Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłochłopak

Niepokoję się, dałem nr telefonu.

Polecane posty

Gość Chłochłopak

Poznaliśmy się na czacie na początku roku. Przeszliśmy na skype. Jako że nie ma tam neta, a czasami łączy jej na czarno to nieraz po prostu nie może się połączyć albo przerywa nam połączenie nagle. Wchodzi tylko w weekendy, czasami wieczorem w tygodniu, bo do późna pracuje. Już kiedyś gadaliśmy i zachęcała mnie do spotkania, bo podobam się jej, mówi, ze jestem słodziak (wtf?). Ona też jest fajna, starsza o jakieś 3-4 lata, nie pamiętam. Ostatni raz była na skype 10 dni temu i wtedy udało mi się podac jej mój nr telefonu. Powiedziała, że jakby co to się odezwie. Nie odezwała się wcale :(

Gość za to zaniedługo otrzymasz
mnóstwo telefonów od różnych panów, którzy znajdą ten numer na różnistych anonsach erotycznych w dziale "pan pozna pana"

Gość czarna woda
to straszne, ja bym skoczyla z mostu.

Gość słuchaj facet
chyba niestety ale cie olala nie załamuj sie jak nie ta to inna !!!

Gość Ju......
Jak powiedziała: jakby co, to się odezwie.:)

Gość Chłochłopak
No nie sądzę, żeby olała, bo znamy się sporo czasu i zdarzały się długie przerwy w rozmowach, bo net nie łączył. Ale w sumie nic dziwnego, jak się go nie ma :D nawet już zapomniałem o niej, bo myślałem, że mnie olała, ale się w końcu odzywała. Wierzę jej, bo nieraz mieliśmy problemy, bo podczas rozmowy nam rozłączało. Więc nie dziwię się, że jej nie ma w necie. Dałem jej nr, żeby mieć kontakt, bo ona pisała, że wraca niedługo do Polski. Mieszka sama, tzn. z koleżanką ;) więc pomyślałem, że jak net nie będzie działał to telefonicznie się zgadamy... Myślałem, że puści głuchego albo coś napisze...

Gość Chłochłopak
No dosłownie tak napisała: "jakby co to sie odezwe". Nawet na kamerce widziałem jak szukała długopisu i spisywała numer uważnie z monitora ;D

to nie są calkiem bezpośrednie relacje i znacznie łatwiej jest powiedzieć \"odezwę się \" na odczepnego, a tego nie zrobić, ponieważ druga strona nie ma szans zweryfikować tego w spsób, który by zakłopotał tego, kto obiecuje, a nie dorzymuje ;) niestety, w tego typu kontaktach trzeba brać poprawkę na takie akcje :p a tak poza tym to jeszcze nie znaczy, że się nie odezwie :)

Gość Memert
a może wsadziła sobie telefon w ciipkę i nie może wyjąć? Myśl trochę chłopie!

Gość Chłochłopak
Oczywiście mogę się mylić, ale rozmawiałem z nią, widziałem na kamerce i sprawiała dobre wrażenie :) normalna, fajna, naturalna dziewczyna, gadaliśmy wiele razy. Może nie jakaś błyskotliwa, bo wiadomo po szkole pojechała do Anglii, żeby zarobić, tak jak to teraz robią. Może rzeczywiście ma zamiar się odezwać w razie potrzeby? Bo wie, że i tak mamy kontakt na skype i to jest póki co znajomośc na odległość.

Gość Chłochłopak
No co, napisałem prawdę ;D ale i tak jest fajna i szczera :) podoba mi się :) ona sama juz wcześniej proponowała spotkanie. Mówiła, że chętnie się spotka i zrobi ze mną co nieco ;) zresztą sama mnie prowokowała na tej kamerce.

Gość Ju......
Pewnie się odezwie, jak wróci do kraju.:)

Gość Chłopchłopak
Ja rocznikowo 20, ale skończę dopiero za pół roku ;p Też myślę, że jak wróci do już będzie miała normalny dostęp do netu i wtedy pogadamy. Albo zadzwoni jak już będzie w kraju. Nie mówiła kiedy wraca, ale coś mi się wydaje, że to kwestia dni ;)

Gość słowo do autora
to ty liczysz na ruchanie po tych kamerkach co ? no wiadomo ciagle walic konia jest nudno

Gość Chłopchłopak
No po to mielibyśmy się spotkać, żeby miło spędzić czas i się nacieszyć sobą ;)