Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilhelmina prusak

Jak zdominowac mezczyzne abym to ja rzadzila w zwiazku ?

Polecane posty

witajcie u mnie z począdku maż dominował ale od 10 lat ja zaczełam żądzić w zwiazku mu bardzo chodziło o sex a wiec musiał na niego zasłuzyć i tak powoli przejełam władze sprząta robi co mu karze i nic nie dyskutuje mi się udało powodzenia

Gość gość
Zgadzam sie z ewka. A najlepsza droga jest maly flirt lozkowy zwiazany s pasem cnoty dla niego. Najpierw egzotyczna dzikosc i jesli to sie zacznie podobac proponuj dluzsze eksperymenty z pasem. Nieswiadomie on rzadzony swoim uwiezionym popedem zacznie koncentriwac sie tylko na twojen wygodzie i przyjemnisciach by tylko dostac ta "nagrode". Wtedy to juz Ty bedziesz Pania

Gość gosc gosc
Zgadzam sie z ewka. A najlepsza droga jest maly flirt lozkowy zwiazany s pasem cnoty dla niego. Najpierw egzotyczna dzikosc i jesli to sie zacznie podobac proponuj dluzsze eksperymenty z pasem. Nieswiadomie on rzadzony swoim uwiezionym popedem zacznie koncentriwac sie tylko na twojen wygodzie i przyjemnisciach by tylko dostac ta "nagrode". Wtedy to juz Ty bedziesz Pania

Gość gość
nieprawda ja rządze w związku 16 lat teraz zona próbuje rządzić tzn ma na względzie tylko swoje egoistyczne potrzeby (nie łóżkowe) mówi że stała się zimmną suką i chce być sama chociaż nie była by się w stanie utrzymać , stacza się tak myśląc ze zawojuje światem i rodzina jest jej niepotrzebna ma 37 lat i dałem jej swobody robi to co chce i nie widze żeby była szczeliwa wręcz przeciwnie ma depresje a ja czekam jak to się zakończy , myślała ze dzieci pójdą za nią ale dzieci powiedziały że chcą być z mama i tatą nie pójdą z nią więc za chwili znowu zacznę rządzić w związku bo kobieta jak rządzi w małżeństwie to doprowadza do rozpadu rodziny , długów i patologii

Gość gość
Na domine trzeba mieć wygląd. To po pierwsze. Po drugie większość kobiet jednak woli być uległa.

Gość gość
Jak czytam te bzdury to mi sie plakac ze smiechu chce :D mam w was laski wyjepchane i taka jtora probuje mnie zmanipulowac dostaje na chwike swoje,az ja dostane swoje :D a pozniej wypiertalac...i sue smieje jakie jestescie tempe :D natomiast te normalne,ktore szanuja zdanie faceta i jego samego to moga liczyc na cos wiecej.Jednak gdy wyczuje tylko prohe manipulacji odrazu stawiam je do pionu...haha jak mnie to bawi jak mysla co by tu powiedziec i nie wiedza jakich slow uzyc :D i nie bawilem sie tak kobùetami nigdy.,,zmienilo sie to jakis czas temu i tak bedzie juz zawsze...krotko...dlatego Martia modl sie bys na mnie nigdy nie trafila :p jestem uczulony na manipulantki i znam wszystkie wasze gierki...takze odrazu wyczuje taka i pozniej wiem jak z nia postepowac...

Gość Pawel 253
Oj kobitki nie ktorzy panowie lubia byc pod pantoflem i tacy nie sa do niczego a wrecz przeciwnie wolicie miec takiego partnera co naprzyklad pije, robi awantury napewno nie o partnerow sie nie bujcie dadza sobie rade a kobieta powinna wiedziec a nawet wziasc wybranka pod pantofel chocby w polowie my faceci juz tak mamy kazdy jest inny i ma swoje upodobania wiec wybor jest prosty albo pantofel albo tyran to jest moje zdanie.

Gość gość
Ale bzdury. Wy to od razu albo pantoflarz c***a albo agresywny samiec alfa. Faceci ogólnie daja sie zdominowac nawet ci samce alfa. Jak takiemu kobieta cos zabroni to tego nie robi. Często tak jest. Inaczej postepuja tylko faceci niepewni siebie ktorzy potrzebuja dominowac bo inaczej beda sie czuli jak c***a. Taka prawda

Gość zawsze szczery
Hahaha