Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turysta i poczciwy człowiek

Co sądzicie o Radiu Maryja i Ojcu Rydzyku ?

Polecane posty

Jeśli mam być szczery to bardzo szanuję Ojca Tadeusza. Jest według mnie wzorem patriotyzmu i kocha Polskę. Wiele mówi się, że antysemita, że robi awantury ale to nie prawda. Atakują go podli ludzie, których interesy będą zagrożone jeśli Polska będzie normalna. Jeśli będę miał sensowne dochody i będę mógł odłożyć jakieś pieniądze lub wygram w LOTTO to na pewno będę regularnie wspomagać dzieło Ojca Dyrektora lub też wpłacę 10% wygranej na konto Radia Maryja i TV TRWAM. Brzmi to pewnie dziwnie, że ktoś na tym forum wypowiada się pozytywnie na temat Ojca Rydzyka, ale ja go popieram i popierać będę :)

Gość sprytny braciszek
bo nawet ksiedzem nie jest, znalazl sposob na biznes i latwa kase. A do tego taka rzesza fanow! No tylko pozazdroscic

Ojciec Dyrektor:D jak to słysze to odrazu chce mi sie smiac... mozesz mu cos przysponsorowac... tylko co Merola juz ma helikopter tez... mozesz na wydobycie wód termalnych przeznaczyć kilka wypłat:)

Od lat szanuję Ojca Rydzyka i od lat mój intelekt się rozwija, co widać w moich postach. Szukam pobożnej pani do małżeńskiego seksu po ślubie. Nie interesuje mnie seks przedmałżeński, biorę przykład z Ojca Rydzyka, on nakazuje uprząż seksualną. Nie wiem, czy się tu nienarażę społeczności kafeteruszów,. ale tylko z małżonką moją będę miał życzenie przy wtórze Radia Jedynego na tej ziemi. Amen.

jeździ trabantem 36 letnim! Wierzycie w te bzdurne kłamstwa? A co do kobiety - to wolę blądynkę.

no masz rację widzę że przynajmniej nie nazywasz szamba perfumerią:)

Jak śmiesz poniżać Ojca Rydzyka? To był fotomontaż słowny telewizji TVN! Nigdy niczego takiego nie powiedzaił mój ojciec niepokalany w trójcy jedyny amant!

Myrevin Tobie wszystko jest obojętne i Cie nudzi, tylko jak przychodzi co do czego to Ci piana leci z buzi. Jaruzelski Ci pewnie nie jest obojętny

to wszystko przez masońską telewizje TVN która jest potajemnie sponsorowana przez rząd Niemiecki!! wiem wiem już to słyszałem:)

Chociaż jedna normalna na tym forum! Czy chcesz się zemną umówić? Jestem przystojnym, ale ubogim człowiekiem wyposarzonym przez naturę w dobre serce i światły umysł. Mieszkam w Toruniu.

Chyba wszyscy widzą, że ktoś się podszywa :O

Gość A tobie się wydaje że co
A czemu nie 100% z tej wygranej? :D

Nie, na ionnej, ale najpierw umówmy się na neutralnym gruncie naprzykład w Częstochowej? Może być? Odbędziemy przedślubną trasę na Jasną Górę i połozymy tam kwiaty, a potem odmówimy modlitwę za naszego Przewodnika Duchowego Ojca Rydzyka, niech będzie mu wietrzna chwała!

Nie 100% wygranej, gdyż muszę utrzymać mą liczną w przyszłości Rodzinę, najważniejsze! Nie będzie żona moja pracować w zakładach! Będzie chronić domowe ognisko i czcić moje wartości!

według mnie to powinieneś 150% tej wygranej przeznaczyć:D na rozbudowę bazy wojskowej w Toruniu... taka baza szaran tylko ze w Toruniu :classic_cool:

Nie. jestem przeciko przemocy! Przkujmy broń naszą na lemiesze i chrońmy ognisko domowe! Umówisz się? Naprawdę jestem warty poznania!