Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny_aniol_ciemnosci

AKADAMEIK

Polecane posty

Mój facet idzie na studia dość daleko od miasta i będzie mieszkał w akademiku. Mam się czego obawiać?

Gość uyuyd
tak:) sex, narkotyki i morze alkoholu :D ach wróciłoby sie do akademika

Hehehehe aaahhhhh akademiiiiiikkkkkkkkk :classic_cool: Siedlisko wszelkiej masci demoralizujących zachowań, upijanie się do nieprzytomności, seks z przypadkowymi kobietami, jedzenie jednej parówki przez 3 dni bo na nic poza alkoholem nie ma pieniędzy ;) Miło się wspomina :)

Ale ON jest zajęty to chyba by się opamiętywał co? Chcę by udzieliły mi się tu osoby, które były w stałych związkach i przez kilka lat związku dzieliły ich studia i któreś z partnerów było w akademiku. Jebie mnie opinia jakiegoś samotnego studenta.

Gość ola z pola
heh a potem bedziesz dziewczyna weekendowa, ze mna sie tak stało tam mial 2 przez 5 dni a ja bylam w weekendy :O

ola z pola - ale wytrwaliście?

Gość uyuyd
a kto powiedział że ja samotny byłem? tak bedzie sie opamietywał najwyzej przez pierwszy miesiac zanim sie zaklimatyzuje :P

Gość ola z pola
a zostalabys z facetem ktory oklamywal Cie dobry rok i miał 2 dziewczyny? :O jak zacznie nie wracac na weekendy do domu to wiedz ze to koniec... tyle

>> Ale ON jest zajęty to chyba by się opamiętywał co? Taaaak napewno..... :classic_cool: Zwłaszcza jak się najeebie z nowopoznanymi kolegami, a całkiem niedaleko, naprzeciwko mieszkają śliczne, ociekające seksem studentki, które paradują po korytarzu w samej bieliźnie :classic_cool: Kurrrrrrrdddddeeeeee ja chce spowrotem na studia :(

Gość lolitejsza
dokładnie przestanie przyjeżdżać to wtedy ostateczny koniec. akademik alkohol narkotyki panienki i imprezy do białego rana. zycie

"Jeden koleś co w Londynie od kilku lat żyje twierdzi że w akademykach najlepiej się pije" :classic_cool:

Gość mleko kozie
czego oczekujesz że napiszemy tu: nie martw sie bedzie sie tam cale dnie i noce uczyl, imprezowal nie bedzie bo przeciez jest zajety, dziewczyno w jakim ty swiecie zyjesz? ludzie ci tu prawde napisali,a prawda czasem boli i tu powierdzenie ze ludzie wola kłamstwo :O

to mnie pocieszyliscie

Gość może wracac bo tak wygodniej
w domu dziewczyna, w akademiku inne laseczki... ja tak żyłam przez dwa lata, ąz w końcu zdałam na studia, tam gdzie On... wiem, że mnie nie zdradzał, ale stąd, że znałam wsyztskich jego znajomych, często jeździłam do niego...nie mówie tu o kumplach, bo Ci wiadomo, ale mowię o dziewczynach teraz jestesmyr azem i widze, ze owszem imprezuje, czesto imprezujemy tez osobno(mamy wlasnie towarzystwa), ale wiem, ze nie zdradzil moj kumpel jeden natomiast mial dziewczyne zaledwie 40 km od siebie, a przespal sie z akademikowa zdzira, kolejny lize sie na kazdej imrpezie z inan alska, a twierdzi, ze kocha te swoja:| troche smutne mysle, ze wiele zalezy od was samych

Gość mój chłopak
tez mieszka w akademiku i często robie mu naloty:P ale fakt, że tam go dopiero poznałam... tzn on tam mieszka a ja byłam tam na imprezie

po 3 latach tak po prostu mnie zacznie przepierdalac? Po tym wszyskim co nas łączy?

>> po 3 latach tak po prostu mnie zacznie przepie**alac? Po tym wszyskim co nas łączy? Teoretycznie jest to możliwe, a praktycznie nawet przesądzone :classic_cool: Wiesz ile nowych towarków on tam będzie mial na wyciągnięcie chuuja? :classic_cool:

Gość moze wracaca bo tak wygodniej
sluchaj ja tak nie twierdze, to ejst mozliwe po prostu, wszytsko zalezy od Niego, od was..

Gość mój chłopak
nie ma reguły... jesli chłopak jest w porzadku to nie masz się o co martwić.. nie kazdy facet ma penisa zamiast mózgu. Niektórzy imprezując faktycznie pływaja w morzu alkoholu ale nie w głowie im zaliczanie innych panieniek kiedy maja swoja jedną jedyna...

Gość mleko kozie
nic nie trwa wiecznie :D

Gość uyuyd
hehehehehehe ale wy kobity naiwne jestescie :D:D:D swoja droga Ci wasi mężczyźni ładnie wam sciemniac musieli :P

Gość mój chłopak
ja wnioski wyciągam z obserwacji własnych a nie opowieści:P w końcu mam kolegów , równiez w akademikach i widze jak sie zachowuja na imprezach.tak wiec nie jestem zwolenniczka generalizowania

Gość to ze masz takie
smutne dosiwadxzenia, nie znaczy, ze wszyscy wszytskie zdradzaja jak koles czuje sie zapsokojny nie potrzebuje tych zdzir.. sa tacy i tacy, i etraz meiszkajac w akadmeiku sama to widze.. niektorzy zdradaja, niektorzy nie, nie mwoie tu juz o swoim, ale mam kumpli, ktorzy maja laski w innym miescie, i nie wszyscy zdradzaja

Gość a ja mieszkamw aakdmeiku i wi
em, ze jest roznie...do choelry nie kazdy zdradza od razu

>> choelry nie kazdy zdradza od razu Od razu moze nie, ale tak po miesiącu, góra dwóch, jak już wszyscy się poznają :classic_cool:

Gość mieszkam w akademiku
mam kumpli wyobrazxie sobie, jestem z nimi na co dzien, bo to zajecia wgrupie, to mieszkamy na tym samym pietrze, to imprezujemy razem trzech z nich ma laski w innych maistach, jeden zdradza, twierdzac, ze kocha a dwoch nie zdradza...wiec rpzestancie wrzucaxc wsyztskich do jednego worla nie rozumiecie, ze ludzie sa rozni?

Gość mój chłopak
Camp Nou-> weź sie udzielaj gdzie indziej bo nie wszyscy sa tacy jak ty.... jesli facet bedzie chcial zadradzic to zrobi to obojetnie czy mieszka w akademiku czy w tym samym mieszkaniu

>> jesli facet bedzie chcial zadradzic to zrobi to obojetnie czy mieszka w akademiku czy w tym samym mieszkaniu Niby prawda, ale pamiętaj, ze okazja czyni złodzieja :) A gdzie będzie mial więcej okazji, w akademiku, czy w mieszkaniu? :classic_cool: