Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju......

Co to znaczy pusta lalka?

Polecane posty

jesuuuuuuuuu zlosliwa nie czytaj między wierszami

Pusta lalka to opierając się na moich doświadczeniach uboga duchowo i intelektualnie osoba płci żeńskiej, walory fizyczne w postaci krągłości zadniej części ciała bądź wielkości stanika nie mają tu znaczenia. Worki na nasiona czy tez spermę też nie dotyczą tematu. Pusta lalka zachwyci się kolorowymi biletami z paryskiego metra a nie centrum Pompidu.

"Rozumiesz moja Ty pełniutka Złosliwko? " chciałem tym zasugerować iż jestes biegunowo odległa od kobiety przedstawionej w przedmiotowym temacie :) na jednym krancu skali jest pusta lalka a na drugim pełniuśka Złosliwka... pasuje?

Gość Ju......
Aha. Bo ja zauważyłam, że takiego określenia używają mężczyźni, którzy sami nie potrafią zainicjować ciekawej rozmowy. Gadają głupoty, więc kobieta, chcąc podtrzymać konwesjację, podejmuje temat. I oczywiście to ona jest pusta. Albo facet zaczyna gadkę na tematy specjalistyczne i się dziwi, że kobieta nie dotrzymuje mu kroku. Nie ośmieliłabym się nazwać nikogo pustym - przecież to niedorzeczne. Co najwyżej ludzie mogą mieć inne priotytety - nie znaczy to jednak, że ktos jest gorszy czy lepszy.

choć w sumie.... zawsze mozna jestze troche upchać w srodku i dopełnić :P

Gość Ju......
I jeszcze jedno: czy pusta jest synonimem próżnej? W kontekście tematu, oczywiście.:P

Gość Ju......
Kasiu, czy ty jesteś tą Kasią, którą znam?;)

to coś takiego jak tramwaj, zap...la tylko po szynach i nic go nie interesuje więcej. nie ma większych zainteresowań ani ochoty skręcić i zobaczyć co jest w bocznej uliczce, klapki na oczy i heja po torach. No i jeszcze - wszyscy nim jeżdżą bo tani, prosty, szybki troche hałaśliwy ale jaby była okazja przesiadliby sie na bardziej ekskluzywny i środek transportu.

Gość Ju......
Albo rozmawiam w knajpie z kolegą i pytam, dlaczego się nie obejrzy za jakąś kobietą. A on na to, że przecież tu same puste lale siedzą. A przeciez nawet ich nie zna... Słowa pewnie z większością z nich nie zamienił. Chyba więc o wygląd chodzi...

heheh zmieniam sie dzieki pewnej gnidzie Teraz już bede płakać przy facecie bredzić o błyszczykach,by zaraz potem zaskoczyc Go nowinką polityczną,a bielizne erotyczna wczoraj wywaliłam na śmietnik spadam po bawełniane majtki

Gość Ju......
:) Boczne uliczki sa niebezpieczne - szczególnie, jeżeli ciemne. Kto wie, co sie za chwilę z krzaków może wynurzyć.:P

tak serio to w zanczeniu ktorego poszukujesz, pusta oznacza - bez jakichkolwiek wyższych wartosci i aspiracji... czyli - zabawic sie, naciągnąć faceta na błyskotki, przejechac dobrą furą i to ją cieszy

" heheh zmieniam sie dzieki pewnej gnidzie" ej bez przesady - gnidą nie jestem :P tzn kacia twierdzi co innego ale... ;)

Gość Ju......
A taką fajną Kasię. Sympatyczną i uroczą koleżankę.:):) Czy to Ty?:D

Gość Ju......
"czyli - zabawic sie, naciągnąć faceta na błyskotki, przejechac dobrą furą i to ją cieszy" A kogo nie cieszy?:D:D:D Uważam, że wszystko ma swój czas - jest czas na zabawe i czas na powagę. Jeśli ktos tego nie rozumie, to juz jego problem.:D Bierzesz to, co Ci dają przeciez.;) Ale dzięki za wyjaśnienie.:)🌻

Gość Ju......
"teraz jeszcze uzupełniająca lista adresów i może przerzedzi się trochę na Kafe" Brutal!!!😭 Czy chcesz przepędzic z kafe wszystkich facetów? ;)