Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaas

globulki

Polecane posty

Gość sylwiaas

niedawno przestalam brac tabletki anty bo mialam okropne skutki uboczne. teraz zastanawiam sie czy globulki sa dobra forma antykoncepcji.jesli ktoras z was ich uzywa prosze o wypowiedz. ile one wlasciwie kosztuja i ktore sa w miare dobre? dzieki z gory

Gość o ile dobrze pamietam
to cena ok. 16 zł( ale stosowałam je pół roku temu i nie jestem pewna co do ceny-patentex). Jako jedyne zabezpieczenie nie są skuteczne (wg badań,wskaźników), ale za to w połączeniu z prezerwatywą dają naprawdę dobre zabezpieczenie. Co do samych odczuć-nie polecam. Pienią się.. czasem troszkę szczypie, nie mówiąć już o tych cholernych 10 minutach,które trzeba odczekać po zaaplikowaniu. Stosowałam je bardzo krótko w połączeniu z gumką i teraz biorę tabletki anty- jestem baaaaaaaardzo zadowolona. Co tu dużo mówić- nie są komfortowe. Ale jeśli z jakichś powodów nie możesz/nie chcesz brać tabletek to globulki wraz z gumką dają bardzo dobre zabezpieczenie. Jeśli nie chcesz mieć dzidzi- jako jedynej formy antykoncepcji globulek nie polecam. Pozdrawiam

Gość sylwiaas
WIEEEEELKIE DZIEKI:) w takim razie bede musiala przetestowac. dzieki za rade:):):)

Gość o ile dobrze pamietam
nie ma za co 🌼