Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _luka_

Przyłapałam męża na oglądaniu...

Polecane posty

Gość Nigdy więcej po dziecku
hmmm wniosek? bo oglądał laseczki a nie maciory. kiedys miałem przyjemnośc uprawiać sex z kobietą o 5 lat starsza ode mnie, miała 25 lat, i była właśnie po dziecku....OHYDA cycki nie były jędrne tylko płaskie takie jakieś, juz nie wspominając o tyłeczku i itp.....luzne to jak....

Gość Nigdy więcej po dziecku
komiczne : masz racje, jak lasencja na mnie działa to kończe w mgnieniu oka, a jak jest nie za specjalna, to moge jechac ile sie da i tak cieżko bedzie skończyć, coś w tym jest.

Gość macho z Poznania
ja mam 23 lata. a co?

Gość sileska
to super z was faceci jak konczycie w mgnieniu oka;)) tez bym takiego chciala..nie zdazy wlozyc a juz tryska..

Gość salamandra plamista
tak myslalam. po prostu mentalmosc macho z Poznania!

Gość salamandra plamista
panowie, proponuje przerzucic sie na facetow. oni dzieci nie rodza i cycki im nie zwisaja.

Gość macho z Poznania
ja znam masse lasek , mają młode jedrne ciałka, jędrne piersie, wąskie szparki, długie zgrabne nóżki, wąskie talie....są pięknotki na świecie i maciory po dzieciakach. ja wole młode laski i z pewnością nie po ciążach. takie to są już zużyte ble...

Gość macho z Poznania
salamandra plamista a po co przeżucac sie na facetów? ja wole dziewczyny , napisałem że są też laski zajebiste, ale też są i kobiety po dzieciach.

Gość moolly
a co byscie zrobily na moim miejscu, gdy odkrylam, ze facet zalozyl sobie konto na portalu z anonsami? Oczywiscie byla awantura, wykasowal, twierdzil ze to tylko aby sobie zdjecia poogladac. Ale jaka mam pewnosc ze tylko w tym celu? Zaufalybyscie, czy nie? przesadzam, czy uzasadnione sa moje obawy?

Gość karlla
moj jak sie nie widzielismy np 2 tyg to onanizowal sie przy kamerce na czacie a z drugiej strony onanizowala sie przypadkowa kobieta a Ty sie przejmujesz filmem?? chcialabym,zeby on to robil wtedy przy filmie teraz jak juz mieszkamy razem to nie mam tego problemu, ale wtedy najadlam sie stresu lepiej sie ciesz,ze to tylko film

Gość realistaaaa
Bo jesteście brzydkie i tyle, żadne laski z was. To sie nie dziwcie ze fasz facet oglada się za super modelkami na mieście i kark skręca:) ale wam mowi tak tak ty jestes piekna:)

Gość maliborekkkkkkkke
ja tez tak robie no i co z tego?? nie wolno? jak widze coś co przyciaga moją uwagę mam odmówic sobie przyjemności popatrzenia chociaż? ja np jak sie kocham ze swoją to zamykam oczy i wyobrażam kogos innego.

Gość salamandra plamista
macho, widze, ze dla ciebie cialko jest najwazniejsze. gratuluje!

Gość sileska
a ze niby faceci sa tacy piekni??to moze kobiety tez powinne zaczac ogladac sie za facetami bez "piwnego brzucha" ..wlasnie,ze teraz faceci szybciej sie starzeja i gnusnieja a im sie wciaz wydaje,ze sa piekni i mlodzi i moga zarywac nastolatki..

Gość nataalkka
moolyy-moj sobie na randkach zalozyl profile i randkowal-wirtualnie,tzn pisal rozne czasem niesmaczne wiadomosci podstawa do tego,ze mu zaufalam bylo to, ze przeczytalam cala historie wiadomosci i po1 nie spotykal sie na zywo po2 jasno pisal,ze ma mnie i nie szuka rzeczywistej babki po3 co chwile zmienial rozmowczynie powiedzialam, ze albo jasno zdeklaruje, ze konczy z tym-albo ja koncze z nim kontrolowalam go-nawet nie wiedzial kiedy, faktycznie skonczyl z tym duzo o tym rozmwialismy, rozmawiamy czasem nadal powiedzial,ze to byly tylko slowa ja mu pokazalam jak mnie ranily umowilismy sie,ze jak bedzie mial seksualne potrzeby a mnie nie bedzxie w poblizu-to bedzie ze mna rozmawial a nie z obcymi kobietami i tyle

Gość macho z Poznania
pewnie ze cialo i twarz jest bardzo wazna, i kazdy ci to powie, to bardzo wazny element, jak facet ma u boku super dopeczke , nigdy nie zdradzi znam to z własnego doświadczenia. A ze jestes zadna to nic innego nie masz do powiedzenia.

