Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skarbes

Staż - po ilu miesiacach moge przerwać ?

Polecane posty

Witam, mam pewien problem odbywam staż juz 2 miesiac a podpisane mam na 6 miesięcy chcem go przerwac poniewaz znalazłam prace. staż chcę przerwać po 3 miesiącach Moje pytania : - czy będę musiała ponosić koszty badan lekarskich - z tego co jest mi wiadomo to tak - czy po przebyciu 3 pełnych miesięcy stażu otrzymam normalnie stypendium ? - i czy ze stypendium będzie odliczone badanie lekarskie czekam na odpowiedź ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Gość xwoman
Znalazłaś pracę opartą na umowie o pracę? Jeśli tak, to nic im nie będziesz zwracała. Jak to jest inny rodzaj umowy to musisz zwrócić wszystko czyli kwotę brutto.

Gość gtm
to zalezy od urzedu pracy u nas nie ponosi sie zadnych konsekwencji

Gość leniuszzzka
hej, a ja poszłam do Urzędu i powiedizałam ze chce przerwc staż. Byli dla mnie bardzo nie mili. kurcze na stazu zajmowałam się totalnymi głupotami, a miało być inaczej. I dlatego zrezygnowałam. Nie poniosłąm żadnych konsekwencji, Choć bałam się. Nie dostałąm tylko zaświadczeni że byłam na stażu. Głupio mi było pojśc tam do zakąłdu pracy. Bo z dnia na dzień zrezygnowałam. Ale jeżeli na przykłąd znalażlas pracę to na pewno urząd pracy nie będize robić żadnych problemów z zerwaniem stażu.

Gość hrum hrum
jak znalazlas prace to nic nie musisz zwracac wystarczy im um o prace poklazac :) w innym przypadku zwraca sie kase za badania.