Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamaiccaa

Duch...

Polecane posty

Gość jamaiccaa

Dzisiaj w nocy, ok 1 umówiłam się z przyjacielem na "nocny spacerek" bo oboje nie mogliśmy spac. Przyszłam szybciej i stałam przy drodze naprzeciwko łąki. W pewnym momencie zobaczyłam dziwną biało srebrną mgiełkę, mniej więcej mojej wielkości, która...nie wiem jak to powiedziec... szybowała? przez łąkę i nagle przeniknęła przez ogrodzenie domu sąsiada. Serce stanęło mi w gardle , bo miało to ludzki kształt, ale trochę zdeformowany.... taki rozmazany. Zamknęłam oczy ze strachu, a po chwili, gdy je otworzyłam , zobaczyłam tuż przed sobą czarny cień...Było ciemno jak w d... A to coś było tak czarne,że jego kontury odznaczały się bardzo wyraźnie,mimo tych panujących ciemności... Miałam uczucie ,że to coś się we mnie wpatruje!! W tej chwili usłyszałam kroki przyjaciela zza rogu i pobiegłam do niego. Kiedy wróciliśmy nic nie było.... Nie wiem co o tym myślec....... Mam ciarki na samą myśl...

Gość nudzącasię
to był tylko sen:)

Gość jamaiccaa
chciałabym :) :(

Gość jamaiccaa
moze ktos ma podobne przezycia?

Gość nudzącasię
moze ci sie zdawalo.... wyobraźnia i wzrok czasem nam płata figle w nocy... zwlaszcza w nocy:P

Gość musztarda
Ja też mam ćwiartki.

Gość jamaiccaa
NIe wiem, może, ale to było straszne, tak się wystraszyłam...Nie ,żebym się wkręcała na siłę, bo bawiłam się komórką i usłyszałam szelest więc podniosłam głowę...A tam jakieś białe coś... Jakby ktoś pastelami narysował człowieka i rozmazał...Tylko nie jakoś strasznie wyraźne i jasne, ale jednak widoczne.

Gość jamaiccaa
Zapomnialam dodac, ze po tym calym zajsciu przyjaciel odprowadzil mnie do domu gdzie ostro mnie przebolcowal budzac przy tym mojego tate, ktory widzac co robimy przylaczyl sie i wciskal mi w anusa swojego ogromniastego buzdygana.

Gość jamaiccaa
podszywaczom dziękujemy...

Gość jamaiccaa
Cholera, ale dalej nie wiem co mam o tym myslec... moze to oznaka, ze razem z przyjacielem sie kochamy? a moze to przepowiednia... chcialabym sie z nim wkoncu przespac

Gość jamaiccaa
smierdze gesiwem