Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

!!!!!!!!!!!!!potrzebuję POMOCY I N F O R M A T Y K A !!!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

całkowity rozmiar plików stronicowania dla wszystkich dysków : 0 do tego wyskakuje mi komuniakt ze komp. stworzył sobie tymczasowe stronicowanie pomocy mimo, że zmieniam wartości aktualny rozmiar zamiast minimalnych 2mb wynosi 0....wyczyściłam rejestr ale i tak nic się nie zmienia:[ co robic? RESTART NIC NIE DZIAŁA, WIRUSÓW ZADNYCH NIE MAM, problem od tygodnia

JA niedawno też potzrebowalam ale szybciej sobie sama dalam radę niż mi tu pomogli....

ten sam problem? czy inny? ja siedze i czytam już któryś dzień i niestety efektów zero:[

Gość wiii no a jak tu pomoc
jak niewiadomo co Ci sie zjaralo :O staralam sie :(

Gość informatyk..
potrzebuję kasy

Nie o tym mówię ;) ale milo że ktoś pamiętal :) teraz wlasnie pisze z domowego już naprawionego komputerka :D :D tylko system trzeba bylo przeinstalować :D dziś pisalam też z malym problemem ale niestety bez odzewu :( ale już sobie dalam radę, zuch dziewczyna ze mnie :p

W takich przypadkach zalecam lewatywę i reinstalację ;) Tymczasowe stronicowanie pojawia się, gdzy uztkownik wymusi zerowy rozmiar pliku stronicowania. Jeżeli ustawienia nic nie dają (również przeniesienie na inny dysk), to pozostaje jeszcze pogrzebanie w rejestrze. A potem już tylko śmierć, kiła i reinstal