Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 60995099059999ME

Tomasz Raczek i jego wywiad

Polecane posty

Gość 60995099059999ME

Kiedyś bardzo lubiłam Tomasza Raczka, ale teraz, odkąd wiem, że jest gejem - nie mogę na niego patrzeć. Wydawało mi się, że nic przeciwko gejom nie mam, ale brzydzi mnie to. Czuję wstręt i nic mi nie pomaga świadomość, że to mądry człowiek. Co mam zrobić, żeby to w sobie pokonać?

Gość grucha bez fartucha
też się brzydzę gejami, niedobrze mi, jak się afiszują, niedobrze mi, jak faceci zachowują się jak zniewieściałe trąby bleeeeeee

Gość to jest nic
ze mną do klasy chodził chłopak, któy teraz na nk afiszuje sie tym ze jest gejem. Normalnie rzygać mi się chce jak widze jego głupie teksty. DO tego jego "połówka" jest transwestytą i mają zdjęcia razem z napisem ze strony homopak. Po prostu tragedia. A ta jego "połówka " nawet dobrze peruki nie potrafi założyc bo mu krótkie włosy widać pod spodem. W swoich kontkaktach ma pełno jakis bi, gejów, lesby i inne pierdołowate profile.

Gość 60995099059999ME
Nie rozumiem, czemu się tak afiszują? Do czego im to potrzebne? Ja już nie będę słuchać Raczka, ani go oglądać, bo mam odruch wymiotny! Niech sobie żyje jak chce i z kim chce, ale czy taki np. Kamil Durczok robi wywiady i opowiada o seksie z żoną? Nie! Nikt heteroseksualny tego nie robi! Te wstrętne parady, to epatowanie swoim gejostwem! OHYDA!