Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bierdonka91

jaki kolor wyjdzie na czerwonych wyblaklych pasemkach?

Polecane posty

hej, kupiłam farbe LOREAL excellence 4 brąz, z tego co wiem to wychodzi on dośc ciemny ale to mnie nie zniecheca, problem w tym ze jakiś 2 miesiace temu miałam robione czerwone pasemka normalną farbą. pasemka już wyblakły na kolor..hmm...ciemny rudy. tragedia jednym słowem wiec chce nalozyc farbe na całą głowę. nie wiem jednak czy najpierw nalozyc na same pasemka na 10min np a potem na reszte czy odrazu na całą głowę? i jeszcze jedno pytanie - czy mam pewnosc ze farba mi porkryje te wyblakłe pasemka w miare dobrze (nie musi być super perfekt idealnie) tak zeby nie wyszedl mi jakis rudy czy jakis tam kolor z innej bajki? odrazu mowie ze procz pasemek to mam naturalne, nie farbowane wlosy, dosyc ciemny brąz wpadajacy w czern prawie.

Gość krem do twarzy
taki podobny do (odchodów)

Gość Paulina.=*
Hehe.;D Czarny idealnie komponuje się z czerwonymi wyblakłymi pasemkami.:) POZDRO :D

Gość DFHGDFH
postaraj się zafarbować na brązowo tylko te pasemka, wiem że dużo roboty ale naprawde nie farbuj naciemno będziesz tego żałować!!!!!! później nie uda ci się ich rozjaśnić ani nic... spróbuj same pasemka, ew. ściąć je jak nie jest ich dużo