Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhh

Pieprzyk

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhh

Witam, mam wrazenie ze zmienil mi sie moj pieprzyk. NA klatce pierwsiowej mialem mala 1-1,5 mm plamke brazowa/czarna Teraz po kapieli zauwazylem - jakby ta plamka zmniejszyla sie a wokol niej od srodka liczac pojawila sie taka z 2mm czerwona otoczka. czym to moze byc spowodowane? jako hipochondryk juz sie martwie:) a niezbyt mi na reke isc do lekarza bo jestem w Anglii najblizsze 3 tyg, zreszta mam nadzieje ze to jednak blachostka:) pozdrawiam

Gość ehhhhhhhhhhh
no tak, ale teraz mam tu utrodnione jednak. Hm no nei wiem, jestem strasznym hipochondrykiem;] pieprzyk byl minimalny praktycznie tylko teraz wokol niego zrobila sie czerwona obwolutka, zaczerwienil sie.

Gość smokyyy
a jak wyglądają końce tego pieprzyka?? sa "postrzępione"????/

Myśle, że jednak nic ci się nie stało :) Albo pieprzyk zaczął odrobinke jeszcze rosnąć.. albo w jakis sposób został podrażniony.. przejdzie :D

Gość ehhhhhhhhhhh
no tak mi sie wydaje ze zostal po prostu podrazniony - pieprzyk w sumei jest minimalny, wydaje mi sie ajkos dziwnie jakby sie nawet to ciemne pole jeszzce zmienilo, bo ciezko je zauwazyc, wydaje mi sie ze kiedys latwiej (chociaz byl tak maly ze raczej nei zwracalem uwagi) Za to czerwona obwolutka jest rownomierna, zwykle kolo, a raczej koleczko;] Dziekuej za pamoc;] niestety lubie panikowac;p

Gość ehhhhhhhhhhh
czyli ok?:D