Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iching

wróżę

Polecane posty

Gość iching
Ewa, mozesz uznac ,ze to głupi topik o bzdurach. Jesli masz w planach slub- tym bardziej nie zaszkodzi sie przekonać, że wszystko jest ok.

Gość iching
miłośc jest- z Twojej strony.

Gość jaknajbardziej
czyli on mnie nie kocha? dzieki

jestem z chlopakiem 1,5 roku za miesiac wyjezdzam na rok bede wraca co 3-4 miesiace Czy nasz zwiazek przetrwa?

Gość natuśkamiluśka
witaj, jak widzisz mój zwiazek z mężczyzna ur 23 04 74, ja ur 12 05 79. Czy będziemy razem, będzie ślub, dzicko - kiedy, jeśli to mozliwe. Czy kocha i nie zdradza? Czy uda nam się mec swój dom? Obydwoje po rozwodach, ja mam synka. Pozdrawiam.

Gość Joasia 123
hej iching :) Jeśli możesz to sprawdź czy powiodą się moje plany zawodowe od jesieni i czy w związku z tym jakaś poprawa finansowa jest w planach? A drugie pytanie (jeśli można) to jaka przyszłość czeka mnie w moim związku?

Gość latoooooooooo
Czy Jarek sie odezwie do mnie?

Gość iching
natuśkamiluśka--- czy znasz powód rozpadu jego małżeństwa?

Gość natuśkamiluśka
według moich informacji od niego : żona nie wierzyłą mu i dpopatrywałąsie zdrad, była zazdrosna

Gość iching
a zdrady fizycznie nie było? Ona musiała miec konkretny powód.... :(

Gość natuśkamiluśka
od dłuższego czasu nie dogdywali sie, po rozwodzie jest 10 m-cy. wczesniej jakis rok nie rozmawiali prawie ze sobą, nie sypilai, nic razem nie robili A czemu pytasz?

Gość poprosze i ja
czy bede z obecnym facetem juz na stałe???

Gość iching
Natuśka-wróżby wrózbami. W tym przypadku postawiłabym pytanie: czy on jest godny zaufania? odpowiedź masz w sobie... chyba , ze chcesz wróżbe?

Gość jaknajbardziej
iching a mozesz mi jeszcze powiedziec na jakiej zasadzie wrozysz? nie widzisz nas, nie znasz naszych dat, nie pytasz ktory nr karty.. tak pytam tylko z ciekawosci

Gość natuśkamiluśka
Podobno zdrady nie było, ale przeciez nie dam sobie za to ręki uciąc, chyba, ze mówimy oz dradzie ze mną. W tym czasie my się poznaliśmy i zazęlismy spotykać, on mi nie powiedział, ze jest zonaty, potem się dowiedziałam. Jego wtedy jeszcze zona ciągle miała pretensje o kasę, o jakies znajomości. On jest pzrystojny i kobiety za nim latają. Zdrada tak naprawde była fizyczna ze mną,wczesniej mowi ,ze nie zdradzał, ale co ma mi powiedzieć? I tak nadzarpniete zaufanie miałam ,bo nie powiedział mi o żonie. Twierdzi,ze wsytstko wtedy było w trakcie rozpadu i nie chciał mnie stracic Nie wiem czy zrozumiesz, bo chaotycznie napisałam W pracy jestem

Gość iching
rzucam monety

Gość natuśkamiluśka
Jasne, ze chce wróżbę. Teraz nie mam mu od roku nic do zarzucenia w sensie zaufania. A poza tym to jest czasem uparty i nerwowy. A co na to Twoje Karty?

Co mnie czeka w związku z Rafałem?Czy się pobierzemy i będziemy mieć dzieci,jeśli tak to kiedy?? Bardzo proszę o wróżbę 🌻

Gość jaknajbardziej
aha myslalam ze z fusow kawy rozpuszczalen bo gADAsz jak potluczona specjalnie ci zadalam te pytania zeby sprawdzic co powiesz, jestem w malzenstwie od 4 lat, znamy sie od 9, i wiem,ze kochaM Z WZAJEMNOSCIA. wrozka od siedmiu bolesci..

Gość natuśkamiluśka
Chciałam napisać , ze nie mam mu nic do zarzucenia POZA TYM, ze jest uparty i nerwowy. Sorki.

Gość natuśkamiluśka
natuśkamiluśka Jasne, ze chce wróżbę. Teraz nie mam mu od roku nic do zarzucenia w sensie zaufania. A poza tym to jest czasem uparty i nerwowy. A co na to Twoje Karty?

Gość jaknajbardziej
spoko zaraz cio powrozy wrozka z monety

Gość iching
rozkwit uczuc :) Inni wokół Ciebie, rodzina, przyjaciele jeszcze tago nie dostrzegają, że jest dobrze. (musiałaś przejść swoje ;( ) działaj swobodnie, nawet, jesli wyobcowuje Cie to z otoczenia. Konflikt, który się własnie pojawił miedzy Wami- wzmocni Wasz zwiazek. Bedzie ok. ;)

Gość Joasia 123
w I-chingu rzuca się monety :)

Gość natuśkamiluśka
To do mnie było? Jeśli tak to dobra wróżba, a już mnie nastraszyłąs.

Gość iching
dzieki dziewczyny. Na dzisiaj koniec. mam prośbę do osób, które dostały wróżbę- napiszcie tu kiedyś czy sie sprawdziło. Jesli ktoś kłamał na swój temat- i tak dostał odpowiedź dot. własnej sytuacji. pozdrawiam 🌻

Gość ja tez poprosze
kiedy sie przeprowadze i czy daleko? np. za granice?

Gość iching
tak Natuśka, to było do Ciebie. Bedzie dobrze. To co teraz Was podzieliło- nie ma znaczenia.

Gość Joasia 123
no to nie dowiem się co mnie czeka :(