likeabird 0 Napisano Lipiec 16, 2008 Mam pytanie do znajacych sie na rzeczy kobitek. Zamierzam zabezpieczac sie plastrami antykoncepcyjnymi i mam w zwiazku z tym pytanie. Ile musi uplynac czasu noszenia ich aby moc spokojnie sie kochac? I czy szybsze w dzialaniu sa one czy tez tabletki. W tym momencie nie mam jak udac sie do lekarza i zasiegnac jego porady wiec pytam was. z gory dziekuje za odpowiedzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze bardzo poczytac Napisano Lipiec 16, 2008 http://www.kobietaintymna.atupartner.pl/antykoncepcja/plaster%20evra.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antykoncepcję hormonalną Napisano Lipiec 16, 2008 musisz skonsultować z lekarzem plaster należy przykleić pierwszego dnia miesiączki (tak jak pigułkę też bierzesz tego dnia)) jeśli tak zrobisz zabezpieczona jesteś od razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slslsllslls Napisano Lipiec 16, 2008 Plastry to syf. Trudno znaleźć takie miejsce, w którym ich nie widać (a świecić tym to obciach), a równocześnie gdzie się nie odklejają. A odklejają się bardzo łatwo. A jak się odkleją nawet tylko trochę będziesz mieć schizy, czy jesteś zabezpieczona, bo teoretycznie przynajmniej wtedy może wchłaniać się niedostateczna ilość hormonu. Zoastaje po nich czarna obwódka jak po norlmanym plastrze, więc w następnym miesiącu trzeba szukać innego miejsca. I tak dalej. Poza tym plastry są stosunkowo drogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likeabird 0 Napisano Lipiec 16, 2008 Dziekuje bardzo dziewuszki. Czytalam o wadach plastrow, ale wydaja sie one najbardziej odpowiednie dla mnie. Nie chce sie faszerowac chemia, tutaj hormony sa wchlaniane od razu przez skore prosto do krwi. A do lekarza neistety nie mam teraz jak sie udac bo przebywam za granica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biorę pigułki od wielu lat Napisano Lipiec 16, 2008 ale przecież nie dostaniesz plastrów bez recepty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flyaway 0 Napisano Lipiec 16, 2008 wiem wiem, tylko chcialam sie dowiedziec jak szybkie jest dzialanie plastrow, jak wroce to pojde do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likeabird 0 Napisano Lipiec 16, 2008 no dokladnie, jak wroce to sie do lekarza udam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słonko20.z Napisano Lipiec 17, 2008 od 1 plastra jestes zabeczpieczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Lipiec 17, 2008 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=782906&start=5670 duuuzoo duuzooo gadalysmy o tym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach