Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju......

Co to znaczy pusta lalka?

Polecane posty

nie wiem czy to ja ale jestem podobno sympatyczna a tak w ogole to powiem wam ze faceci czesto własnie mowia o ładnych dziewczynach ktore nie sa nimi zainteresowane i ich ignoruja ze to puste lale pusta lalka to moze byc zlosliwe okreslenie spławionego faceta - wiem cos o tym ;-) rany moze ja sama tez jestem juz pusta :-D

Gość Ju......
Bo ich nie napełnili - te tego wynika.:) Ale chyba faceci lubią ten typ kobiet, a przeciwne deklaracje są tylko pustymi;) słowami

Gość laliiinia
A Ty Ju uważasz sie za pustą lale czy nie?

O jesssu Wy macie racje:O ja naprawde rozumiem wszystko po swojemu,i sie wsciekam bez powodu Rozumiesz moja Ty pełniutka Złosliwko?---chodziło Ci o to ze nie jestem pustą lalą, czyli PEŁNA a ja zrozumiałam ze jestem pełniutka od spermy :O ide sie leczyć

Gość Ju......
Nie wiem, czy powinnam się za taką uważać - dlatego chcę zrozumieć, o co w tym wszystkim chodzi. Chyba jednak tak, bo już nie raz użyto tego sformułowania względem mojej osoby, więc pewnie coś w tym jest. Rozumiem, że to źle... Czy nie?

Ju - puste lale są dobre jako materiał zastepczy, przy chwilowym braku tych pełniejszych

"Rozumiesz moja Ty pełniutka Złosliwko?---chodziło Ci o to ze nie jestem pustą lalą, czyli PEŁNA a ja zrozumiałam ze jestem pełniutka od spermy ide sie leczyć " moze nie leczyc, ale poprawiac samoocenie i zamrozic swoją tendencje do poszukiwania podtkestow

Gość Ju......
Aha, czyli stąd się to bierze, że mężczyźni traktują kobiety jako obiekt seksualny? Nie wszystkie tak traktują i to wina tych kobiet, tak?

Ju - słowo klucz to "tylko" mozna ttraktowac kobiete tylko jako obiekt sexualny albo nie tylko

Gość Ju......
Ale to czytanie m-dzy wierszami Samiczki jest słodkie - takie kobiece.:):):) Za to Cię lubimy, m.in., rzecz jasna.:)

Gość Ju......
To uwierz.:D:D:D Spoko, Sami, obie jesteśmy pustymi lalkami.:) Trzeba się z tym pogodzić, chyba tylko to nam zostaje.:)

Gość Ju......
:) Lalki sa śliczne bez względu na ich wiek. Taka Barbie chociażby - już wiekowa babcia, a jak się dobrze trzyma, skubana.:D

Gość Psedłonim
Głupstwa wygadujesz, p. Justynaaa. Stanisław Dygat - mężczyzna w którym kochało się mnóstwo piękny kobiet twierdził nieodmiennie, że przesadna uroda go odrzuca. Odbiera kobiecie cech indywidualnych. Jako facet potwierdzam opinię wielkiego pisarza. Jakiś, choć maleńki defekt w urodzie niewieściej powoduje, iż taka kobieta robi się szczególnie atrakcyjna. :-)

Gość Psedłonim
A Ty, W garsonce, wkraczasz szerokim krokiem w balzakowski wiek. El Marchari ma rację.

Gość Denn
Lalka?Inaczej taki szmaciany ludzik.hahah

Gość Ju......
Cześć, Psełdonimie.:):) A co Ty tu robisz o tak nietypowej porze jak na Ciebie? Uroda - urodą, każdemu się podoba "co innego". Ale jest coś takiego jak piękno obiektywne, nie sądzisz? Nie każdy musi na tym punkcie oszaleć, ale o zwykłą estetyke chodzi. Wracając jednak do pustych lalek - czy nie uważasz, że sedno zawiera się w założeniach definiującego?

to ja się przyznam, że wybierajac sobie taki, a nie inny nick liczyłam, ze ktoś moze jednak skojarzy mnie z pustą lalą, a tu nic z tego, jestem tylko grzeczna, czy jaka tam :-(

No cóż, Polcia... Ja nie mam z tym problemu.:D:D:D A co do Ciebie... nie wiem, kto Cię w taki błąd wprowadził, że tak myślisz.:D:D:P

Sami, jeżeli Ty na poważnie to nie mozna tutaj zastoować analogii żartowałam, chyba jestem na trzecim końcu skali wg komiczne :-)

:D:D Jak dla mnie to obydwie macie za dużo ciekawości i radości życia w sobie by zgrywać puste lale;) Każdy ma swoją definicję moje pierwsze skojarzenie to Izabela Łęcka - ma wszystko a nie ma nic;)