Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

mirkat

wszyscy mi mowia ze tyje, robie sie gruba i brzydko wygladam- jak schudac?

Polecane posty

Go艣膰 Denn
Zamiast autousu,jakie艣 2 przystanki piechot膮:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 malaaaaaaaaaa
pewnie 偶e damy rad臋 :) a kiedy jak nie teraz? :) hula hop to ja sobie nawet kupi艂am z p贸艂 roku temu. i tak stoi :] mam malutki pokoik i si臋 nie da w nim kr臋ci膰 a mama prawie ca艂y czas w pokoju u siebie siedzi i jako艣 mi g艂upio przy niej ;) ale te偶 czyta艂am 偶e super efekty daje. my艣l臋 te偶 nad basenem ale nie wiem czy finansowo dam rad臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Podziwiam
Problem w tym ze ja uwielbiam jesc - np dzis o 23 wtrynilam na kolacje zapiekanke, i nie wyobrazam siobie dnia bez dobrego obiadu... Za to w ciagu roku robie zle bo nie jem sniadan - po prostu rano chocby nie wiem co - zawsze wlaczam kilka drzemek, moge sobie budzik nastawic godz wczesniej a i tak wstaje na sam koniec a teraz w wakacje wstaje na obiad, ok 13 :) ale pociesza mnie chociaz to ze mam w miare kondycje, uwielbiam step :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adorinka
Mirkat przepracuj sobie nastawienie i motywacje -czyli psychologiczne aspekty podjecia i stosowania diety .Celu odchudzenia etc. Piszesz,ze chcesz to podjac ze wzgledu na komentarze ludzi----ludzie gadaja i gadac beda zawsze. Przemysl w sobie co ma dac TOBIE SAMEJ dieta, nowy styl zycia, inny wyglad jakiego oczekujesz. Wtedy dopiero zaplanuj diete i ruch... inaczej ciezko -bo albo jojo albo szybko upada dieta. kiedys uslyszalam zdanie,ze sukces diety jest w psychice i sadze,ze ma to znaczenie. powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dieta cambridge
samozaparcie i naprawde daje super rezultaty, trzeba co prawda po iej zmienic troche nawyki zywieniowe ale to jakby przychodzi automatycznie. naprawde Ci polecam. powodzenia jakakolwiek droge do schudniecia wybierzesz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malaaaaaaaaaa
Podziwiam - ahhhh ja te偶 tak chc臋 :) tzn ze wstawaniem na obiad, zawsze tak robi艂am jak tylko mog艂am. a jak p贸艂 roku zacz臋艂am pracowa膰 to nie potrafi臋 teraz spa膰 d艂u偶ej ni偶 do 11 :( ja te偶 uwielbiam je艣膰 - po艂ow臋 czasu w pracy zastanawiam si臋 co zjem sobie dobrego na obiado-kolacje i czasem zamiast wraca膰 autkiem z szefem kt贸ry by mnie podrzuci艂 pod dom jad臋 tramwajem i po drodze obowi膮zkowo sklep i zakupy na kolacje :/ w sumie mo偶e ja si臋 bardziej w prac臋 powinnam zaanga偶owa膰 bo mo偶e dlatego tyle jem potem 偶e z nud贸w my艣l臋 o jedzeniu ? :/ dzi艣 wr贸ci艂am z pracy po 20 i zjad艂am paczk臋 chips贸w i kocio艂ek z 艁owicza - ponad 500 gr :| za cholere nie wiem jak mi sie to mie艣ci czasami jak innym razem nie potrafi臋 zje艣膰 dw贸ch kanapek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Podziwiam
Ja nie mam takich problemow - zawsze mi sie miesci, kumel z roku nawet sie smieje ze mnie gdzie mi sie miesci duza pizza:) a ze wstawaniem - dzis obudzilam sie o 10.39 - zawsze parze na kom - i stwierdzilam ze za wczesnie, wrocilam do lozka :)

Udost臋pnij ten post

Adorinka masz racje ze robie to dla siebie, bo sama juz zauwazylam ze jest niedobrze ale komentarze innych(nie zlosliwe, bardziej bym pwoiedziala"troskliwe" jeszcze bardziej mnie motywuja... boje sie tylko tego ze mam wpojone do glowy"od jutra diata" a wolalabym wlasnie zmienic ogolnie myslenie o jedzenie/niejedzeniu wiczorami ograniczyc slodycze tak do minimum na stale

