Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny_aniol_ciemnosci

AKADAMEIK

Polecane posty

Gość mój chłopak
ciekawe ile ciebie zdradzila dziewczyna.... bo sadzac po nastawieniu zdradzany byles nagminnie

on chce mieć ze mną dziecko, chce jak najszybciej ślubu. Już nieraz pił w towarzystwie innych dziewczyn, w tym jednej się podobał. NIGDY mnie nie zdradził. Mimo, że miał wiele okazji. Kurwaś, czy naprawde taki jebany akademik może zniszczyć najlepszy związek?

Gość może ale nie musi

>> K**waś, czy naprawde taki j**any akademik może zniszczyć najlepszy związek? Widziałem niejedno, moze 😴

Gość ejbisi
ee tam, ludzie chcą cie wkurzyc i zdołowac - tutaj wszyscy żerują na nieszczesciu innych. Ktoś dobrze powiedzial że to zalezy od was. A daleko bedziesz miala do niego? Planujesz tez isc na studia do tego samego miasta?

Gość nie daj sie zwariowac
bedzie okey

Gość
Może może ale wszystko zalezy od twojecgo chłopaka-może uda mu sie wytrzymac... chociaż zdarzają sie sytuacje typu \" wciagniecie do pokokoju przez 5 pijanych (fajnych) dziewczyn chłopaka idacego korytarzem... \" :P

eeeee tam, u mnie w akademiku jakos niewiele ejst takich sytuacji :P jak facet nie bedzie chcial to nie zdradzi :)

ok. 50 km. Tzn planuję iść do lbn, ale tam zajebiście trudno się dostać, więc papiery będę składała również tam gdzie on będzie. Wszystko zależy od tego jak matura mi pójdzie. W tym rzecz, że Łukasz to typ imprezowicza, ale który jak idzie na imprezę to tylko po to, by się najebać i dobrze bawić. Nie jest takim chlopakiem, który zabawy nie wyobraża sobie bez dziewczyny. Wręcz przeciwnie, jak gdzieś idzie pić lub coś w tym stylu zawsze jest z kumplami. TYLKO z kumplami.

może tak siebie pocieszam, ale próbuję patrzeć też na to z drugiej perspektywy, nie tylko negatywami.

Gość mój chłopak
spoko, bedzie ok:) 50 km to nie tak strasznie daleko:) wpadnij tam kiedyś w czwartek lub piatek wieczorem ;)

heh w czw, piatek :D ja z kumplami pijemy wlasciwie codziennie :D

Gość mój chłopak
z obserwacji własnych- w czwartek (przeważnie) lub w piatek( zdarza się) sa najwieksze imprezy :) w ktorych bierze udzial maksymalna liczba osób . bo to ze niektorzy imprezuja codziennie to przecie wiadomo;)

z moich obserwacji najwieksze imprezy sa wlasnie w srodku tygodnia :D no ale moze takie pietro. chociaz ...2 pietra wyzej imprezowalismy (w jakeis 20/30 osob) codziennie do rana :D ale byly czasy :D

Gość
A w jakim akademiku? Bo jesli chodzi o imprezy to polecam 20-takę we Wrocławiu :P

chyba we wszystkich akademikach polibud w polce sie ciagle imprezuje :D

Gość mój chłopak
:D:D:D gdzie Ty studiujesz?? niektórzy to maja zycie...ehhh... :D:D:D

>. tam kiedyś w czwartek lub piatek wieczorem Ojjj odradzam :o Widok jaki zastaniesz może być niezbyt budujący i może zakończyć się rozwodem :o Najelepiej odwiedzaj go w poniedziałki lub wtorki :)

Gość we wszytskich
akadmeikach sie imprezuje, kto powiedział, że tylko na polibudzie? na akdemiach uniwrkach tez wszytsko od ludzi zalezy

Gość mój chłopak
no tak polibuda.... to tak. zdecydowanie polecam polibude jesli sie lubi imprezować do granic mozliwości;)

no we wszystkich sie imprezuje pewnie, zauzywaylam tylko ze nie ma tajkiego akademika polibudy gdzie sie codziennie nie imrpezuje :P

Gość kfkfkfk
a jak to jest gdy sytuacja jest odwrotna i to dziewczyna mieszka w akademiku ? jest duza szansa ze zdradzi ?

Gość we wszytskich
ja mieszkam i nie zdradzam

w piątki to on będzie wracał do domu. ;)

Gość kaczka podcieraczka
To wszystko zależy. Miałam w akademiku typa na pietrze, który miał żonę i dziecko, a przez jego pokój co i rusz przewijały sie jakies siksy i nikt mi nie powie, ze grali tam w szachy, tym bardziej, ze moja współlokatorka raz miała do niego interes, poszła, zapukała, on mówi "proszę", wiec ona wchodzi i widzi, jak on leży w łóżku z laską, to, co widac, gołe, reszta pod koldrą, i tak z nia rozmawiał :P No w każdym razie, tacy są, a sa i tacy, co grzecznie całe studia przesiedzieli w pokoiku, wyszli na zajęcia, czasem na jakąś imprezę, czasem z ekipą do kina albo gdzieś, ale bez specjalnych ekscesów. Co do tych laleczek chodzacych po korytarzu w samej bielixnie - takich jest moze pare procent, a reszta to zwykłe dziewczyny, co sie tam czuja jak w domu, więc chodza w spodniach od dresu i tshircie.

kfkfkfk zależy od dziewczyny. Jeśli kocha i ma głowę na karku to nie zdradzi.

Uuu.... u mnie jest odwrotna sytuacja - ja idę do akademika, a facet zostaje w domu, ponad 100km ode mnie... Nie wiem, jak to bedzie, kocham go, ale troche sie obawiam - w końcu to 3 lata, albo i 5, jak dobrze pójdzie. Z tego wzgledu nie chcę go zostawiać :O. Ale bede tęsknić :( amoże nie bedę miała na to czasu....? :O

Dla mnie to w ogóle pojebane jest być w związku, jechać na studia, mieszkać w akademiku i zaprzepaszczać cały związek, by się nieźle zabawić. Wydaje mi się, że mój chłopak do tego typu ludzi nie należy, ale różnie bywa. % robią swoje. Takie życie i tego się obawiam.

>> piątki to on będzie wracał do domu. Na początku tak, potem coraz rzadziej, rzadziej i rzadziej....