Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4689765631

zatkane ucho a moze..

Polecane posty

Gość 4689765631

Mam taki problem: 3 dni temu wieczorem (ok.20) wsadzilam sobie za daleko patyczek higieniczny, bolało przez przez 2 godziny, nastepnie poszlam sie umyc i bez zatanowienia nalałam sobie prysznicem ciepłej wody. Nastepnego dnia ucho bylo zatkane, probowalam cos wskórać patyczkiem ale nic. Już 3-ci dzień jest zatkane i nic. I teraz jest pyatnie, czy ucho zatkało się od wody, czy moze przebilam sobie tam coś niechcacy. Powiedzcie co mam zrobic, bez wizyty u laryngologa, bo dla mnie jest to jak juz koniecznośc, poniewac o niego czeka mnie godzina drogi.

A wszystko tzn. ta wata z wacika... Wyjęłaś ją w całości??? Może zostało??? Miałam kiedyś podobnie i dam Ci radę... Weź se zwykłą strzykawkę, nabierz do niej wody w temperaturze pokojowej i spróbuj wypłukać ucho. Ale jeśli boli to lepiej nie rób. Ja miałam długo taki wacik, nawet o tym nie wiedziałam do czasu aż zaczęło mocno boleć. Krople nie pomagały więc zrobiłam płukanie i wypłukałam se kawałek waty :D Po wszystkim i tak poszłam do laryngologa, który stwierdził, że wszystko jest ok. :)

Gość może tak ci powiem
lepiej idz do lekarza ostatnio mój chłopak mial podobnie i okazało się że ma zapalenie ucha środkowego.... i antybiotyki dostał i teraz już słyszy ;)

Gość 4689765631
nie, raczej nic mi nie zostało, zadnen wacik, tak mi sie przynajmniej wydaje ale ok trudno pojde do lekarza

Gość kup bez recepty A-cerumen
Spróbuj !ok.12 zł/!!!!