Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Q402

A.D. 2636

Polecane posty

Gość Q402

Zgadnijcie co się w tym roku wydarzy. Ja wiem.

Gość ertre
wzejdzie słońce

Gość google prawdę Ci powie
otwórz oczy i powiedz mi, co zobaczysz zobaczysz mnie wiszą przez szyję z drzewa swingin okolice jak karnawał do mojego eardrums pop i rozpocząć bleed tak Ciebie i Twojego bitch się na swoje kolana chwałę mojego imienia i czci mnie 222 x 3 wykonaj mnożenie i masz mnie teraz jest czas dla mnie powodem do ukrycia i taśm i zatrzymać się i mówi do powstania elektrowni jako Władca much was lepsze pokrycie swoje oczy z pierwszego tłoczenia, ponieważ im gonna plaster i ciętych i stab i co nab życia i że można pobrać i jeśli się w sposób chory następnie być radosna i wysłać fucking ass domu w worku ciała shit wszystkie legendy piasku były plotki prawo my god shit allthelegendsandrumorswere prawo my god im z powrotem jak Nicole Cordick Posiadać jeden crack podczas ataku na hes fiendin smack swallowin potrójna stos wiązanie jego kręgosłupa w węzeł fucked up jak był strzał like that dude którzy tupac ale daje tylko dym fuck tej skale jak porażenie prądem, że działa poprzez swoje Kogut i sprawia, że tak źle krwi A potrójne zaproszenia do kierowania resztą sposób cuz im tylko do połowy są napędzane insane tak źle snort snowcain do rot mój mózg, a następnie źle jeść wasze dzieci jak Edward Gein jak Method Man, ale przyniesie ból jak Mechaniczna pomarańcza singin w deszczu, jeśli taki krok jest gonna slip i spadek chorych i stanąć w rogu i wywołanie w środku Galerii mall się wokół Ciebie i stab można zatrzymać się w łazience shit wszystkielegendypiaskubyłyplotki prawo my god shit wszystkielegendypiaskubyłyplotki prawo my god zawsze i zawsze (dużo) shit prawo :classic_cool: