Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju......

Co to znaczy pusta lalka?

Polecane posty

Sami, tak myślałam, ale napisałam to pod mniej przenikliwą publikę :-) Czrko, dobre to skojarzenie z Łęcką :-) a co powiecie o Frytce/Agnieszce F.? chyba niezły przykład?

Sami, no cos Ty :-) nic z tych rzeczy nie postało w mojej główce chętnej do bycia zwieńczeniem pustej lali ;-) PS. poza tym ja juz za stara jestem itd :-D

\"Stanisław Dygat - mężczyzna w którym kochało się mnóstwo piękny kobiet twierdził nieodmiennie, że przesadna uroda go odrzuca. Odbiera kobiecie cech indywidualnych. Jako facet potwierdzam opinię wielkiego pisarza.\" to takie tam pieprzenie zblazowango artysty, ktory przelecial za duzo lasek i juz mu w dekiel wali, wiec musi szukac dodatkowych stymulacji, zeby coś go jarało

to takie tam pieprzenie zblazowango artysty, ktory przelecial za duzo lasek i juz mu w dekiel wali, wiec musi szukac dodatkowych stymulacji, zeby coś go jarało komiczne??? trzeci cycek np??? albo dwa otwory gębowe??:D

Gość hardkorowa
ej zastanówcie się lepiej i pomyślcie jakie jest pytanie bo np; gadacie tylko o spermie i workach a jest moze jakis 1% wytlumaczenia tego pojecie według mnie taka "pusta lala" to panna ktora swoim glupim zachowaniem pokazuje swoja próżność, mało ze wyglada jak lalka to sie ubiera i zachowuje jak ona!!!! nic tylko zabić...

post pod temat brzmi jednoznacznie, co mezczyzni maja na mysli mowiac \"pusta lalka\", skad zatem tyle odpowiedzi kobiet? barkuje innych tematow czy jak? pusta lalka to pusta lalka - co tu wyjasniac? ;-)

Gość wysmiewczyni
to znaczy taka lalka bez trocin albo waty wiesz z plastiku bo szmaciane są raczej wypchane buehehehehe ale blysnelas:) a swoja droga to pojecie wzgledne bo jak wiadomo nie wszystko zloto co sie swieci. Coz a dla niektorych facetow to poprostu za wysokie progi na ich nogi i stad te rozne piekne okreslenia. A swoja droga niektorzy wymyslaja jakies dyrdymaly o worach na sperme, pustych lalkach bo coz im zostalo jak to i tak za wysokie progi na ich nogi..... nie ma to jak babskie forum prawda panowie:P

Gość off festival
stop pustym lalkom, które kur-ią się na lewo i prawo z dresami innymi ciemnymi typami

Gość gość
Mandaryna jest podła i pustą lalą i zepsuła mi Facebooka i przez to nie mogę wejść na Facebooka. Zniszczyła mi stronę Facebooka. Mandaryna jest bezczelna i proszę zablokować natychmiast i mam tego serdecznie dosyć i ona jest nienormalną i poco mi to zablokowała