Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifififf

czy aby zdobyc faceta trzeba go najpierw totalnie olac?

Polecane posty

Gość anulaaaww
wiem ze zaraz na mnie anskoczycie alejak sie zachowac jak widac ze my sie podobamy komus on nam tez ale on kogos ma? pyt teoretycznie bo nie wiem jescze czy on z kims jest

krem, Ciebie się lubi, czasem może i uwielbia (chyba są takie), ale jako facet powinieneś też pociągać ;)

Gość emila88
anula... to bardzo mozliwe... wiem to po sobie... zaczełam się spotykac po kolezensku z pewnym chłopakiem, widziałam , ze się mu podobam, ze dobrze czuje się w moim towarzystwie a jednak sprawa nie posuwała się za bardzo do przodu... walnęłam mu tekst: wiesz, nie myśl sobie, że chcę Cię uwieść ,albo coś w tym stylu...zresztą Ty i tak masz dziewczynę" i w tym momencie on powiedział: o , to nawet wiesz, że mam kogoś? No i wtedy wszystko wyszło na jaw...ale mimo wszystko nadal się spotykamy a on ciągle daje mi do zrozumienia, że się mu podobam ostatnio nawet pojawiły się niejednoznaczne gesty...ech faceci są beznadziejni:o anula...takze lepiej dowiedz się czy on ma dziewczynę...

Gość anulaaaww
jak ma to mam sobie dac spokoj tak?:(

krem, dodam jeszcze, że żeby pociągać kobiety wcale nie trzeba chieć ich zdobyć. Po prostu - w ralcjach oprócz tego, że sie lubi wzajemnie, fajnie też jest widzieć w drugiej osobie coś "pociągającego", "intrygującego", ot tak, czasem bez większych powodów i celów :)

Gość emila88
anula, widzisz, ja juz wiem, ze mój "wybranek" ma dziewczynę...a jednak nadal się z nim spotykam bo jestem w nim szaleńczo zakochana:o a skoro on tez nie chce przerwac tej znajomosci...to czekam jak głupia na CUD...cud , ze w koncu dotrze do Niego, że powinien podjąć jakąś decyzję... :o dlatego nie potępiam Cię, bo wiem jak to jest...

"to ja jestem z tych co się nadawają tylko na kumpla i nic więcej" ale to jest zaleta, teraz tylko musisz jeszcze wypracować tę drugą część i będzie git :D

Gość emila88
anula, nie! Jeśli Ci na nim zalezy to nie... powinnas dac mu do zrozumienia, że musi wybrac...albo Ciebie albo ją... i tyle... oczywiscie staraj się jednoczesnie udowodnić, że jesteś od niej w czyms lepsza...:P intryguj... olśniewaj go swoim wyglądem... itp. itp:P

krem, o wygląd też, ale teraz pisałam akurat o osobowości :) na przykład tutaj, na kafe ja Cię nie postrzegam przez pryzmat wyglądu, ale tylko i wyłącznie osobowości :)

nie miałabym nic przeciwko temu, krem, żebyś mnie nią "zafacynował", "zaintrygował", a nie tylko "zainteresował" ;)

ale ja nie mam ciebie na myśli tylko ogólnie ech czóje się zniechęcony do szukania kogoś

wiem, ale pisząc, że "właśnie się dowiedziałeś, że ..." chodziło Ci o mnie, bo ja z Tobą rozmwiam "ech czóje się zniechęcony do szukania kogoś" no to osiągnęłam odwrotny efekt do zamierzonego, bo chciałam Cię zmobilizować :)

Gość omg.................
cream a Ty specjalnie walisz takie błędy?:o

ale to mnie zniechęca bo poco mam szukac sobie kogoś wiedząc że się nadaje na przyjaciela i nic więcej ??? to chyba nie jest fajne wiedząc takie coś

co za typ, szukam Cie, mogles mi odpisac :o chcialm zebys mi podal link do tamtego topicu wczesniejszego, bo zapomnialam dodac do ulubionych, moglbys ?

Kremi, Skarbie mój, Ty się ciesz, że dobry z Ciebie materiał na przyjaciela. Naprawdę.:) Bo od przyjaźni do miłości droga już niedaleka może być. Często kobieta potrzebuje najpierw poznać mężczyznę, zwyczajnie polubić, przyzwyczaić się, zaufać, żeby mogło być coś więcej. A uwierz, że naprawde trudno o faceta, który chciałby się z kobietą kumplować, tym bardziej przyjaźnić. Od razu z grubej rury - mnie się to np. nie podoba.