Udost臋pnij ten post

a jak u was np z piwkiem? ja przynajmniej 2-3 piwa wypijam ze znajmomy w tygodniu, czasem wiecej nawet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malaaaaaaaaaa
ja nie mog臋 piwa :( te偶 przez chorob臋 i diet臋 bezglutenow膮. ale nadrabiam winem i drinkami ;) 艣rednio pijemy z ch艂opakiem jedno wino na p贸艂 w tygodniu. takie mamy sobotnie rytua艂y - przyje偶dza autobusem i siedzimy wieczorkiem w domu i pijemy sobie a potem ko艂o 1 wychodzimy do miasta do znajomych :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Podziwiam
Ja nie pijam piwa, tzn w roku akademickim rzadko, ale jak juz zaczne imprezowac to przez caly tydzien, i to wiecej niz 2-3 na dzien :) No ale pozwalam sobie na cos takiego po sesji zeby sie zresetowac, i ew w wakacje :) no i oczywiscie slodkie kolorowe drinki - ech te puste kalorie :)

Udost臋pnij ten post

to ja, malaaaaaaaaaa --> rezerwuje sobie nicka ;) my艣la艂am 偶e zajrz臋 na moment tylko a wygl膮da 偶e zostan臋 tu na d艂u偶ej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Podziwiam
Ja wlasnie czytam recenzje preparatow brazujacych na kafeterii - i zbieram sie psychicznie do zrobienia chociaz 30 brzuszkow i 100 przysiadow :)

Udost臋pnij ten post

powodzenia z brzuszkami :) ja my艣l臋 nad 8 min abs albo o a6w - kiedy艣 pr贸bowa艂am ale znudzi艂o mi si臋. piszcie co b臋dziecie 膰wiczy膰, co jest najlepsze dla Was :) do juterka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Podziwiam
a teraz cos obrzydliwego - wiecie do czego jeszcze sie zbieram? do depilacji... jestem glupia - mialam juz na nogach dluzsze wloski, w sam raz do depilatora, ale ze chcialam szybko i bez bolu to ogolila, I teraz znow czekam az mi urosna... raz na jakis czas robie ten blad, jednak wole jak troche poboli i miec gladkie nogi...

Udost臋pnij ten post

ja juz o sniadanku-pol bulki z pomidorem bez masla i soli:) mniam:)

Udost臋pnij ten post

I POP OBIADKU FASOLA STRACZKOWA I POLALAM TO ODROBINA JOGURTU(NIEKONIECZNIE SUPER SMACZNE) ALE WOLE TO NIZ BULKE TARTA ZASMAZANA NA MASLE BO TO KALORIE DODATKOWE;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oluchaklucha7
witam, Ja tez mialam podobny problem, w ciagu 2 lat przybylo mi 15 kg, masakra, jestem dosc wysoka wiec nie moglam dostac na siebie zadnych ubran. Teraz chodze do dietetyka, zaczelam 07 czerwca i do dzis schudlam 6,5 kg. Mam przepisan膮 dietke specjalnie dla siebie, z produktow ktore lubie. Wiesz dietka moze nie jest jakas skomplikowana, ale trzymam sie jej bo motywuje mnie to ze zaplacilam za ni膮!!! I sa efekty. Dietetyka polecila mi kolezanka, ktora pod jego kontrola zrzucila 25 kg i od 1,5 roku utrzymuje wage. Moze to ze wydasz kase, tez na Ciebie zadziala motywuj膮co?

