Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nomi089

Jaka szansa, że doszło do zapłodnienia?

Polecane posty

Używamy z chłopakiem prezerwatyw-zawsze bez wyjątku. Ostatnio przypomniałam sobie, że zaraz po jej zdjęciu dotykał przez chwilę swojego członka. Za jakiś czas jego palce zawędrowały do mojej pochwy. Czy myślicie, że jest jakaś szansa, że to doprowadzi do ciąży? Na test jest za wcześnie. Myślicie, że panikuję. Ale spróbujcie to zrozumieć, bo dla mnie ciąża to narazie najstraszniejsza katastrofa..

Gość karla19
Nie wydaje mi sie, zebyś była w ciąży... Minimalne szanse są ale takie przypadki to, że tak powiem jeden na milion:P Nie martw się:) Będzie ok:)

ale zawsze jakies jest. lepiej dla pewnosci zrob test w dniu spodziewanej miesiaczki. a w ktory dc, przy jak dlugich cyklach to bylo?

Gość ULUBIONA MYŚL-JESTEM W CIĄZY
TO ULUBIONA MYŚL KAZDEJ KOBIETY.NIE WAŻNE CZY SĄ RACJONALNE POWODY.WAŻNE ZE MOZE SOBIE POMYSLEC I POGDERAC

nomi masz 20 lat a takie glupoty piszesz:)poza tym hehe moja kolezanka jest jeszcze lepsza,pyta mnie o ciaze ze stycznia.mimo ze minelo pol roku.bo jakies dziwne skrzepy jej wypadaja podczas okresu:P

\"a w ktory dc, przy jak dlugich cyklach to bylo?\" To było w 9 dniu cyklu, a cykle mam dośc długie - trzydziesto, trzydziestoparodniowe.

Gość to zalezy
szanse bliskie zeru

no to dzien nieplodny, tak jak poprzedniczka uwazam ze szanse bliskie zeru