Nie porownuj plastikowych rozklapioch z realnymi kobietami.

Gość macho z Poznania
sileska widziałaś mnie? to nie pierdol ! wiem ze nie spojrzałbym na ciebie nigdy, a ty bys sikala patrzac na mnie, wiec przymknij sie,

Gość salamandra plamista
zadna? wiesz, ja nie mam komplesow. a ty jestes jeszcze mlody dzieciak po zawodowce, wiec wybaczm ci dupeczki

Gość macho z Poznania
kto po zawodówce? ja?:) buehehehehe stac mnie na prywatne studia idiotko. Spotykam sie tylko z modeleczkami, nie znasz nie pierdol. Pasztecie lepiej spojrz w lustro.

Gość salamandra plamista
macho- po slownictwie widze, ze jedyne dupeczki jakie na ciebie leca, to biale kozaczki, bo zadna normalna dziewczyna na takiego by nie spojrzala

Gość bhjk
--------->po ciąży ciało kobiety nigdy już nie będzie tak pociągające i atrakcyjne jak przed tym, tak wiem teraz naraziłem się na atak komentarzy ze strony kobiet. czemu Ciebie na zdjęciach nie ogladał tylko inne laseczki? wywód jest prosty....----------> nie mieć dzieci?

Gość macho z Poznania
a co widzisz w złego w białych kozakach? jak są drogie są zajebiste a do tego na pieknych długich zgrabnych szczuplutkich młodych nóżkach? Ty sie nie wciśniesz w nie napewno a po za tym biały pogrubia przecież, no wiem wiem. Ja mam zajebistą lalke, i zadna jej z pewnościa do pietek nie sorasta . Jak widzicie takie to tylko za zazdrości kolejnych zmarch dostajecie a wasi faceci onanizują sie po kryjomu i biegaja jak psy za takimi. A kochajac sie z Toba myśli o niej.

Gość bhjk
-------->kto po zawodówce? ja? buehehehehe stac mnie na prywatne studia -------------> bo na dzienne nie miałeś się szans dostać?

Gość sileska
macho z Poznania..sam nick swiadczy o twojej plytkiem mozgownicy..przejdz sie lepiej na solarium i wypal reszte mozgu, wtedy zlapiesz jeszcze wiecej dupeczek, tylko uwazaj,zeby ci tipsami oczu nie wyskrobaly

Gość DaVinnnciiii
Zgadzam się z Tobą macho, nie wiem dlaczego kobietki tak bardzo nienawidzicie tych młodych dziewczyn zgrabnych i kusząco ubierających? no jeśli maja warunki do tego? to co w tym złego. Niestety ale taka kolej rzeczy, stare i grube odchodzi a młode zajmuje miejsce. Ja uwielbiam te dziewczyny szczuplutkie i bez cellulitu i wałków tłuszczu.

Gość bhjk
-> macho z Poznania-------->jesteś laską w białych kozaczkach?

Gość sileska
masz lalke w bialych kozaczkach..w dodatku drogich??woooow, chyba zzielenieje z zazdrosci, bo mnie mama nie da na taka, za drogie sa

Gość sileska
alez chlopcy,...tylko zapytajcie sie tych jedrnych, pieknych kobiet za pare lat czy beda chcialby dotknac takiego pomarszczonego, owlosionego, spasionego, zwiedlego pana??:)

Gość arlekinka
moj facet na szczescie ma jeszcze mozg a nie tylko fiuta i nie staje mu za kazdy razem jak zobaczy biale kozaczki i dlugie nogi:), mnie wystacza dlugie nogi a kozaczki pozostawie dla waszych "lalek"