Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja_17

Pytanie...???

Polecane posty

Gość Kaja_17

Mam takie pytanie. Czy jak sie dziewczyna kocha sie z chlopakiem w 4 dniu okresu to czy moze zajsc w ciaze biorac pod uwage to ze ona zazywa tabletki antykoncepcyjne i on uzywa prezerwatywy?? Czy jest to mozliwe ze zajdzie w ciaze w czasie 4 dnia okresu czy raczej przy takim zabiezpieczeniu nie dojdzie do tego??? Prosze o wasze zdanie na ten temat.

Gość sdvfdvd
biorąc tabletki antykoncepcyjne jesteś zabezpieczona także w czasie siedmiodniowej przerwy i krwawienia z odstawienia nie potrzebujesz też prezerwatywy

Gość mjdnj
ja proponuje zebys przestala uprawiac seks, bo chyba jeszcze nie dojrzalas do tego. albo proponuje zakladac 10 prezerwatyw a ty bierz zamiast 1 ,4 tabl dziennie

Daj spokój dziewczyno! W takiej sytuacji masz 99,9% pewnosci, ze nie zajdziesz w ciąże! Zebys w nia zaszła to juz na prawde nie wiem co musialoby sie stac:P Przestan panikowac. A tak swoja droga to dobrze, że myslisz o skutkach i sie tak dobrze zabezpieczasz:)

Gość maciunia tabletka
dobrze się zabezpiecza? to jakas paranoja to jeszcze dziecko...no i huj że kochała sie w 4 dniu okresu..to co nie wie? ze gumka nie pzrepuszcza chyba ze peknie? albo ze tabsy zabezpieczaja? no cholera co za dzieci