wiele spotkan bo w tygodniu nie mamy zwyczaju sie spotykac mi to nie pasuje za bardzo ze wzgledu na prace i jemu pewnie tez

"klaudka no widzisz nie podobalo by ci sie to ze idzie z kolezanka..." tak, przyznaję, że generalnie nie jest to cakiem ok., że sobie facet idzie na kawę sam na sam z inną babką. Co innego, gdyby to była jakas wyjątkowa sytuacja typu spotkali się gdzieś przypadkiem, nie widzieli się długo i weszli na kawę pogadać lyb coś w tym stylu

Gość izabel1
kizzz tak na poczatku bylo mi dziwnie ze tak wczesnie wyznaje milosc ale on nie przestaje , twierdzi , ze spotkal osobe ktorej szukal i twierdzi, ze juz podczas pierwszej rozmowy mozna poczuc i wiedziec ,ze z ta osoba moze byc cos wiecej tego typu slowa uslyszalam kiedys od niego. On mowil, ze zdaje sobie sprawe ze moze to wygladac dziwnie ale tak czul i mowil o tym

Gość izabel1
nie spotkali sie przypadkiem nie wiem przez kogo bylo zainicjowane spotkanie ale wiem ze ona gdzies byla i dlugo sie nie widzieli

Gość izabel1
"kawa z kolezanka sama w sobie nie jest grzechem.....wiec wyluzuj autorko....pusczaj go...jesli kocha to doceni to u ciebie" moge go puszczac ale bede sie jakos zle czula i najgorsze to nie wiem jak znalezc zloty srodek by on sie dobrze czul i ja Przyznaj, ze to nie jest calkiem normalne ma dziewczyne, a spotyka sie na kawce z kolezanka.