Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiczka232

Cilest,libido itd

Polecane posty

Gość Kasiczka232

Witam kiedys zazywałam migrogynon 21przestałam je brac po ponad roku lekarz przepisał mi cilest jestem na pierwszym opakowaniu.Lekarz powiedział ze przy pierwszym opakowaniu nie ma skutecznosci pewnej bo juz kiedys brałam inne tabletki i taka zmiana moze wpływac na ich skutecznosc,czyli co mam uwazac i zabezpieczac sie dodatkowo?Jak u was z skutkami ubocznymi,odczuwałyscie cos?a najwazniejsze czy spadło u was libido?Pozdrawiam

Gość marka butów
bralam 9 miesiecy, libido spadlo praktycznie do zera, watroba bolala i ogolnie bylo do dupy. miesiac temu rzucilam, czekam na okres i moze nakleje plaster.

libido praktycznie zerowe ciagle zapalenia pochwy, odstawilam jakies 2 tyg temu, libido wzroslo bardzo, zapalenia zniknely doslownie pare dni po odstawieniu.

ja brałam ok.2-3 lat, libido spadło do zera. teraz zmieniłam na inne. każdy reaguje inaczej, u ciebie może nie spaść -różnie to bywa

Gość JagoodaJagoda
Biorę Cilestuż 7 rok, libido w normie, zero zapaleń i innych itp. Wszystko zależy od organizmu, wcześniej brałam inne tabl., też Jeanine, które są podobno nowocześniejsze i mi nie podpasowały, ciągle miałam grzybicę i złe wyniki wątroby. Czasem trzeba wypróbować kilka rodzajów tabl. zanim trafisz na odpowiednie dla siebie. I rób wyniki raz na rok tzn. cytologia, usg i wątroba.