Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze

jakie zabawki dla 2latki??

Polecane posty

Gość prosze

wozek,ksiazeczki,zabawkowa kuchnia,lalki i co jeszcze?czym lubia bawic sie wasze 2/3 latki??

mój 2-letni synek uwielbia książeczki, ciastolinę i rysowanie kredkami dwa ostatnie pod moją kontrolą, żeby ściany i podłoga zbytnio nie ucierpiały :-D

Gość maya luana
u nas sprawdzaja sie tez ksiazeczki, domino z roznymi obrazkami i magnetyczna tablica z roznymi figorami geometrycznymi

Gość prosze
dzieki za wpisy i piszcie jeszcze.domino z obrazkami?chyba fajna sprawa.poszukam na allegro.pozdrawiam,

- ciastolina - lego duplo - lalka i wózek (moja koleżanka kupiła małej firmową lale BabyBorn co można ją poić, kąpać, która siusia, fakt że dała chyba koło 200zł ale za to lala pomagała oswoić się małej z nocnikiem, a do tego koleżanka zapowiedziała wszystkim że mała ma tą lalke i prosiła aby zamiast kolejnych lalek na urodziny kupić raczej jakieś ubranko dla tej lalki - nam wychodziło taniej a i one zadowolone - kuchnie - szczególnie ciekawe są wadera, nie drogie a zawsze można jak się znudzą zabrać do piasku - znikopis

Gość prosze
juz jestem .dzieki za odzew.chodzi mi o to ,ze robilam mojej corce porzadek w zabawkach i po "wyrzuceniu" zabawek typu misie piszczace itp to oprocz lalek(no jest ich sporo),kuchni,znikopisu,klockow,torebek,telefonu stacjonarnego :p zabawkowego,ksiazeczek to ona nic nie ma :( i nie wiem co jej dokupic,no cos odpowiedniego do wieku,ale co.a przedzial cenowy??hmm, no tanie,porządne i ladne :d

to jesteśmy na tym samym etapie :D ja właśnie robię rotacje zabawek u Synka... tylko jak spakowałam \"te dziecięce\" to mu niewiele zostało...

prosze - może już nic nie kupuj - jak na ten wiek wystarczy. A jeśli już zainwestowałabym w różne plastyczne i manualne rzeczy - koraliki do nawlekania, kredki, farbki i ciastolinę. Im więcej zabawek, tym trudniej dziecku się nimi bawić. Pozdrawiam! Kamila