Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju......

Co to znaczy pusta lalka?

Polecane posty

Gość Ju......

Co mężczyźni mają na myśli określając kobietę w ten sposób?

Gość kto cie tak nazwał
? spoko, to komplement

Gość lepiej być pustą niż brzydula

to znaczy taka lalka bez trocin albo waty wiesz z plastiku bo szmaciane są raczej wypchane

ale Barbie ma chyba tylko glowe pusta bo o ile pamietam to korpus, rece i nogi byly wypelnione czyms plastikowo - gumowym.

Pusta lalka, to kobieta nadająca się głównie do wypełniania nasieniem... taki wór na sperme... ale nie byle jaki wór - nie jakas chinska tandeta, tylko haute couture od topowego projektanta jest to komplement jezeli chodzi o wygląd i obraza jesli chodzi o pozostałe przymioty....

komiczne skarbie a ile do takiego wora tej spermy włazi????

Pusta lalka, to kobieta nadająca się głównie do wypełniania nasieniem... taki wór na sperme... Ja zawsze myslalam ze wor na sperme to prezerwatywa, ale... ja sie nie znam...

"Ja zawsze myslalam ze wor na sperme to prezerwatywa, ale... ja sie nie znam..." masz całkowitą racje o zgadzam sie z Tobą, że się nie znasz :P

spokój po prostu prezerwatywa jest na jednorazową dawkę a pusta lalka jest jak magazyn

a w ogole to teksty typu 'pusta lalka' i 'wor na sperme' sa bardzo szowinistyczne i seksistowskie. powinna byc za to ustanowiona kara grzywny.

Złośliwa - skoro jest pusta, to znaczy ze nalezy ją czyms napełnic... Trudno, by kobieta postrezgala inna jako obiekt sexualny... Ja staram sie szanowac kazda kobiete - jesli nie moge szanowac jej za intelekt, to szacunek okazuje poprzez zostawienie w niej swojej drogocennej i błogoslawionej spermy Rozumiesz moja Ty pełniutka Złosliwko? ;)

Gość co w zwiazku z tym
sex z pustą lalką (tzw. workiem na spermę) jest jak tankowanie samochodu, który oddajesz na złomowisko mężczyzno. Więc zanim zatankujesz, zastanów się czy warto!!!!!!

ależ nie - przeciez zwrocilem sie do Ciebie w formie oczywiscie sugerującej, iż wypełnienia nie wymagasz co wskazuje wprost na to, że nie klasyfikujesz sie do zbioru worków

"Czyli idac tym tokiem rozumowana, kobieta w ciazy to worek wypelniony???" predyspozycje do bycia tylko przedmiotem wypełniania maja swoje źródło w psyche, nie w somie

ona sie w ogole nie zachowuje... by jakos sie zachowywac, trzeba miec charakter...

oj Komik coś jednak jest nie tak bo inaczej do mnie podchodzisz,może czytałeś w sobote słynny topik nieważne nie bede sie ze wszystkiego wszystkim na kafe tłumaczyć. podobało mi sie kiedyś Twoje słowa....\'\'a może Ty złośliwa myslisz o sobie łatwa\'\' tak własnie myslałam,ale teraz juz nie ...teraz wiem ze oprócz wyglądu musze tez pokazywać cechy które ukrywałam.

złośliwa - ulegasz typowo kobiecej nadinterpretacji faktow... nie mam pojecia o jakim topiku mowisz... niczego w sobote nie czytalem

podobało mi sie kiedyś Twoje słowa....''a może Ty złośliwa myslisz o sobie łatwa'' No wlasnie latwa czyli jaka? Taka ktora idzie po tygodniu znajomosci do lozka? Jesli ona jest latwa to co z facetem? On tez, czy jego taka klasyfikacja nie obejmuje?

według mnie pusta laska to kobieta/dziewczyna ktora jest ładna ale zazwyczaj sztuczna czyli ładna na pozór nienaturalna - chodzi tu głównie o mocny makijaz. Jest tez pusta czyli glupiutka, ograniczona lub niewykształcona o niskim poziomie intelektualnym. czyli jej zainteresowania to : chlopaki, dyskoteki, kosmetyki , ciuchy itp ale definicja mi sie udała :-)