Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heyah oszussci

HEYAH oszusci co z nimi jest

Polecane posty

Gość Heyah oszussci

Mam sobie od roku karte z Heyah, aż tu nagle dostaje sms iż pobierają sobie ode mnie 5 zł za aktualności sportowe, które przesyłają sms'em oraz 3 zł za dowcipy na miesiąc. I teraz co chwile od jakiejś "Probówki" dostaje smsy z aktualnościami sportowymi i dowcipami, a wcale tego nie chcialem! Owszem na poczatku wyslalem smsa, ze chce zeby mi to wysylali, ale wszystko bylo darmowe i nic nie wspomnieli o kasie. Teraz nie wiem jak sie z tego wycofac, a tu 8 zł co miesiąc wyparowywuje!

Gość aagneeskaa
na pewno automatycznie przedłuzyli poszukaj w necie opis tej usługi na pewno jest tam kod, ktory wystarczy wbic w kome i zatwierdzic, zeby wycofac sie z tej usługi;)

Gość Ale napisali że darmowe
To chyba oszustwo:O.Powinien prokurator tym się zając.

Gość aagneeskaa
hehe, ale napisali napewno, ze beda np. przez 5 dni przesylas darmowe informacje na jakis tam temat prawda?

Gość bekkkksa
Nie doczytałeś sms'a i regulaminu - tydzień za darmo, potem - o ile nie zrezygnujesz z usługi, automatyczna aktywacja i automatyczne przedłużanie. Tak jest po prostu wygodniej, bo nie trzeba non stop aktywować. Na podobnych zasadach działa m.in pakiet Internet Non Stop. Możesz zrezygnować z tych smsów, wystarczy poszukać na stronie Heyah: http://www.heyah.pl/uslugi/informacyjne/niusownia/serwisy/humor-slowny http://www.heyah.pl/uslugi/informacyjne/niusownia/serwisy/sport sms o treści HL ANULUJ i HSP ANULUJ na bezpłatny numer 8880