Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbbfff

każdy facet zdradzi jeśli jest ku temu okazja!!!

Polecane posty

Gość dbbfff

co o tym myślicie?

Gość a kazda kobieta

Gość a kazda kobieta
??

Gość musztarda
Facet, jeśli będzie ku temu okazja, a kobieta tej okazji poszuka.

Gość prawda najprawdziwsza

a ja sie z tym stwierdzeniem nie zgodze. Nie kazdy facet jest skonczonym chujem. Ale niestety tych normalnych jest niewielu.

Gość hgjygyg
kazda ktura odpowiedziala tak powina isc do klasztoru i wspułzyc do konca zycia z ogurkiem

Gość ejbisi
Dzieciakom się nudzi... kiedy ten wrzesien w koncu nadejdzie?

Gość thtfh
lalka25 nie generalizuj jak dałas frajerowi to twoj problem ze cie zdradzil taksamo mozna stwierdzic ze ty napewno zdradzisz. NORMA JEST ZE FACECI NIE ZDRADZAJA-a ze ty bylas naiwna.........

Gość loooooo
to fakt,faceci już tacy są jak psy

Gość ja mysle ze niestety
wiekszosc facetow tak ma;)-choc wciaz mam nadzieje, ze nie wszyscy.

Gość do thtfh
naprawde to jest norma?- a skad takie optymistyczne wnioski? bo ja swoje przeciwne niestety wysnuwam z obserwacji roznych kolesi z roznych grup znajomych.

Gość Jeeezzzuuuu
Debilny Temat..... jestescie wszyscy chorzy... procz tych co uwazaja ze nie kazdy facet zdradza... tak samo jak nie kady kobieta zdradza... i wcale kobiety nie są lepsze.

zdradzi każdy facet, który musi podbudować swojego ego i udowodnić sobie, że każdej jednej się podoba no i oczywiście ten, który nie kocha

ach, jareczku, to nie zeńska filozofia to czysto obiektywne wnioski wysunięte na podstawie wnikliwej obserwacji samców :classic_cool:

Gość Dop****lam dziś każdemu
jak suka nie da to pies nie weźmie

Gość Ju......
Wg mnie jak facet chce zdradzić, to okazaj aniepotrzebna, bo sam ją sobie stworzy. Myślę, że niektórzy potrafia panować nad swoim penisem, ale chyba nie tyczy się to większości.

Gość thtfh
tepe feministki to nie iwazcie sie z zadnym facetem nigdy,bacie lezbami i nie zakladajcie tematow ze ''czujecie sie samotne'' bo okazja kazdemu sie zdaza i wiecej jest wiernych a ze wy jestescie frajerki i lecicie na BMW....

Gość thtfh
okazja kazdemu sie zdaza ALE NIE KAZDY ZDRADZI MIALO BYC

Gość Jeeezzzuuuu
Candywoamn, twoja obserwacja jest bledna... widac ze nie rozumiesz facetow. Sa rózne typy facetow, znam zwiazki gdzie facet nie zdradza kobiety a wogole jej nie kocha... sa takie... znam zwiazki gdzie kochan a zdradza... a kwestia ego?... co ego ma wspolnego z ruchaniem kobiet? rozumiem impotencja itd... ale jeszcze nigdy nie slyszalem by kogos wyruchac by podbudowac ego... to czemu kobiety zdradzają? bo nie kochaja mezow i podbudowują ego?... i co bys teraz powiedziala? ze tylko dlatego ze nie kochaja mezow, chlopakow itd?... albo ze kochaja ale ci zle traktują... gowno prawda... dla nie ktorych zdrada to okropna rzecz a dla nie ktorych zdrada to okazja na orgazm... i tyle...

Gość Denn
Nie wydaje mnie sie.

obecność alkoholu, rozmowa sprowadzona na inne tory a przede wszystkim czyiś wzrok pełen niekłamanego apetytu i możliwość zdrady rośnie o jakieś 80% nieważne czy to kobieta czy mężczyzna ale chyba zgodzę się ze stwierdzeniem wyżej, że facet poddaje się okazji, a kobieta jej jeszcze poszuka:P ale na pewno nie warto generalizować:)