Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalękniona

On chce wszędzie ze mną chodzić

Polecane posty

Gość zalękniona

Nie jesteśmy małżeństwem. Tłumaczy, że chce zawsze i wszędzie być ze mną, bo mnie kocha. Ale ostatnio, jak wychodzę z nim, to on nie umie się powstrzymać, żeby nie spojrzeć na inną kobietę i jej tyłek. I w dodatku mówi, że nic złego nie robi i że tak robi, każdy normalny facet. To psychiczna manipulacja. Nie mam ochoty z nim chodzić nigdzie. A jak sama chcę iść, żeby coś pozałatwiać, to są pretensje, ze się odcinam od niego.

Gość taki z ciebie maczo
i co w związku z tym ?

Gość zalękniona
Wczoraj byłam na spotkaniu Oriflame; nie zadzwonił do mnie na komórkę, tylko do mamy; sprawdzić, gdzie jestem i gdyby zadzwonił, a mnie by nie było, to pewnie byłaby awantura, ale na szczęście odebrałam ten tel. Żle się z tym czuję i wiem, że prubuje mną manipulować.

Gość kolorowankaaa
powiedz mu, ze czujesz sie osaczana i chcialabys zeby pozwolil ci czasem na chwile bez niego. Powiedz mu zeby postawil sie na twoim miejscu i wyobrazil sobie sytuacje kiedy to ty wszedzie z nim chodzisz i za kazdym razem go sprawdzasz. Na pewno by tego nie chcial. Powiedz mu ze nie jestescie dziecmi i potraficie o siebie zadbac. Jakos tak;) powodzonka

Gość tuitu
dwa dzieciaki...

Gość zalękniona
Tak, tylko on doskonale potrafi ze wszystkiego wyjść, nawet kiedy nie ma racji. Gdy powiem mu tak, to tak pomanipuluje, że wyjdzie na jego. Tak, jak np. z tymi laskami. Też mu mówiłam, ze mnie to boli, to powiedział, ze mam se wziąć tabletkę. Rozumiecie? Ze przesadzam i to nic nie znaczy. Jest bezskrupułów i bezczelny.

Gość kolorowankaaa
nie daj mu soba manipulowac. Nie daj mu sie zdominowac. Nie daj mu czuc ze ma nad Toba jakakolwiek kontrole. Albo zacznie szanowac twoja prywatnosc i Twoje zdanie albo pomysl nad odejsciem od niego bo tylko bedziesz sie meczyla bedac na takiej uwiezi

Gość zalękniona
Tak. Myślę nad odejściem i wiem, że w najbliższym czasie tak zrobię. Ale i tak to ja będę winna. to rzuc kutasa, co za argument: żeby mnie obrzucić i zrobić winną. Kiedyś mi nawet powiedział, przy jakieś małej sprzeczce, że jest skurwysynem.

Gość zalękniona
Już się go pozbyłam. Do lasu go wywiozłam :)

Gość zalękniona
Znów podszywacze.

Gość rada ode mnie
Czemu nie powiesz mu, że zachowuje się jak terrorysta i że to Cię przybliża do zerwania znajomości

Gość zalękniona
On to czuje, bo mi to powiedział, że go kiedyś zostawię.

Gość rada ode mnie
Więc ocb? Daj już sobie spokój z wampirem. Sorry ale taki toksyczny związek by zadziałał jak metaamfetamina.

Gość zalękniona
Już tak działa.

Gość normalna w mercedesie
zaborczy ma zadatki na tyrana od takich trzymam się z daleka często płaczesz przez niego, prawda?

Gość zalękniona
Bardzo często.

Gość ale glupia jestes
stop głupocie!

Gość zalękniona
Ja jestem po rostu za dobra...

tak myślałam...zostanie z ciebie wrak...chyba,że go rzucisz...

jesteś za dobra DLA NIEGO

Gość rada ode mnie
I się wkur**łem. Sam w rodzinie mam taki związek, że kobieta ryczy, a facet ją męczy. Już mu raz wpier***łem... Jeszcze zacznie chlać, wracać o 3nad ranem i Cię nap****lać.!!!!!

zacznij żyć dla siebie cieszyć się latem a nie tracisz czas i energię na śledzenie jego rozbieganego wzroku 🖐️powodzenia wszystko zależy tylko od ciebie to twoje życie

Gość zalękniona
No, tak. Ale czy zawsze nie będę mu mówić, gdzie jestem. Bo gdy mu powiem, to poleci za mną.