Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teneryfaaaa

trzymacie zdjęcia swoich byłych?

Polecane posty

Gość Teneryfaaaa

właśnie robię porządek na kompie i sie natknęłam na byłego...

Gość Teneryfaaaa
mam zamiar je wykasować wszystkie, które mieliśmy razem.. po co mi je? na pamiątkę? żeby przykre wspomnienia wracały? Lepiej sie chyba ich pozbyć?

Gość Teneryfaaaa
ja wiem, ze to co powinnam zrobić zalezy tylko ode mnie, ale jestem ciekawa jak wy robicie:)

Gość hgff
wyzucam :)

Gość misia11121
a ja trzymam, może kiedyś będę ogladać

Gość musztarda
Ech ten XXI wiek, jedno kliknięcie myszką i do kosza. :) Kiedyś, to przynajmniej ostentacyjnie można było podrzeć, spalić, rozrzucić na cztery strony świata. Nie, nie rozrzuciłam, gdzieś się walają. :)

Gość gala z opola
ja wyrzuciłam wszystko - zdjecia, maile , smsy, kartki z wyjazdów - bezposrednio po zerwaniu, bo nie chciałam, zeby mi cokolwiek o nim przypominało teraz własciwie, po 5 latach, trochę załuje, bo w końcu to jakaś cześć mojego życia i te zdjecia bym sobie mogła czasem obejrzec

Gość znowu...
Ja wykasowalam. Jakos za nimi nie tesknie :P Trzymam zdjecia obecnego :D

Gość hgff
a z prezentami od bylych co?

Gość kawoszka999
prezenty jak i wszystko zostawiam:) szkoda by ich wyrzucac.. a czy jak u swojego widzicie jakies prezenty od jego bylej to co?? wkurzacie sie??

Gość hmhmhmh
pierwszego mam, lubię czasami na nie popatrzeć i powspominać... bo to w końcu cześć mojego życia i piękne wspomnienia. Ale drugiego... Przeżyłam taką traumę, że od razu po rozstaniu wszystko c było z nim związane zniszczyłam. Nawet płyty na których byłym piosenki których słuchałam będąc z nim i ubrania, które wtedy nosiłam.

Gość kawoszka999
no tak..mi to czasami lezka sie zakreci w oku jak widze mojego bylego z inna...lub z nim zdjecia:(

Gość hgff
ja prezenty zostawiam bo jak juz napisal szkoda wyzucic tym bardziej ze jak patrze na nie i tak o nim nie mysle. a mojego obecnego nie pytam skad co ma ale bym sie zdenerwowala:D

Gość lkjfsjfsfkjfsklf
Ja trzymam gołe zdjęcia swojej byłej. I często oglądam, a jest na co popatrzeć :) Miała dziewczyna fantazję...

ja zostawilam.. do czasu kiedy nie moglam patrzec na nic co go przypominalo ukrylam je gleboko razem z wszystkimi po nim wspomnieniami.. co do pamiatek bo bylych to wiem co po ktorej jest ;) najpierw mnie to zabolalo ale potem uznalam ze to dobrze o nim swiadczy ..

Gość Tak zrobiłam sobie
z jednego tarczę strzelniczą, a pod drugim palę czarne świece i rzucam klatwy :P

Ja trzymam, zdjecia, pamiatki i przenty. To czesc mego zycia wiec nie widze potrzeby pozbywania sie ich

Sarah ja mam podobnie:) ponadto gadam z nimi na gadulcu:D Inna sprawa że teraz w życiu bym się z nimi nie związała:D Czas jednak zmienia człowieka i jego spojrzenie;)