Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak pozyskać gotówkę

Jak pozyskać gotówkę z karty kredytowej Lloyds Tsb

Polecane posty

Jak pozyskać gotówkę z karty kredytowej? wiem że mozna tą karta płacić prawie wszędzie, ale mam taki problem że wynajmują mieszkanie u prywatnego landlorda i chciała bym z tej karty zapłacić rent. Można z niej zrobić np przelew na konto landlorda? Dziękuję za odpowiedzi:)

Gość olka100
Mozesz nia palcic w sklepach ale kazda inna forma wyciaganie pieniedzy jest bardzo niekorzystna dla ciebie -duze odsetki

Gość bardzo niekorzystne
ale to nie moja sprawa ;) Mozesz wyciagnac z karty gotowke jesli karta ma PIN. Po prostu idziesz do jakiegokolwiek cash point. Jesli chcesz przelac pieniadze na czyjes konto, musisz udac sie do banku landlorda, wypelnic formularz wplaty na konto i dac pani w okienku twoja karte. jesli masz tez obcje manage your account on line (moja MBNA ma) to zobacz czy nie mozesz zrobic przelewu przez internet.

Dzięki ! :) bardzie doradzają overdraft żeby powiekszyc ale nie bardzo wiem jak to potem spłacic...

Gość bardzo niekorzystne
pamietaj tylko ze i karte kredytowa trzeba splacic

bardzo niekorzystne -.> to chyba logiczne, zreszta korzystałam juz z karty kredytowej przy zakupie samochodu, wiem jak to działa, tylko nie wiedziałam czy moge wyjąć gotówkę lub robic przelew.