Udost臋pnij ten post

nie ma to jak wr贸ci膰 z pracy po 23 :/ rano poch艂one艂am bu艂臋czk臋 przed prac膮, z serkiem almette i szczypiorkiem, a w pracy mia艂am czas tylko na porcj臋 sur贸wki. za to teraz nadrabiam i wcinam trzeci膮 kolb臋 kukurydzki. nast臋pna rzecz po lodach kt贸rej sobie nie odm贸wi臋. nie powinnam ale ... mia艂am taki przykry dzie艅, najbardziej stresuj膮cy w tym roku chyba, 偶e jest mi wszystko oboj臋tne, a g艂odna jestem jak wilk. kto艣 mi bliski bardzo ci臋偶ko zachorowa艂 i w tej chwili jest mi to wszystko oboj臋tne. wiem 偶e tylko chwilowo i jutro przejdzie. ale smutno mi. i 偶eby nie by艂o - nie \"zajadam\" smutku. nie mam takiego zwyczaju. jestem po prostu g艂odna bo ostatnio jad艂am przed 13sta. ehhh. smutno :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghjdjd
no i jak dzieczyny Wam idzie??? jak tam po tygodniu? bomnnie kiepsciutko i wlasciwie 2 dni wytrzymalam:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SpadajacaGwiazdaa
Mirkat - mia艂am podobnie. Jestem ni偶sza od Ciebie bo mam zalewie 160 cm i z wagi 45 kg sprzed dw贸ch lat dosz艂am tej zimy do 53 kg, jestem bardzo drobn膮 osob膮 i naprawd臋 te 8 kg by艂o wida膰 bardzo ! Wszystko zacz臋艂o si臋 po uko艅czeniu liceum. Nie mog艂am znale藕膰 pracy przez 1,5 roku a studiowa艂am zaocznie. Ca艂e dnie spedza艂am przed komputerem. Nabra艂em bardzo g艂upiego nawyku podjadania przy monitorze czy przed TV. Ma艂o sie rusza艂am. Pogorszy艂 mi sie humor, zacz臋艂am ucieka膰 od ludzi. Prze艂ama艂am si臋 w maju - te偶 dlatego, 偶e ludzie z mojego najbli偶szego otoczenia (ch艂opak, rodzice, przyjaci贸艂ka) zacz臋li mi zwraca膰 uwag臋 na to,co ze sob膮 robi臋. I chwa艂a im za to! Czu艂am si臋 od kiedy przyby艂y mi pierwsze kg bardzo 藕le, ale m贸j brak silnej woli by艂 ponad wszystko. Nie potrafi艂am sobie odm贸wi膰. Zacz臋艂am prac臋 i zmieni艂o sie bardzo du偶o. Spr贸buj diety nie艂aczonej. Nie b臋dziesz musia艂a sie g艂odzi膰 ani je艣膰 wynalazkowych posi艂k贸w po czym rzuca膰 sie na jedzenie po 2 dniach. Mi da艂o bardzooo du偶o to, 偶e nie jem po 18. I kiedy艣 nie wyobra偶a艂am sobie, jak mog臋 usi膮艣膰 o 21 przed TV na serialu i nie mie膰 talerza pysznych kanapeczek. A jednak. To jest naj艂atwiejsze i te偶 zacznij od tego. Zr贸b sobie czasem dwa dni pod rz膮d bez jedzenia do 15. Staraj zaplanowa膰 sobie dzie艅 tak, aby mie膰 jak najmniej wolnego czasu bo w tedy nie bedziesz my艣le膰 o jedzeniu. Umawiaj sie ze starymi kole偶ankami, we藕 czasem rowerek i pojed藕 do dziadk贸w, je偶eli nie masz co robi膰 nie siadaj przed TV tylko id藕 do miasta poogl膮da膰 ciuszki! To naprawd臋 niesamowicie dzia艂a. I si艂ownia - zbiera艂am sie p贸艂 roku, zeby i艣膰. I moja droga posz艂am raz to sie zakocha艂am. Mimo, ze upoc臋 sie jak 艣winia to wychodz臋 taka szcz臋艣liwa, ze nie jestem w stanie tego opisa膰. Niesamowite uczucie. Polecam. I powodzenia!

Udost臋pnij ten post

dziekuje, wlasnie wrocilam z wakacji i jak patrzylam na tyvch szczuplych ludzi to mialam zapasc sie pod ziemie...od jutra sie za to biore

Udost臋pnij ten post

karolcia bardzo chetnie.... a jak myslisz to zrobic? ja chyba dietka nielaczenia

Udost臋pnij ten post

mirkat ja my艣la艂am ze mo偶e poprostu mniej je艣膰:) i przesta膰 je艣c s艂odko艣膰i:) bo ostatnio troszke du偶o ich by艂o:) a ta dieta nie 艂膮czenia jest dobra co o niej wiesz:)?

Udost臋pnij ten post

jak Wam idzie? o ja moze z kilo mniej, ale teraz znowu pofolgowalam sobie;( chyba juz nie mam sily na odchudzanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MERIDIA - 43 latka
Mirkat---> ja polecam Ci MERIDI臉 !!! W 10 m-cy 25 kg. I po k艂opocie !!! Teraz tylko nie obzera膰 sie i bedzie 艣wietnie , no i nie zaniecha膰 膰wicze艅. POZOSTA艁O MI 2,5 OPAKOWANIA MERIDII 15 mg. - w cenie 55,- z艂. za listek ( 15 kapsu艂ek ) ORYGINALNA POLSKA , CZESKIEJ BYM NIE TKN臉艁A BO S膭 PODR脫BY !!! Je艣li jeste艣 zainteresowana pisz na e-mail : fiolka1000@op.pl

Udost臋pnij ten post